Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 66
- chevron_right
TomSkarsts rakstīja:Kaut kāds kārtējais bmw fanboy fetish.kars rakstīja:Kamdēļ viņi ir tik vērtīgi?
Es tos diskus max paņemtu pa 150e ziemai. Neglīti reāli. Kas var patikt parastos 5 staru diskos?
Kartejais kviecejs,ka dargi
Tas ir tik daudz pieradijies,ka shiem kviecejiem vienkarshi nav lidzeklu ,lai atlaitos shada veida diskus.vieglak ir nodirst,mevis vai nu atzities,ka nevar pavilkt-ta turpinaat
ar kompatu pa brugji
Izņemot St22/23/24/32/39 nekas jēdzīgs uz E36 oriģināli nenāca vispār, tā kā R17 divdaļīgie šniceri noteikti būs pačotnāki.kars rakstīja:Jebkuri oem e36 r17 ir smukāki
Gaumes lieta protams
Da 90% kas šeit apgrozās nav naudas.
Atbrauc pakaļ daļām/ai
Ēee es nevaru šobrīd samaksāt. Mosh varam sarunāt samainīt pret rolleri / portatīvo / telefonu ?
Atbrauc 3 čaļi ar 1.6 kompaktu un pa 3 cilvēki nevar salasīt 5 eu detaļai.
20 eu par facelift buferi ar alumīnija balku pilnā sorbā esot kosmos.
OEM spārnus meklē - aha tā jau būs. OEM maksā. Cilvēki grib pa Taivānas spārna cenu.
Nevaru sagaidīt to brīdi kad pāries lielākā masa uz e46.
Dārgi ? Tas ir lēti -1000 pa trīsdaļīgajiem. Paskaiti cik viņi ir vispār. Tā pat kā RC 305.
Atbrauc pakaļ daļām/ai
Ēee es nevaru šobrīd samaksāt. Mosh varam sarunāt samainīt pret rolleri / portatīvo / telefonu ?
Atbrauc 3 čaļi ar 1.6 kompaktu un pa 3 cilvēki nevar salasīt 5 eu detaļai.
20 eu par facelift buferi ar alumīnija balku pilnā sorbā esot kosmos.
OEM spārnus meklē - aha tā jau būs. OEM maksā. Cilvēki grib pa Taivānas spārna cenu.
Nevaru sagaidīt to brīdi kad pāries lielākā masa uz e46.
Dārgi ? Tas ir lēti -1000 pa trīsdaļīgajiem. Paskaiti cik viņi ir vispār. Tā pat kā RC 305.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es e46 forumā pa kluso dzēšu ārā šitādus kapeikpisēju postus
Nu bet taa ir
Man ari nav naudas,bet es nekliedzu pa visu forumu-bljeeee DKristaps tirgo savus diakus pa 1000-kosmoss
Man ari nav naudas,bet es nekliedzu pa visu forumu-bljeeee DKristaps tirgo savus diakus pa 1000-kosmoss
ar kompatu pa brugji
pa cik tev piedāvā, ja nav noslēpums?aarchijs rakstīja:pa 150e tu viņus diez vai ka dabūsi.TomSkarsts rakstīja:Kaut kāds kārtējais bmw fanboy fetish.kars rakstīja:Kamdēļ viņi ir tik vērtīgi?
Es tos diskus max paņemtu pa 150e ziemai. Neglīti reāli. Kas var patikt parastos 5 staru diskos?
ar lielākiem plauktiem viņi izskatīsies šādi
Paņem paskaiti - cik daudz to disku ir Kā Kristapam? Es zinu 3 komplektus. 2 no tiem ir lielie.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Varu iedot 800e pa vinjiemaarchijs rakstīja:cik aptuveni maksā šie diski?
OEM AC Schnitzer type 2, 3 daļīgie et35 8j
BMW_The Ultimate Repair Bill
ea viņus pats gribu pirkt unbpagaidām nedomāju tirgot un aptuveni 800e man viņi arī izmaksāsRamyrez rakstīja:Varu iedot 800e pa vinjiemaarchijs rakstīja:cik aptuveni maksā šie diski?
OEM AC Schnitzer type 2, 3 daļīgie et35 8j
pats gribu pirkt unbpagaidām nedomāju tirgot izklausās neriktīgi
kas neriktīgi izklausās? pirms pirkšanas gribēju uzzināt kada diskiem ir vērtība. protams ja kāds piedāvātu kādus 1100e tad pārdotuvitjazz rakstīja:pats gribu pirkt un pagaidām nedomāju tirgot izklausās neriktīgi
Viņam neriktīgi izklausās nopirkt un pārdot bez pievienotās vērtības. Bet visi grib nopelnīt.
pohuj man par to PV. Domājis biju to,ka vēl nav nopirkts,jau par pārdošanu domas raisās,tas arī viss!Edža rakstīja:Viņam neriktīgi izklausās nopirkt un pārdot bez pievienotās vērtības. Bet visi grib nopelnīt.
Nu 1100 bus nedaudz pa sherpu ar mazo plauktu
Domaju ka shadaa atavokli 800 ari bus max
Domaju ka shadaa atavokli 800 ari bus max
ar kompatu pa brugji
Cik ir norm cipars chinas M bamperim bez moldingiem, bez miglām, bez rāmjiem, bez lūpas, bet ar sietu (lietotam)
Labā stāvoklī ---
Sliktā stāvoklī ---
Labā stāvoklī ---
Sliktā stāvoklī ---
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Cik ir normāla cena jaunam vaporizer?
Sākot no 100eiro, ja runa iet par brendiemValtmeikers rakstīja:Cik ir normāla cena jaunam vaporizer?
Saproti, ka nemaz negribas dabūt. Tur tā lieta. Jā plaukts spīd un laistās, bet to var jebkuram 2/3dalīgam izdarīt. Man tie diski reāli liekas pretīgi.aarchijs rakstīja:pa 150e tu viņus diez vai ka dabūsi.TomSkarsts rakstīja:Kaut kāds kārtējais bmw fanboy fetish.kars rakstīja:Kamdēļ viņi ir tik vērtīgi?
ar lielākiem plauktiem viņi izskatīsies šādi
Tas, ka ciprusam nav pilns pulkstenis visam forumam jau sen ir skaidrs, bet kāpēc citi uzreiz runā par kaut kādu kapeikpišanu. Jums ir problēma pieņemt, ka ne visiem patīk Šniceri un ST5, bet ka reāli kādam viņi var arī besīt? Ok šaja gadijuma kopti st5 ir gaumīgi, jebkuri kopti diski ir gaumīgi, bet tas nemaina ideju, ka šie diski man šķiet pretīgi par jebkādu cenu.
Runājot par ciparu un ko var atļauties ,tā arī neviens nekad nav paskaidrojis kāpēc viņiem vērtība ir 1k un ar ko viņi ir labāki par 400-500e vērtiem 2/3daļīgiem diskiem.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …