Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 308
- chevron_right
možais a nu ka pārtaisi par sedanu un es pērku!
piedomā pats divas durvis vēl klāt..
Pardodu pelecigi/melnu 93 gada e36 sedanu - 2.5 Vanos, chipots, 200+ ZS, vieglais spararats, blokis lielaja korpusa, sedinats - pacietas atsperes normas robezhas, pec paris K km, ta bus tikai otra ellas maina pec kapitala motora remonta (20k km), nesen nomainiju arejo siksnu.
Vizuali labi izskatas - ksenons tuvajos un miglas(viena migla iznhemta, jo sasists stiklinsh), engelja acis, salona LED apgaismojums ka ari aizmugureja numura, aizmugure m tipa difuzors, uz virsbuves var atrast paris rusas burbulishus un nelielus kasjakus. No ekstram po defu kas nak - borta dators ar check/control(pohodu 12pogu), pr. el. logi, luka(kura nestrada defekts Nr1), bet nu tadu mashinu neperk delj ekstram... vel mana skatijuma mashinai trukst adas salons, bet pirms 2nedeljam nopirku labu drebes salonu ar visam abshifkam, kas tika nomainitas un samainits, jo vecas visas kratijas un grabeja ka ari vecais salons izskatijas, ka zhurka ielaista mashina uz sutka
Ir tehniski nezsvarigi defekti:
- "gluchi" centrala atslega (kad grib sledzas, kad negrib nesledzas - principa vienigais no defektiem kas man trauce)
- "gaudo" reduktors (domaju ka gultnis, bet tad kad pirku teica ka zobrats tipa nepareizas atiecibas iebazst bet nu manuprat tas stulbibas kkadas) kaut ari vinsh nedaudz vairak ka pirms pus gada esot parlasits.
- ka ari jau augstak tika mintes ka nestrada luka.
TA lidz sha gada novembrim.
Ja kadu interese piedavajiet cenu, sakuma punkts 4 cipari. Ir ari iespejama maina TIKAI pret e36 kupeju 1.8is! (iespejama mana piemaksa, ja mani vinha uzrunatu)
driz tiks pirktas tupeles ko likshu uz 16niekiem lietajiem, cena principa iesakuma runajama tikai atkariba no komplektacijas varu nedot litakus ar riepam kuras drizuma ka siltaks paliks mekleshu, ka ari magji varu izraut ara. (nu ja galigs zhids pagadisies, tad domashu jau par ksenona raushanu nost)
Pagaidam vpadlu fochet, kad uzlikshu 16niekus nomazgashu tad bus bildes, vieglak auto apskatit dzive ko iespejams izdarit Ogre.
telefons 29767936 - man var zvanit jebkura diennakts laika, ja ir nopietna interese.
(ar pardoshanu parak nesteidzos, tas atkarigs no cenas ko piedavasi vai no ta kadu kupeju atradishu ko gribu - ievietoju lai redzetu vai ir interese te kadam, pirms lieku ss'a)
Vizuali labi izskatas - ksenons tuvajos un miglas(viena migla iznhemta, jo sasists stiklinsh), engelja acis, salona LED apgaismojums ka ari aizmugureja numura, aizmugure m tipa difuzors, uz virsbuves var atrast paris rusas burbulishus un nelielus kasjakus. No ekstram po defu kas nak - borta dators ar check/control(pohodu 12pogu), pr. el. logi, luka(kura nestrada defekts Nr1), bet nu tadu mashinu neperk delj ekstram... vel mana skatijuma mashinai trukst adas salons, bet pirms 2nedeljam nopirku labu drebes salonu ar visam abshifkam, kas tika nomainitas un samainits, jo vecas visas kratijas un grabeja ka ari vecais salons izskatijas, ka zhurka ielaista mashina uz sutka
Ir tehniski nezsvarigi defekti:
- "gluchi" centrala atslega (kad grib sledzas, kad negrib nesledzas - principa vienigais no defektiem kas man trauce)
- "gaudo" reduktors (domaju ka gultnis, bet tad kad pirku teica ka zobrats tipa nepareizas atiecibas iebazst bet nu manuprat tas stulbibas kkadas) kaut ari vinsh nedaudz vairak ka pirms pus gada esot parlasits.
- ka ari jau augstak tika mintes ka nestrada luka.
TA lidz sha gada novembrim.
Ja kadu interese piedavajiet cenu, sakuma punkts 4 cipari. Ir ari iespejama maina TIKAI pret e36 kupeju 1.8is! (iespejama mana piemaksa, ja mani vinha uzrunatu)
driz tiks pirktas tupeles ko likshu uz 16niekiem lietajiem, cena principa iesakuma runajama tikai atkariba no komplektacijas varu nedot litakus ar riepam kuras drizuma ka siltaks paliks mekleshu, ka ari magji varu izraut ara. (nu ja galigs zhids pagadisies, tad domashu jau par ksenona raushanu nost)
Pagaidam vpadlu fochet, kad uzlikshu 16niekus nomazgashu tad bus bildes, vieglak auto apskatit dzive ko iespejams izdarit Ogre.
telefons 29767936 - man var zvanit jebkura diennakts laika, ja ir nopietna interese.
(ar pardoshanu parak nesteidzos, tas atkarigs no cenas ko piedavasi vai no ta kadu kupeju atradishu ko gribu - ievietoju lai redzetu vai ir interese te kadam, pirms lieku ss'a)
možais rakstīja:Tirgojas mans IS
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=415
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dhmod.html
PM 2-6-7-1-4-4-astoņi-četri
Ruu krāj naudu..
laabs
luk bus mana urbja bilde ieskatam - ka piebilde manam nesenajam postam.
(ja ir interese zvaniet, vai rakstiet)
(ja ir interese zvaniet, vai rakstiet)
Riga ir iespejami apskatit?!
tas bija domats man?
ja ta tad - nea, neesmu no Rigas un tuvakaja nedelja nav planots braukt, speciali nebraukshu, var sarunat tikai Ogre.
ja ta tad - nea, neesmu no Rigas un tuvakaja nedelja nav planots braukt, speciali nebraukshu, var sarunat tikai Ogre.
notirgošu savu e36 95 gada 1.8 is coupe cordobrot metallic
PM ja ir intrese
PM ja ir intrese
Draugs tirgo un sarunajām,ka pareaklamēšu....
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 1332666887
Pārdošanā e36 325 kupeja. 192zs, 2, 5 litru Vanos motors. M paka.
Patēriņs ir ap 8-11 litri. Melni R17 diski.
Melnie griesti, kondicionieris, dalītā apsilde, tonētie logi, enģeļacis, parkošanās sensori, jumta lūka. Bloķējošais reduktors, ASC, ABS. Potenciālajam pircējam nedaudz piemaksājot ir iespējams dabbūt klāt labas radžotās ziemas riepas uz R15 metāla diskiem, ar protektora atlikumu 9mm. Vairāk bildes uz e-pastu.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 1332666887
Pārdošanā e36 325 kupeja. 192zs, 2, 5 litru Vanos motors. M paka.
Patēriņs ir ap 8-11 litri. Melni R17 diski.
Melnie griesti, kondicionieris, dalītā apsilde, tonētie logi, enģeļacis, parkošanās sensori, jumta lūka. Bloķējošais reduktors, ASC, ABS. Potenciālajam pircējam nedaudz piemaksājot ir iespējams dabbūt klāt labas radžotās ziemas riepas uz R15 metāla diskiem, ar protektora atlikumu 9mm. Vairāk bildes uz e-pastu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
šis ir tas par kuru tu teica, ka neiesaki nevienam no foruma pirkt..?
Principā jā...možais rakstīja:šis ir tas par kuru tu teica, ka neiesaki nevienam no foruma pirkt..?
haha, es jau paspēju šo ssā ieraudzīt no rīta un uzrakstīt, lai atsūta vairāk bildes. Bet laikam tad jau nevajadzēs!
Tā jau auto nau slikts,un dzinējs ar labs,tik virsbūve izskatās ka no visām pusēm bijusi locīta, (kuleņos gājis) un uztaisīts zolīds pardošanai... šis neizpētija daduz un nopirka ar... Tagad pārdod jo nau vairs auto nepieciešams,un vaidzīgs kāposts....
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 5478757918
Ar reālu pircēju cena runājama!
Ar reālu pircēju cena runājama!
Joprojām meklēju to īsto un vienīgo e36 sedanu. Nesapuvušu, pēc iespējas pilnāku. Motors vēlams ne mazāks par 2.5!
Pašlaik pārvietojos ar pliku mk3 un vēl viens tāds pats man nav nepieciešams, tāpēc esmu gatavs gaidīt kā to jau daru šobrīd. Auto tiks kopts un mīlēts tā, ka ja kāds forumietis vēlas nodot savu lolojumu jaunam, kārtīgam saimniekam - lūdzu, te ir variants!
Budžets - runājami 1500Ls !
Pašlaik pārvietojos ar pliku mk3 un vēl viens tāds pats man nav nepieciešams, tāpēc esmu gatavs gaidīt kā to jau daru šobrīd. Auto tiks kopts un mīlēts tā, ka ja kāds forumietis vēlas nodot savu lolojumu jaunam, kārtīgam saimniekam - lūdzu, te ir variants!
Budžets - runājami 1500Ls !
Tirgojās 91gada e30 touring 1,8 M40 krāsa - diamond schwartz black
Bez TA, uz TA jānomaina pakaļas tilta bukses un jānoregulē lukturi.. Pārējais sataisīts.
Ļoti labas M+S riepasuz lietiem diskiem, el.logi, ABS, āķis, labs salons.
Reģ.nr. EE-550
e.csdd.lv izdruka
Cena varbūt kosmos, bet 650Ls
Ar svaigu TA logā 800Ls
Iespējama arī maiņa.
Bez TA, uz TA jānomaina pakaļas tilta bukses un jānoregulē lukturi.. Pārējais sataisīts.
Ļoti labas M+S riepasuz lietiem diskiem, el.logi, ABS, āķis, labs salons.
Reģ.nr. EE-550
e.csdd.lv izdruka
Cena varbūt kosmos, bet 650Ls
Ar svaigu TA logā 800Ls
Iespējama arī maiņa.
Iespējams kādam ir interese par manu 328 kupeju?
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=677
naakamnedeelj ir doma iziet skati, peectam buus tirgoshanaa!!!
Auto protams ir lietots, tamdeelj uz muzeja eksemplaaru nepretendeeju!!!
Ja kaadam ir interese droshi PM!!!
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=677
naakamnedeelj ir doma iziet skati, peectam buus tirgoshanaa!!!
Auto protams ir lietots, tamdeelj uz muzeja eksemplaaru nepretendeeju!!!
Ja kaadam ir interese droshi PM!!!
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=202
1600ls
Sakara ar jauna auto iegadi, nereali pa tadu naudu nopirkt ko sadu!!
1600ls
Sakara ar jauna auto iegadi, nereali pa tadu naudu nopirkt ko sadu!!
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …