E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 91
- chevron_right
nu tad taa neliels updats
2.0l vakar tikka iznjemts un 2.8l ievietots sava jaunaja majaa
protams ka vienmeer jau kadai skruvei ir pie kolektora janoluust bet labi ka 2,0l tads pats tad veiksmigi tikka smainits
tad veel paduskas skruvee bija pie donora motora nolausta atkal bija japarliek paduskas kaaja bet tas jau normaali
sodien jasaliek kartigi visi vadi tikkai nezin kapeec 2,8l pravodka ir mazak viens pluss vads resnais un viens relejs mazak neka 2,0l
2.0l vakar tikka iznjemts un 2.8l ievietots sava jaunaja majaa
protams ka vienmeer jau kadai skruvei ir pie kolektora janoluust bet labi ka 2,0l tads pats tad veiksmigi tikka smainits
tad veel paduskas skruvee bija pie donora motora nolausta atkal bija japarliek paduskas kaaja bet tas jau normaali
sodien jasaliek kartigi visi vadi tikkai nezin kapeec 2,8l pravodka ir mazak viens pluss vads resnais un viens relejs mazak neka 2,0l
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis aivis328 - 02 Apr 2014, 10:59, kopā labots 1 reizi.
Instagram INDIGAIS
Nopietni! Kā Tevi nemet ārā no tās stāvvietas?
pasaki man kaut vienu iemeslu kapeec lai vinji to varetu dariit?
es kad beidzu visu dariit viss tiek novakts un tur stav tikkai masinas kaa tam ir jabuut
es kad beidzu visu dariit viss tiek novakts un tur stav tikkai masinas kaa tam ir jabuut
Instagram INDIGAIS
Respekt.
Motoru mainīt stāvvietā visi neuzdrošinātos.
Motoru mainīt stāvvietā visi neuzdrošinātos.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
kaaaa,tu visu tur zem mashinas atvilki valjaa tanii stavvietaa???
ar kompatu pa brugji
labi izdomāji kā visu purnu nonjemt reizē kopā nost, tur pat īstenībaa lampas ar tad varēji atstāt iekšā respect par darbu
šito var pie prikoliem likt
bet nu tiešām ne visi uzdrosinātos
bet nu tiešām ne visi uzdrosinātos
paceljot ar dankratu un atslegaamcipruss18 rakstīja:kaaaa,tu visu tur zem mashinas atvilki valjaa tanii stavvietaa???
Instagram INDIGAIS
Es iedomājos sejas izteiksmi, kad ierindas Anglis ierauga kā maina dzinējus kā zeķes parkingā Respekt par drosmi
es zinu ka anglija ar likumu tu uz uelas mashinu nevari remonteet!
atceros ka savam roverim pusasi pie majas uz ielas mainiju,piebrauca policija un mani saraja un izteica bridinajumu
atceros ka savam roverim pusasi pie majas uz ielas mainiju,piebrauca policija un mani saraja un izteica bridinajumu
ar kompatu pa brugji
Par to nebiju dzirdējis, bet zinu, ka mašīnu arī nevar mazgāt, var baigi ieraut šaizi par tādu joku.
UK tas ir kaa kura vieta es zinu caljus kas tapatas maina motorus un pat pasi anglji taa dara
masinas var mazgaat te pie majas nav nekadas problemas
tas taa tik LV daudz ko nedrikst te parsvara ir taa ja tu netraucee citiem tad tevi neviens neaiztiek
masinas var mazgaat te pie majas nav nekadas problemas
tas taa tik LV daudz ko nedrikst te parsvara ir taa ja tu netraucee citiem tad tevi neviens neaiztiek
Instagram INDIGAIS
Nu taa beidzot sirds transplantaacija tikka pabeigta veiksmigi
Tikka nomainita visa pravodka un tagad viss paseja kaa vajag :)
Un atklaju kapec 2.0l galigi necela augsaa bija pilna taa elposanas detalja ar dzelteno kjiseli pilnigi lija araa
Tikka nomainita visa pravodka un tagad viss paseja kaa vajag :)
Un atklaju kapec 2.0l galigi necela augsaa bija pilna taa elposanas detalja ar dzelteno kjiseli pilnigi lija araa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
interesanti darbi un remonta stāvvieta. ne katrs tā var atļauties.
kapec tad katrs taa nevaretu atljauties?
katram taccu ir vieta kur vinjs tur masinu vai ne taa?
tapec ar so es varetu taa teikt pieradu ka ja labi grib tad var izdarit jebko arii bez grazas protams tas nav diez ko viegli bet ja grib tad var
tapec ar so es varetu taa teikt pieradu ka ja labi grib tad var izdarit jebko arii bez grazas protams tas nav diez ko viegli bet ja grib tad var
Instagram INDIGAIS
Tieši tā, ja ir mērķis un grib, tad tādu robežu nepastāv!
Respect!
Respect!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Lielākā garāžā, kura redzēta Malacis!
maskavas forstatee vai kada cita mikro rajonaa diezvai var taa, jo nebutu ne vietas ne kaa, kamer nemies gar masinas apaksu,kads jav saak aplasiit gar malaam vai kads kaajai var paarbraukt paari, vai vienkarsi fiziski nebutu kur durvis kartigi pat ataisiitaivis328 rakstīja:kapec tad katrs taa nevaretu atljauties?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …