KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- chevron_right
*kārbas tas gala gūltnis,kurš kloķenē
kaapeec domaaji ka jaamaina? kautkas beigts? kaa izpaudaas? pats mainiiji?
*sadalene iepluudes.! tagad iet bez vanosa takaa, vai arii parastais sadalenei var piemest vanosu?
*sadalene iepluudes.! tagad iet bez vanosa takaa, vai arii parastais sadalenei var piemest vanosu?
Bezvanosa 2.5 ieplūdes sadalene ielikta izplūdes sadalenes vietā, tam pašam bezvanosa 2.5 :)
pareizaa attieciba, man ar varteikt tas pats, un tagat ar archiz lv 16niekiem slapjaa laikaa vispar gruti savakties bez spoleshanasKobreti rakstīja:kam? bmw 3,45
ps cerams archizlv neteiks neko par netisam nodeldetam riepam
...
kko sačakarējos. atceros ka ercim kkad pārdevu NV iepluudes sadaleni, ko vi'ņš uzlika izplūdē savam kompotam.Kobreti rakstīja:grādi tie paši pacēlums mainās. salīdzinot darbu + iegūto jaudu,tas neatmaksājas,un jēga no tā būs maza kamēr nedabūs ko spēcīgāku ieplūdē..minime rakstīja:NV izpludei lielāki grādi.
Vismaz kāds skrūvē un šķūrē malacis, veiksmes novest līdz galam
man sanāk divas vienādas sadalenes tagad
viss komplekts drosele/m20/sadalene man deva to,ka tgd pirmais ar jaunām ziemenēm pēc 3t noraujās,ja met otrajā tad turpina spolēt,bet dēļ stiprās saķeres tilts tā lēkā,ka bail,ka neizlūzt tā pēdīgā vieta.
ejot līkumā ar otro spiežot grīdā ari pats aiziet šķērē(slapjā laikā) nevajag nekādu cluch kick vai pārgāzi,kā spied tā iet. gribu ātrāk sezonu sagaidīt un apskatīties,kā ar vasarenēm uzvedīsies.
Kapēc vienmēr licies ka iepludei ir bijsi 240gradi ar 9,7mm liftu un izpludei 228 gradi ar 9mm liftu, moš tas kkadiem amerikāņu motoriem izpludes gazu samazinashanai vai hvz. http://www.usautoparts.net/bmw/engines/m50.htm
Beet par to ka no taa ieguusi kkadu jaudu domaaju jaaaizmirst, izpluudes puse drizak varetu izmainit griezi pie attiecigiem apgriezieniem !?
beet nu ciinies
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
Very nice
-mainiju,lai nebūtu tur vairs nekad jālien iekšā bet redz,ka vienalga būs jāņem nost,lai gultni nomainitu,kurš jau sāk sisinātAgris rakstīja:*kārbas tas gala gūltnis,kurš kloķenē
itkā vainas nekādas viņam nebija,bet nu tomēr sirdī miers
-par sadaleni vairs jau neatceros,bet man liekas vanosam un nevanosam izplūdes sadalenes vienādas. vai ari vanosam bija švakākas.
cik pa netu būros tad dod augšu(tuvāk pie redlaina) šitāds setups. Ārzemēs jau visi čurā karstu par šādu svapu, tad liek ieplūdes vietā Schrick sadaleni, individuāli sačipo un atietkko sačakarējos. atceros ka ercim kkad pārdevu NV iepluudes sadaleni, ko vi'ņš uzlika izplūdē savam kompotam.
Kapēc vienmēr licies ka iepludei ir bijsi 240gradi ar 9,7mm liftu un izpludei 228 gradi ar 9mm liftu, moš tas kkadiem amerikāņu motoriem izpludes gazu samazinashanai vai hvz. http://www.usautoparts.net/bmw/engines/m50.htm
Beet par to ka no taa ieguusi kkadu jaudu domaaju jaaaizmirst, izpluudes puse drizak varetu izmainit griezi pie attiecigiem apgriezieniem !?
beet nu ciinies
Šitais izpūtēja bundulis ir tas, kas uz akciju bimmershopaa ir? :)
Vnk manējais ir paskaļšs un gribās kko klusāku, bet ar toni
Vnk manējais ir paskaļšs un gribās kko klusāku, bet ar toni
aga tas tas pats
lai nu kā,bet klusāks par manu taisno būs noteikti 7dien ja plāni nemainisies metināšu klāt,tad ari video ar toni
lai nu kā,bet klusāks par manu taisno būs noteikti 7dien ja plāni nemainisies metināšu klāt,tad ari video ar toni
tev tāds pats TV kā man!
