Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 120
- chevron_right
Labrīt,
Kāds varbūt var pateikt iespējamos kur meklēt iemeslus kapēc man uz degvielas sūkņa releju nepienāk strāva?
Uz 85 un 86 pin!
DME relejs stradā varbūt ir kādas idejas?
Kāds varbūt var pateikt iespējamos kur meklēt iemeslus kapēc man uz degvielas sūkņa releju nepienāk strāva?
Uz 85 un 86 pin!
DME relejs stradā varbūt ir kādas idejas?
man paaris dienas atpaklaj bija liidzigi, nezinu kas bija vainiigs...rvars rakstīja:Var kaut kā pārbaudīt vai degvielas līmeņa rādītājs šansē? Leju tik klāt degvielu, bet vairāk nepaliek
iesakumam pazuda kontakts suknim, nomainiju stekeri, jo kads bija kaut ko tur muhljijis, tgd viss bumbaas, bet kamer mainiju stekeri, pazuda degvielas limena raditajs, baigi bediigi, mekleeju kas un kaa, visus droshinatajus izraustiju, gudraks nepaliku, beigas kas, kad izputa vakar no karstuma radiators, tad saka stradat tas degvielas limenja raditajs
Kursh droshinatajs ir izstais tam es neatradu, varbut kad var pateikt kursh tas ir?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
te bus paraugs.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Sveiki sveiki!
Jautājums - kā e36 kabrītim ieslēdzas aizmugurējā loga ventilators?
Jautājums - kā e36 kabrītim ieslēdzas aizmugurējā loga ventilators?
Varbūt kādam ir bijusi saskarsme ar tādu lietu: braucu pa šosi ar vagonu un pēkšņi ieslēdzas salona apgaismojusm, tad pec brī'ža nodziest, kad izkāpu no auto nevarēju aizslēgt jo siģene bļauj ka kkas vaļā. Tad kad aizslēdzēs, pēc brīža atkal iedegās salona apgaismojums. Lo'ģiski ka ir gļuks ka kkkas vaļā. Tikai kur to meklēt, pie durvju slēdzenēm vai grabažniekā???
gruuti teikt, jo var buut gan tur, gan tur ir jasak ardit araa un meklet kur problema, sac ar bagaznieku
...
runcens rakstīja:Varbūt kādam ir bijusi saskarsme ar tādu lietu: braucu pa šosi ar vagonu un pēkšņi ieslēdzas salona apgaismojusm, tad pec brī'ža nodziest, kad izkāpu no auto nevarēju aizslēgt jo siģene bļauj ka kkas vaļā. Tad kad aizslēdzēs, pēc brīža atkal iedegās salona apgaismojums. Lo'ģiski ka ir gļuks ka kkkas vaļā. Tikai kur to meklēt, pie durvju slēdzenēm vai grabažniekā???
Pārbaudi visām durīm slēdenes pusi, kura ir piestiprināta pie karkasa stoikām! Atradīsi kādu padilušu (to ilindrīti), tad pamēģini notīt ar izolenti (padarīt bišlielāku diametru) un tad pārbaudi vai viss nesāk strādāt?!
Ja strādā, tātad jāmaina tā slēzenes daļa par kuru runāju!
tad jau ari pasties podzinjas vai nau izdilusas un mok kadu bridi nenofiksee durvis tai pasai detalai par kuru kolegjis runaa
...
dzheki, varbuut zinaasiet, lieku tagad kopa mashiinu un pekshni instrumentu paneli beidza darboties tahometrs, ellas temp un bendzina dachiks...nezinu kur pieskaros, jau stundu nevaru dabuut, lai straadaa, salonu liku kopa, droshinataji vesali, relejs?????
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Moš kāds pins izļurkājies? Pārrausti slēdžiem pinus!
nee, tur viss ok, jau izraustiiju 100x, es saku, kkadas konsules liku kopa, paneli liku virsu, un laizhot klaat pazuda tahometr. bendz, temp dachiki :(
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
nenaaca instrumet cluster drosinaataajs?
parbaudi velreiz drosinatajus, iapsu veribu pieversot drosinatajiem- 22-5A; 26-10A; 37-10A; 23-5A; 27-5A; 31-5A; 46-15Ajenchs rakstīja:nee, tur viss ok, jau izraustiiju 100x, es saku, kkadas konsules liku kopa, paneli liku virsu, un laizhot klaat pazuda tahometr. bendz, temp dachiki :(
...
Tatad problema tada ,ka visulaiku mirgo airbag simbols panelī. Ieprieksh bija uzlikta "ljeva" sporta sture, un aizdomas man ir tadas, ka vaina varetu but taja, ka tika nonjemta orgjinala sture nost un atvienots kontakts, un kompiits doma ka ir izspradzis airbags. JAUTAJUMI! Vai kads ir saskaries ar sho problemu? Kā šo problemu var noverst?
Paldies jau iepriekš.
Paldies jau iepriekš.
1. pievieno airbagu
2. ieskruve airbag lampiņu
3. aizbrauc uz diagnostiku pie reizes redzesi, ja kas nav kartiba, un nodzēsīsi airbag kļūdu. Iesaku Driveri - [email protected]
2. ieskruve airbag lampiņu
3. aizbrauc uz diagnostiku pie reizes redzesi, ja kas nav kartiba, un nodzēsīsi airbag kļūdu. Iesaku Driveri - [email protected]
airbega lampinju nau jaliek velreiz jo tad vinja nedegtu ja vinja tur nebutu, par to mirgoshanu gan nesapratu jo ta nevajadzetu but e36, vina var iedegties un pec kada laika braucot izdziest, un atkal iedegties, vai ari degt patstavigi, bet lai nu kaa, ka jau kolegjis mineja, pievieno airbegu, uzliec atkaribaa no stures pareizo lenti, un talak brauc pieslegties pie kompisha lai nodzestu kludu, jo pati vina nepazudisPriezhuks rakstīja:Tatad problema tada ,ka visulaiku mirgo airbag simbols panelī. Ieprieksh bija uzlikta "ljeva" sporta sture, un aizdomas man ir tadas, ka vaina varetu but taja, ka tika nonjemta orgjinala sture nost un atvienots kontakts, un kompiits doma ka ir izspradzis airbags. JAUTAJUMI! Vai kads ir saskaries ar sho problemu? Kā šo problemu var noverst?
Paldies jau iepriekš.
...
nu jau, nu jau
e36 panelī pie airbaga lampiņas ir uz plates sarkana diode, kas deg tad, kad spuldzīte ir izņemta, protams, blāvāknekā spuldzīte degtu. Ieliekot spuldzīti, viss pasākums turpina degt - nu jau spuldzīte, līdz nenodzēš kļūdu par neesošu spuldzīti, stulbi jā...bet nu vismaz gaternieku izgājieni, izņemt spuldzīti, lai nedeg, un ar airbagiem viss ir ok, cauri neiet.
un visa ta uzparikte it ka pie citam vadibam varot ari mirgot.
e36 panelī pie airbaga lampiņas ir uz plates sarkana diode, kas deg tad, kad spuldzīte ir izņemta, protams, blāvāknekā spuldzīte degtu. Ieliekot spuldzīti, viss pasākums turpina degt - nu jau spuldzīte, līdz nenodzēš kļūdu par neesošu spuldzīti, stulbi jā...bet nu vismaz gaternieku izgājieni, izņemt spuldzīti, lai nedeg, un ar airbagiem viss ir ok, cauri neiet.
un visa ta uzparikte it ka pie citam vadibam varot ari mirgot.
seit atkal mes saskrienamies, nau tur nekada diode, vismaz tiem kurus es esmu kibinajis un grabstijies gar spuldzitem tocna nau, pat vel pavisam nesen izravu araa spuldziti kolegja e36 un tocna tur nedeg nekada diode. varbut citiem ir, bet nu ari vecajam m3 panelim nau
...
tu ar savam angļu detaļām vari iet labi tālu, normālām eiropas mašīnām viss notiek
:D:D ir gan tur diode, vismaz visiem ko latvijaa zinu :D taada blaavi blaavi deg, kad izrauj spuldziiti :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 120