KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 25
- chevron_right
Tam kurs aptumsojas ir tums punktins viena no spogula sturiem!
bus jauzmet aci jo nesmu petijis
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ja nekļūdos tad tas sleedzis pārslēdz skatu ,lai aizmugurē braucošais nežilbina - ar aptumsošanos tur nav nekāda sakara - par to atbild tas punktiņš !
Tā "pumpa" ir uztvērējs oem signalizācijai. Tie pārējie vadi, kurus nahrenizēji, ir domāti tieši tam.
tad sanaak ja vadi aiziet uz spoguli tad ir aptumsojusais ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
dogMa rakstīja:Tā "pumpa" ir uztvērējs oem signalizācijai. Tie pārējie vadi, kurus nahrenizēji, ir domāti tieši tam.
Man likas ka par to signalizāciju atbild spoguļa priekšpusē iedobe un kas ir uz paša stikla, tas par pašaptumšojošo režīmu.
Spoguļa priekšpusē iedobe un pumpiņa uz stikliņa tieši atbild par aptumšošanos. Abi analizē, cik gaišs/tumšs ir, pēc tā arī aptumšojas.
Bet tā "pumpa", kas apakšā, tjip grozāmā - tā atbild par oem signalizāciju.
Bet tā "pumpa", kas apakšā, tjip grozāmā - tā atbild par oem signalizāciju.
Ne vienmēr. Ir tikai tādi, kam tikai signalizācija. Aptumšojošajam spogulim jābūt 2 "sensoriņiem" abos galos, t.i., priekšā un aizmugurē par aplītim.KLAVINS rakstīja:tad sanaak ja vadi aiziet uz spoguli tad ir aptumsojusais ?
Nu nezinu kāda tur vajadzība no signalizācijas tajā spogulī, bet braucot tumsā, ja kāds spīdina no aizmugures spogulis paliek tumšs, bet pagriežot to pogu no "I" stāvokļa uz "0" tas paliek gaišs-tā kā atslēdzās
I un 0 spogulis maina pozīciju!
Jeb man tik tā ir?
Jeb man tik tā ir?
Nu neesmu vel tik daudz to testējis. Man tik pārslēdzot tas vnk izslēdzās un paliek gaišs.
Ja ir ar pozīcijām, tad jā.
Ja ir "paštumšais" ( kas par vārdu man sanāca), tad poga spoguli ieslēdz/izslēdz. Ja parastais - tad vienklārši paliec uz lejuerda rakstīja:I un 0 spogulis maina pozīciju!
Jeb man tik tā ir?
Tad man ir pašaptumšojošais, jo pagriežot pogu, neredzu pilnīgi nekādu atšķirību.
Laikam nedaudz samelojos. Pagajušo nakti sanāca tā padaudz pabraukāt gan pa pilsētu, gan šoseju/bāni un sapratu, ka to spoguli nevaru izslēgt. Visu laiku tas aptumšojas, kad aizmugurē "iesēžas" kāds auto. Bet strādā tas perfekti un kvalitatīvikorsa rakstīja:Nu neesmu vel tik daudz to testējis. Man tik pārslēdzot tas vnk izslēdzās un paliek gaišs.
Nezin kāpēc iepriekš likās, ka to varu izslēgt. Laikam tapēc, ka testēju ar kabatas lukturīti
..Un parcik 7dien bij jauks un silts laiks, nedaudz palupināti puvekļi
Kad beidzot LV beigs to sāli gāzt uz ceļiem. ZB jau ka pa dažiem gadiem auto nopūst..
Visās malās krāsai metās burbuļi
Kad beidzot LV beigs to sāli gāzt uz ceļiem. ZB jau ka pa dažiem gadiem auto nopūst..
Visās malās krāsai metās burbuļi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Atkal tika izmantots brīvdienu siltais un saulainais Somijas laiks
Ieinstalētas un pieslēgtas "sēdekļu pumpējamās muguras"
Ieinstalētas un pieslēgtas "sēdekļu pumpējamās muguras"
..pieslēgti tie "pumpīši" patreiz tika pa "gatera metodei", jo negribējās celt ārā paklāju.
Vadi tika izvilkti pa taisno-cauri viduskonsolei, nevis pa grīdu zem paklāja.
Kkad vasarā tiks ņemts ārā paklājs un savilkti visi vajadzīgie vadi kā nākas. Arī pie reizes visi apsildes, check vadi un visi pārējie, kam tur jābūt
Vadi tika izvilkti pa taisno-cauri viduskonsolei, nevis pa grīdu zem paklāja.
Kkad vasarā tiks ņemts ārā paklājs un savilkti visi vajadzīgie vadi kā nākas. Arī pie reizes visi apsildes, check vadi un visi pārējie, kam tur jābūt
..un tagad arī man ir "salons apvilkts ar zīmola D&G ādu", kā biju lasijis vienā krievu forumā
labas lietinjas
tas muguras spilventinjs, viennozimigi bus papildus komforts braucot
tas muguras spilventinjs, viennozimigi bus papildus komforts braucot
...
Jap!
It sevišķi, kad jāzāģē kādi 3-4 simti km no vietas, tad gribās ko pamainīt sēžamrajonā
It sevišķi, kad jāzāģē kādi 3-4 simti km no vietas, tad gribās ko pamainīt sēžamrajonā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 25