CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 59
- chevron_right
tā pat pusi lietotāju sejā nesi redzējis un tur jau tas interneta skaistums, ka pumpains lašara var uzvesties kā Švarcis, jo labi zin ka ar radiatoru pa muguru nedabūsValtersZ rakstīja:Tak te pilns tādu kam fake profils, jo nau dūša seja pateikt.
labākais interneta warriors
Ir dzēsts, un ir drāma, kuru palaidi garām!JorensHS rakstīja:Kāds ir dzēsis postus vai es kaut kādu drāmu palaidu garām?
Eh, ja būtu kaut viens topiks e36.lv kur nav domstarpības un kariZzevsS rakstīja:Ir dzēsts, un ir drāma, kuru palaidi garām!
Tad jau forumā būtu garlaicīgi...JorensHS rakstīja:Eh, ja būtu kaut viens topiks e36.lv kur nav domstarpības un kariZzevsS rakstīja:Ir dzēsts, un ir drāma, kuru palaidi garām!
Tā nu viš iZzevsS rakstīja:Tad jau forumā būtu garlaicīgi...JorensHS rakstīja:Eh, ja būtu kaut viens topiks e36.lv kur nav domstarpības un kariZzevsS rakstīja:Ir dzēsts, un ir drāma, kuru palaidi garām!
Lai nebūtu tīrs spams, šitais netapa būvēts uz indiāņu kapiem, ka kaut kāds lāsts viņam uzkrāmēts? Pēc VIN jāpačeko
Laiku atpakalj, skirstot tv kanaalus, biju uzsleedzis kaut kadu tv5 raidijumu, kuraa pilna nopietniba tika stastits, ka, ja uz auto panela novieto no papira izveidotu pirmamidu, tad tas sak iet labak un neluzt tik biezi jopiramida kaut ka novada visu negativo energiju! Varbut pamegini
Izskatās, ka es arī esmu kaut ko palaidis garām
Ne tikai manam auto ir melnā strīpa iestājusies. Visai manai dzīvei tāda pašlaik ir. Notiek viss, kam nevajag notikt un saplīst gandrīz viss, kas var saplīst :) Nav garlaicīgi.
Ne tikai manam auto ir melnā strīpa iestājusies. Visai manai dzīvei tāda pašlaik ir. Notiek viss, kam nevajag notikt un saplīst gandrīz viss, kas var saplīst :) Nav garlaicīgi.
vienigais melnais kas var ietekmet ir tavs berns un sieva. viss parejais ir suuds.
crapworks
Pilnībā pikrītu!pusdzivais rakstīja:vienigais melnais kas var ietekmet ir tavs berns un sieva. viss parejais ir suuds.
Šodien iepirku jaunas vasaras riepas. Firma man nezināma - Matador.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pat ļoti labs, pie tam vēl Eiropas, ražojums. Savulaik uz Golpa stāvēja. Cena ar uzviju atbilda kvalitātei, imo.
šķiet,ka diezgan bieži redzu Tavu bembi rīgā vienā ielā stāv noparkots,pēc diskiem tik tagad atpazinu ;D
Tas noteikti nav mans BMW. Ļoti reti ar to braucu uz Rīgu.Ģirts rakstīja:šķiet,ka diezgan bieži redzu Tavu bembi rīgā vienā ielā stāv noparkots,pēc diskiem tik tagad atpazinu ;D
Palēnām sāku gatavot savu BMW skatei un ir diezgan ko darīt. Un vispār es šokējos, ka braucu ar nolauztu aizmugurējo amortizatoru
Lietas, ka jānomaina. Iekavās servisa cenas:
- Priekšā labais gultnis (100 Eur ar darbu)
- Abas aizmugurējās sviras augšējās bukses (50 eur darbs)
- Aizmugurējie amortiņi (40 eur darbs)
- Ģeneratora & kondiškas siksna (15 eur dars)
- Jānoregulē rokasbremze (nevar pateikt)
Meistars iesaka nomainīts visas bremzes: diskus, kalotkas, suportus un rokas bremžu lokus (200 eur darbs). Šo nav vērts vispār rakstīt, bet stūres reika arī iet uz beigām (420 eur jauna 50 eur nomaiņa).
Darbs izcenots, ja maina katru detaļu atsevišķi.
Kurš var piedāvāt kvalitatīvas daļas?
Meistars iesaka nomainīts visas bremzes: diskus, kalotkas, suportus un rokas bremžu lokus (200 eur darbs). Šo nav vērts vispār rakstīt, bet stūres reika arī iet uz beigām (420 eur jauna 50 eur nomaiņa).
CaK rakstīja:Palēnām sāku gatavot savu BMW skatei un ir diezgan ko darīt. Un vispār es šokējos, ka braucu ar nolauztu aizmugurējo amortizatoru
100 eiro pa gultni un mainnu
Par aizmugurejo amishu nomainu 40 euro????
Es tevi apbrinoju butu man servis un Tu brauktu pie manis,man butu penthouse un vergi
Es tevi apbrinoju butu man servis un Tu brauktu pie manis,man butu penthouse un vergi
ar kompatu pa brugji
Nu redz, manā mūžā ir bijušas tikai jaunas mašīnas un pēdējai mašīnai eļļas maiņa izmaksāja gadā 250 eur + vēl pārējās figņas. Viena svece 70 eur. utt. tā kā man šīs cenas liekas zemas.cipruss18 rakstīja:Par aizmugurejo amishu nomainu 40 euro????
Tā gancipruss18 rakstīja:Par aizmugurejo amishu nomainu 40 euro????
Un labāk ņem lietotu reiku, nav jēgas mest tādu piķi priekš e36
CaK rakstīja:Nu redz, manā mūžā ir bijušas tikai jaunas mašīnas un pēdējai mašīnai eļļas maiņa izmaksāja gadā 250 eur + vēl pārējās figņas. Viena svece 70 eur. utt. tā kā man šīs cenas liekas zemas.cipruss18 rakstīja:Par aizmugurejo amishu nomainu 40 euro????
Cak kad Tu varesi noblatot ar tiessm kko ,tad dari taa man sencha alfai ari sveces tik pat maksaja
Un es neticu ka cilveks no jaunas un vertigas masinas parsezhas uz e36
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23