Jā arī interesanti zināt kāda skaņa..., man nav primārais, bet darāmo darbu sarakstā kaut kur beigās pierakstīts mētājās -"nomainīt bunduli"
Tik ieeja viena, man id. gad. vajadzētu divas!
vajag iepluudes pusee kko niknāku lai vairāk gaisu var dabūt iekšā, tad arī var jaudu pacelt.Kobreti rakstīja:cik pa netu būros tad dod augšu(tuvāk pie redlaina) šitāds setups. Ārzemēs jau visi čurā karstu par šādu svapu, tad liek ieplūdes vietā Schrick sadaleni, individuāli sačipo un atietkko sačakarējos. atceros ka ercim kkad pārdevu NV iepluudes sadaleni, ko vi'ņš uzlika izplūdē savam kompotam.
beet nu ciinies
sāc krāt naudu - http://www.dbilas-shop.com/Products/Per ... :5707.html
moš kkādā lietuvā vai hvz kur var vel letak uzmetināt un izgriezt niknāku sadaleni no stocka.
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
domā ar diviem rezonātoriem? tev tad pats ir?rews rakstīja:Bundulis būs paskaļš, TA cauri nejies
Pēdējais labojis Kobreti - 16 Nov 2012, 00:40, kopā labots 1 reizi.
zinu,zinu es jau krāju naudu
vajag iepluudes pusee kko niknāku lai vairāk gaisu var dabūt iekšā, tad arī var jaudu pacelt.
sāc krāt naudu - http://www.dbilas-shop.com/Products/Per ... :5707.html
moš kkādā lietuvā vai hvz kur var vel letak uzmetināt un izgriezt niknāku sadaleni no stocka.
nu kad uzlikšu uzvilmēšu kā rūkserda rakstīja:Kobreti rakstīja:šodien iepirkts
*FK gala bundulis,cerams,ka būs klusāks
*25gab moldingu klipši
*klipši bamperu balkām(paris strūkst)
Viss vienu viet-bimmershopā ar draudzīgām atlaidēm
tev tāds pats TV kā man!
Jā arī interesanti zināt kāda skaņa..., man nav primārais, bet darāmo darbu sarakstā kaut kur beigās pierakstīts mētājās -"nomainīt bunduli"
Tik ieeja viena, man id. gad. vajadzētu divas!
domā tāds pats tv? man ir ambilight philips.
Man arī ambilights!
Skatos ka TA tev bija neveiksmīga ar šo bunduli ?!Kobreti rakstīja:domā ar diviem rezonātoriem? tev tad pats ir?rews rakstīja:Bundulis būs paskaļš, TA cauri nejies
Gāju ar tādu pašu bunduli, TA neko neteica, jo bija jauns sakarīgs inspektors, bet piebilda, ja nākamgad iešu ar šito bunduli, tad TA man neredzēt
moshk lietuva sadaleni uztaisiit letak, pie Ligurta vai ka viņš, pie viņa taisījām camshaftu prieksh shosejas mašīnas!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
un cik izmaksāja? cik sapratu latvijā ir kas metina virsū,bet nav kas noslīpē.
panem pats ietrenee roku izmanto 29/9 metinamo elektrodu, panem vecu nekam nederigu sadaleni un patrenejies.Kobreti rakstīja:un cik izmaksāja? cik sapratu latvijā ir kas metina virsū,bet nav kas noslīpē.
esmu taisijis sadalenes dazas, bet tiesa gan traktoriem, kur nevajadzeja but pa 200% pareizi
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24