Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 37
- chevron_right
Man arī patīk kreisais variants-kur arī vertik. kante nokrāsota, izskatās disks lielāks!
Šodien nopucēts vēlviens disks, two more to go
Kā arī manam auto šodien jubileja - 2 gadus nu ja kā manā gādībā
Kā arī manam auto šodien jubileja - 2 gadus nu ja kā manā gādībā
Tests - koilu vītņu notīšana ar auduma lentu palīdz aizsargāt vītni
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
zināsim, ļoti veiksmīgs un svarīgs experimenta iznākums!
protams, ideālā varianta ir to vītni pirms tam noziest ar grafīteni, savādāk pie pašiem gredzeniem vajag nedaudz drāšbirstes pakalpojumuserda rakstīja:zināsim, ļoti veiksmīgs un svarīgs experimenta iznākums!
Ja nolaists uz leju, tad vītnes daļai, kas virs gredzeniem atrodas vienalga būs pipec, bet ja pacelts max uz augšu (ziemā), tad sava jēga protams ir! A tā domājams, regulāra smērēšana ar kkādā smērvielam un cītīga sakrāto netīrumu notīrīšana pirms regulēšanas varētu darīt savu lietas labā!
d[-_-]b
Būtībā uz ziemu tas arī ir domāts - vasarā tur salien tikai dubļi, kurus ar augstpiedienu var notīrīt, bet ziemā ir sals, kas oksidē metālus, tapēc aŗī jātin viss ar lentu Mērķis ir tagad zidomāt kautkādu veidu, kā pasargāt arī vītnes daļu viors gredzeniem325 BMW rakstīja:Ja nolaists uz leju, tad vītnes daļai, kas virs gredzeniem atrodas vienalga būs pipec, bet ja pacelts max uz augšu (ziemā), tad sava jēga protams ir! A tā domājams, regulāra smērēšana ar kkādā smērvielam un cītīga sakrāto netīrumu notīrīšana pirms regulēšanas varētu darīt savu lietas labā!
ir specials lidzekli koilam ko var pust uz vitnem lai neiedas un pasargaa, vai arii ar wd-40
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
vel varetu but labs variants pacelt attiecīgo riteni, savilkt ar atsperu savilceju atsperes un tad briivi noskruveet zemaak uzgriezni, taa lai uz to vairs īpaši neiedarbotos mašinas un atsperes spēks
Ja vītnes netīras tapat diezko brīvi nebūtu, bet man nav problēmu noskrūvēt tapat, jo vītnes tīrasKV_ rakstīja:vel varetu but labs variants pacelt attiecīgo riteni, savilkt ar atsperu savilceju atsperes un tad briivi noskruveet zemaak uzgriezni, taa lai uz to vairs īpaši neiedarbotos mašinas un atsperes spēks
WD40 bija mazliet par šķidru, uzreiz iztecēja ārā no lentas + samitrināja lentu un viņa vairs neturējās kopā, sāka tīties vaļā utt.KLAVINS rakstīja:ir specials lidzekli koilam ko var pust uz vitnem lai neiedas un pasargaa, vai arii ar wd-40
Pamēģini vara smēri sapūst
Tāda doma ar bija ienakusi prātā, būs jāpaprovēmarux rakstīja:Pamēģini vara smēri sapūst
Par cik vasaras R16 beidzot ir sapucēti (tik veljoprojām meklēju metāla ventiļus), šodien zidomāju pieķerties tinamripuļiem - jāiztērē liekās krāsas Būs Balts plaukts ar, iespējams, dzeltenu, vai rozā vidu, jāsaprot, kurā baloniņā vairāk palicis
jau atkal saku - nepiesienamies pie izpildījuma, tās 150 krāsas kārtas gludākas nevareja dabūt, bet vest uz strūklu neredzu jēgu
Kā arī atceros, kad skaisto E36 topikā kāds fanoja par pulksteņiem viduskonsolē...
es jau tev piedavaju tos metala ventilus
Labas cenas.
Labas cenas.
Vecā galva, k.ka ikdienas domās galīgi aizmirsu Rīt dosos uz Rīgas pusi, varētu beidzot iebraukt savāktKLAVINS rakstīja:es jau tev piedavaju tos metala ventilus
Labas cenas.
Labas cenas.
es arī gribēju šitā krāsot, bet mani pierunāja/iestāstīja, ka vajag ar smilšu strūklu un vēl tur kaut ko, lai nokrāsojot pa visam smuki izskatītos
Protams, ja laiks, vieta un līdzekļi atļauj, vajag strūklot, bet nu, manuprāt, tinamripuļiem tas nav nepieciešams, tapat riepas tiks virsū bortētas daudz, apdrups krāsa ātri vien, vienalga ar kādu strūklu mauksRidlihs rakstīja:es arī gribēju šitā krāsot, bet mani pierunāja/iestāstīja, ka vajag ar smilšu strūklu un vēl tur kaut ko, lai nokrāsojot pa visam smuki izskatītos
pulksteņi
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
pag pag pag, tu ar vienriteni spolēsi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …