Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
waarna
Ziņojumi: 252
Pievienojies: 17 Nov 2011, 23:31
Braucu ar: C6Q TDI FL
Atrašanās vieta: Cilindrā
Vajag kadu gudru galvu, kas atbrauks un palidzes novertet auto, pirkt vai nepirkt .paskatities, pacelt, diagnostiku uztaisit. 98 gada e36. pm ja kads velas palidzet apmeram uz 6dienu vai 7dienu..
wrum, wrūūūm
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ahfjj.html

MLA šitos tak ņem kāds ciet!!!!!
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

M exclusiv paket touring, 2.5 TDS 148 kw 202 ZS, tunetas hella originalas lampas, KW Sport regulejama piekare, Aizmugures reduktors ar bloki, BBS Sport Diski ar labam ziemas riepam, pilns atslegu komplekts, viens saimnieks, valcetas aizmugures arkas, motortelpas šķersstienis, melnas adas recaro salons,
ABS, ESP, Atpakaļgaitas sensori, Imobilaizers, Ādas sēdekļi, Lietie diski, Jumta lūka, sēdekļu apsilde, Pilna servisa vēsture, Stūres pastiprinātājs, Centrālā atslēga, Elektriskie logi, priekšējie, sānu un papildu spilveni,
Par cenu varam vienoties saprata robezas,
vai mainu :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cdmem.html
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
uteo
Ziņojumi: 4241
Pievienojies: 14 Mar 2011, 20:40
Braucu ar: E46 323iA+LPG
Atrašanās vieta: Cesvaine, Rīga
Reputācija: 3

1. šitas jau te iepriekš tika apskatīts
2. neciešu, ka moldingus nokrāso auto krāsā - liekas uzreiz uz falšo krāsots.
3. neredzu viņam kondicionieri, kā minēts, un priekš touringa viduskonsole pārāk plika.
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava

Man izbriiniija visvairaak M exclusiv paket touring :gigigi:
202 Zs
Cena :gigigi:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
Archizlv
Ziņojumi: 2022
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:43
Braucu ar: e46 320Ci
Atrašanās vieta: Island of Ireland
Reputācija: 3

Nav jau tik traka tā kūtiņa, bikiņ jāpieliek roka un var braukt, tik tas ceņiks ir kosmisks. :gigigi:
Attēls
Profila bilde
Error
Ziņojumi: 448
Pievienojies: 16 Aug 2011, 23:47
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu

izskatas ka servisa kautkada bildets .
mani principa atbaida tie sludinajumi kuros cilveks /aizskraso numurzimi,fotografe tumsa, vai vispar nobilde tikai paneli/ :lol: es nesaprotu viņi tirgo auto vai sporta ruļu un xsenona spuldzes :lol:
Profila bilde
rews
Ziņojumi: 1170
Pievienojies: 20 Nov 2011, 11:26
Braucu ar: Melnu cabrio
Atrašanās vieta: Riga
Reputācija: 1

+1
Attēls
Profila bilde
Dj_Zii

Orkaans rakstīja:M exclusiv paket touring, 2.5 TDS 148 kw 202 ZS, tunetas hella originalas lampas, KW Sport regulejama piekare, Aizmugures reduktors ar bloki, BBS Sport Diski ar labam ziemas riepam, pilns atslegu komplekts, viens saimnieks, valcetas aizmugures arkas, motortelpas šķersstienis, melnas adas recaro salons,
ABS, ESP, Atpakaļgaitas sensori, Imobilaizers, Ādas sēdekļi, Lietie diski, Jumta lūka, sēdekļu apsilde, Pilna servisa vēsture, Stūres pastiprinātājs, Centrālā atslēga, Elektriskie logi, priekšējie, sānu un papildu spilveni,
vai mainu :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
nu es tur, neka tada neredzu :doh: reali pliks tourings ar mpaku ,pretiga krasa un chipotu dizeli :D + perikups vel nevar atškirt /un nemak lasit / kas uz diskiem rakstits :idiots: ne bbs bet gan rh :D ak ja salons ari ir paršuts :D un gan jau ar dermantinu a neviss ar adu :gigigi: vel es pieverstu uzmanibu vai nav bijis bliests jo ipashniekam ka redzams ir paticis niekoties ar krasu + izskatas ka ta krasa ari ir tada pasvaiga :rolleyes:
par cenu ,,,,, kossmosss,, :D bet nu 2 gadi atpakal viens pazina savu pardeva pa 2760ls tikai 97 gada un sudraba krasa

ps: ta ka, tas ir chipots tds tad es lieku uz to ka jaunajam ipasniekam /ja tads atradisies/ drizuma naksies investet lielu naudu dzineja remonta/maina .vieniga pozetiva lieta ko es tur saskatu tad tas ir kw coilas protams ja tas neizradisies beigas chinas :D
Profila bilde
Dj_Zii

Dj_Zii rakstīja:izskatas ka servisa kaut kada bildets .
mani principa atbaida tie sludinajumi kuros cilveks /aizskraso numurzimi,fotografe tumsa, vai vispar nobilde tikai paneli/ :lol: es nesaprotu viņi tirgo auto vai sporta ruļu un xsenona spuldzes :lol:
Ps : 100% pa telefonu teiks ka ideala kartiba ar sikiem defektiem :lol: bet isteniba preti buss lieli defekti :D
Profila bilde
megatrons
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 427
Pievienojies: 21 Apr 2011, 20:51
Braucu ar: ar visu kas pagadās
Atrašanās vieta: Bauska, Riga
Dj_Zii rakstīja:
Orkaans rakstīja:M exclusiv paket touring, 2.5 TDS 148 kw 202 ZS, tunetas hella originalas lampas, KW Sport regulejama piekare, Aizmugures reduktors ar bloki, BBS Sport Diski ar labam ziemas riepam, pilns atslegu komplekts, viens saimnieks, valcetas aizmugures arkas, motortelpas šķersstienis, melnas adas recaro salons,
nu es tur, neka tada neredzu :doh: reali pliks tourings ar mpaku ,pretiga krasa un chipotu dizeli :D + perikups vel nevar atškirt /un nemak lasit / kas uz diskiem rakstits :idiots: ne bbs bet gan rh :D ak ja salons ari ir paršuts :D un gan jau ar dermantinu a neviss ar adu :gigigi: vel es pieverstu uzmanibu vai nav bijis bliests jo ipashniekam ka redzams ir paticis niekoties ar krasu + izskatas ka ta krasa ari ir tada pasvaiga :rolleyes:
par cenu ,,,,, kossmosss,, :D bet nu 2 gadi atpakal viens pazina savu pardeva pa 2760ls tikai 97 gada un sudraba krasa

ps: ta ka, tas ir chipots tds tad es lieku uz to ka jaunajam ipasniekam /ja tads atradisies/ drizuma naksies investet lielu naudu dzineja remonta/maina .vieniga pozetiva lieta ko es tur saskatu tad tas ir kw coilas protams ja tas neizradisies beigas chinas :D
shito es redzeeju kad vinsh braukaaja sashpakteleets
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Profila bilde
vienkāršais
Ziņojumi: 130
Pievienojies: 24 Mar 2011, 02:06
Braucu ar: vnk verķi
Atrašanās vieta: kvartala
Dj_Zii rakstīja:
Nu kur var tadu sviestu dzit,ka chipots,ta uzreiz dzinejs ir viena liela bedu ieleja :idiots: ,man pasam ir cipots 2.5Tds,gada laika esmu nobraucis ~32000 km,esmu mainijis tikai ellu un pielejis logu skidrumu :D .Ari pirms manis brauca un nekadu sudzibu.
Pasam ir bijis chipots Tds?
Profila bilde
megatrons
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 427
Pievienojies: 21 Apr 2011, 20:51
Braucu ar: ar visu kas pagadās
Atrašanās vieta: Bauska, Riga
es jau 5 gadus braukaaju ar chipotu pasadenu un nekaadu probleemu
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Profila bilde
Dj_Zii

vienkāršais rakstīja:
Dj_Zii rakstīja:
Nu kur var tadu sviestu dzit,ka chipots,ta uzreiz dzinejs ir viena liela bedu ieleja :idiots: ,man pasam ir cipots 2.5Tds,gada laika esmu nobraucis ~32000 km,esmu mainijis tikai ellu un pielejis logu skidrumu :D .Ari pirms manis brauca un nekadu sudzibu.
Pasam ir bijis chipots Tds?
ja ir bijis un ne viens vien :D tapec ari saku :D jo ja tiesam ir labs tds tad no vina negribes skirties :gigigi: bet labu e36 tds es vel neesmu redzejis :D

ps un ja man bloka izlida klanis vinam :blabla:
un pasaki ka tavam tds vel spidometra 220tk :lol: un ellu tu lei tikai bmw longlife :kiki:
Profila bilde
Rolands
Ziņojumi: 2500
Pievienojies: 13 Mar 2011, 17:49
Atrašanās vieta: Garkalne,Ādaži
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

Man parīk šis auto!
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

Jauni amortizatori un gultņi! :D
Bet tā lietots netiek! :idiots: :D
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

Profila bilde
Dj_Zii

ta jau auto ir simpatisks :super: tikai man personigi ta sarkana krasa nepatik :lol: un griesti ari nav no m/ pakas :gigigi:
ja uzliek smukus diskus un piesedina tad buss :dron: