E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 33
- chevron_right
Ir cits risinājums, nebraukt pa Krasta ieluKikaps rakstīja:Tikai lūpu noņem, Nylon, lai brauciens pa krasteni neaizņem 30+ minūtes
Bet tik un tā tas neaizņemtu tik daudz laika
Par Gymkhana, vai braukšana būs pa līkumiem un taisnēm + pilonu laukums, vai tikai pilonu laukums, kā redzams video ?
Tikai piloni izskatās neinteresanti.
Ideāli būtu pilonu laukums + fast lap.
P.s izsaku tikai savas domas.
Edit.
paskatījos, jā, būs neinteresantais variants, vot drift trase + gymkhana būtu mega
Tikai piloni izskatās neinteresanti.
Ideāli būtu pilonu laukums + fast lap.
P.s izsaku tikai savas domas.
Edit.
paskatījos, jā, būs neinteresantais variants, vot drift trase + gymkhana būtu mega
Varbut saorganizejiet vadamu kollonu un uzfilmejiet kadu, pec iespejam, kvalitativaku videoklipu! Iespejams, velak to iepisim ari offic sezona atklasanas videoklipa!
Ir kāds kas brauc pec pasakuma uz Rīgu ar tukšu kūtiņu,mana pilna būs un nebus kur bamperu iestutet
+1,tikai ar Bauskas Gaišo,jutīšu līdzi TurboBamslim-AF- rakstīja:Piedalīšos kā skatītājs, disciplīnās braukšu ar valmiermužas gaišo , tiekamies
Man tukša kūtiņa būs. Ja vajag var visu sarunāt!Darks rakstīja:Ir kāds kas brauc pec pasakuma uz Rīgu ar tukšu kūtiņu,mana pilna būs un nebus kur bamperu iestutet
Gaidi pm,nav variantu,būtu reliņi tad pie tiem piešņorētuDN-848 rakstīja:Man tukša kūtiņa būs. Ja vajag var visu sarunāt!Darks rakstīja:Ir kāds kas brauc pec pasakuma uz Rīgu ar tukšu kūtiņu,mana pilna būs un nebus kur bamperu iestutet
Davai, vēl pusstundu var uz afteri pieteikties
Būs rēcīgi, saņemās tauta!
Būs rēcīgi, saņemās tauta!
Daudzi jau pieteikushies-buus jautri,piebiedrojaties;))
BMW_The Ultimate Repair Bill
Arī gribēju gan uz atklāšanu gan afteriti bet notika šaize un tgt jāpērk citu motoru un neatliek naudas šīm izpriecām
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās, ka es arī netieku.
Es braucu uz afterparty
Es ķip arī braucu
Netikšu diemžēl!
Hmm, tā taču nav nekāda problēma, ja piebrauc tikai uz 14iem?
fak, jābrauc būs bez lūpas, nebūs sakrāsota
ir jautajums e36 uzlimes bus pieejamas?
vajadzes maksat, vai pa brivu var iegadaties
Protams, ka nav.GatisB. rakstīja:Hmm, tā taču nav nekāda problēma, ja piebrauc tikai uz 14iem?
Pie šī jautājuma pašlaik strādājam.coco rakstīja:ir jautajums e36 uzlimes bus pieejamas?
Protams par maksu, kā vienmēr.
vares pie manis, bet tasir maksas, bet vajaga iepazities sakuma ar uzlimju iegusanas nsoacijumime, tepat forumaacoco rakstīja:ir jautajums e36 uzlimes bus pieejamas?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Varbūt viņš domāja par atklāšanas uzlīmēm.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 33