Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 451
- chevron_right
Vajag kadu gudru galvu, kas atbrauks un palidzes novertet auto, pirkt vai nepirkt .paskatities, pacelt, diagnostiku uztaisit. 98 gada e36. pm ja kads velas palidzet apmeram uz 6dienu vai 7dienu..
wrum, wrūūūm
M exclusiv paket touring, 2.5 TDS 148 kw 202 ZS, tunetas hella originalas lampas, KW Sport regulejama piekare, Aizmugures reduktors ar bloki, BBS Sport Diski ar labam ziemas riepam, pilns atslegu komplekts, viens saimnieks, valcetas aizmugures arkas, motortelpas šķersstienis, melnas adas recaro salons,
ABS, ESP, Atpakaļgaitas sensori, Imobilaizers, Ādas sēdekļi, Lietie diski, Jumta lūka, sēdekļu apsilde, Pilna servisa vēsture, Stūres pastiprinātājs, Centrālā atslēga, Elektriskie logi, priekšējie, sānu un papildu spilveni,
Par cenu varam vienoties saprata robezas,
vai mainu
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cdmem.html
ABS, ESP, Atpakaļgaitas sensori, Imobilaizers, Ādas sēdekļi, Lietie diski, Jumta lūka, sēdekļu apsilde, Pilna servisa vēsture, Stūres pastiprinātājs, Centrālā atslēga, Elektriskie logi, priekšējie, sānu un papildu spilveni,
vai mainu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
1. šitas jau te iepriekš tika apskatīts
2. neciešu, ka moldingus nokrāso auto krāsā - liekas uzreiz uz falšo krāsots.
3. neredzu viņam kondicionieri, kā minēts, un priekš touringa viduskonsole pārāk plika.
2. neciešu, ka moldingus nokrāso auto krāsā - liekas uzreiz uz falšo krāsots.
3. neredzu viņam kondicionieri, kā minēts, un priekš touringa viduskonsole pārāk plika.
Man izbriiniija visvairaak M exclusiv paket touring
202 Zs
Cena
202 Zs
Cena
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nav jau tik traka tā kūtiņa, bikiņ jāpieliek roka un var braukt, tik tas ceņiks ir kosmisks.
kāds kautko var pastāstīt http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bllgj.html
izskatas ka servisa kautkada bildets .
mani principa atbaida tie sludinajumi kuros cilveks /aizskraso numurzimi,fotografe tumsa, vai vispar nobilde tikai paneli/ es nesaprotu viņi tirgo auto vai sporta ruļu un xsenona spuldzes
mani principa atbaida tie sludinajumi kuros cilveks /aizskraso numurzimi,fotografe tumsa, vai vispar nobilde tikai paneli/ es nesaprotu viņi tirgo auto vai sporta ruļu un xsenona spuldzes
nu es tur, neka tada neredzu reali pliks tourings ar mpaku ,pretiga krasa un chipotu dizeli + perikups vel nevar atškirt /un nemak lasit / kas uz diskiem rakstits ne bbs bet gan rh ak ja salons ari ir paršuts un gan jau ar dermantinu a neviss ar adu vel es pieverstu uzmanibu vai nav bijis bliests jo ipashniekam ka redzams ir paticis niekoties ar krasu + izskatas ka ta krasa ari ir tada pasvaigaOrkaans rakstīja:M exclusiv paket touring, 2.5 TDS 148 kw 202 ZS, tunetas hella originalas lampas, KW Sport regulejama piekare, Aizmugures reduktors ar bloki, BBS Sport Diski ar labam ziemas riepam, pilns atslegu komplekts, viens saimnieks, valcetas aizmugures arkas, motortelpas šķersstienis, melnas adas recaro salons,
vai mainu
par cenu ,,,,, kossmosss,, bet nu 2 gadi atpakal viens pazina savu pardeva pa 2760ls tikai 97 gada un sudraba krasa
ps: ta ka, tas ir chipots tds tad es lieku uz to ka jaunajam ipasniekam /ja tads atradisies/ drizuma naksies investet lielu naudu dzineja remonta/maina .vieniga pozetiva lieta ko es tur saskatu tad tas ir kw coilas protams ja tas neizradisies beigas chinas
Ps : 100% pa telefonu teiks ka ideala kartiba ar sikiem defektiem bet isteniba preti buss lieli defektiDj_Zii rakstīja:izskatas ka servisa kaut kada bildets .
shito es redzeeju kad vinsh braukaaja sashpakteleetsDj_Zii rakstīja:nu es tur, neka tada neredzu reali pliks tourings ar mpaku ,pretiga krasa un chipotu dizeli + perikups vel nevar atškirt /un nemak lasit / kas uz diskiem rakstits ne bbs bet gan rh ak ja salons ari ir paršuts un gan jau ar dermantinu a neviss ar adu vel es pieverstu uzmanibu vai nav bijis bliests jo ipashniekam ka redzams ir paticis niekoties ar krasu + izskatas ka ta krasa ari ir tada pasvaigaOrkaans rakstīja:M exclusiv paket touring, 2.5 TDS 148 kw 202 ZS, tunetas hella originalas lampas, KW Sport regulejama piekare, Aizmugures reduktors ar bloki, BBS Sport Diski ar labam ziemas riepam, pilns atslegu komplekts, viens saimnieks, valcetas aizmugures arkas, motortelpas šķersstienis, melnas adas recaro salons,
vai mainu
par cenu ,,,,, kossmosss,, bet nu 2 gadi atpakal viens pazina savu pardeva pa 2760ls tikai 97 gada un sudraba krasa
ps: ta ka, tas ir chipots tds tad es lieku uz to ka jaunajam ipasniekam /ja tads atradisies/ drizuma naksies investet lielu naudu dzineja remonta/maina .vieniga pozetiva lieta ko es tur saskatu tad tas ir kw coilas protams ja tas neizradisies beigas chinas
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Nu kur var tadu sviestu dzit,ka chipots,ta uzreiz dzinejs ir viena liela bedu ieleja ,man pasam ir cipots 2.5Tds,gada laika esmu nobraucis ~32000 km,esmu mainijis tikai ellu un pielejis logu skidrumu .Ari pirms manis brauca un nekadu sudzibu.Dj_Zii rakstīja:
Pasam ir bijis chipots Tds?
es jau 5 gadus braukaaju ar chipotu pasadenu un nekaadu probleemu
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
ja ir bijis un ne viens vien tapec ari saku jo ja tiesam ir labs tds tad no vina negribes skirties bet labu e36 tds es vel neesmu redzejisvienkāršais rakstīja:Nu kur var tadu sviestu dzit,ka chipots,ta uzreiz dzinejs ir viena liela bedu ieleja ,man pasam ir cipots 2.5Tds,gada laika esmu nobraucis ~32000 km,esmu mainijis tikai ellu un pielejis logu skidrumu .Ari pirms manis brauca un nekadu sudzibu.Dj_Zii rakstīja:
Pasam ir bijis chipots Tds?
ps un ja man bloka izlida klanis vinam
un pasaki ka tavam tds vel spidometra 220tk un ellu tu lei tikai bmw longlife
Man parīk šis auto!
Jauni amortizatori un gultņi!Fakinels rakstīja:Stūre
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fbhib.html
Bet tā lietots netiek!
ta jau auto ir simpatisks tikai man personigi ta sarkana krasa nepatik un griesti ari nav no m/ pakas
ja uzliek smukus diskus un piesedina tad buss
ja uzliek smukus diskus un piesedina tad buss
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23