Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 103
- chevron_right
Izvēlēties vienu būtu gūti
laikam abi tuvu idealam,ja?
Es jau sev vel gribeetu sho to pamainiit, bet Armando gan driiz aptruuksies ko uzlabot, vinam nekas cits neatliks kaa tik braukt ar to mashiinu.
ideals nekad nekad nebus, ideals tik iznaak no rupnicasKV_ rakstīja:laikam abi tuvu idealam,ja?
nuu vel jau sis tas ir prieksaa ko darit, un jaa prieksu ari vajag zemakuArchizlv rakstīja:Es jau sev vel gribeetu sho to pamainiit, bet Armando gan driiz aptruuksies ko uzlabot, vinam nekas cits neatliks kaa tik braukt ar to mashiinu.
...
lasiju vienu topiktu un otru, bet tomeer noleemu izteikt savas domas :)
1. armands maina spoguljus, noņem no resteem ziimiiit, uzliek luupu, sareglē priekšas līniju (vismaz taa izskatijas no vidus uz labo pusi)..
2. ar4iks noņem plēvi miglam. variāk tā uz ātro neredzu :)
1. armands maina spoguljus, noņem no resteem ziimiiit, uzliek luupu, sareglē priekšas līniju (vismaz taa izskatijas no vidus uz labo pusi)..
par zimitem piekritu, sak pasam apnikt, par spoguliem nepiektiru jo tie ir orginali nevis kaukadi chainizeri
par prieksas linijam jaa, bet nau jegas taisnot, esmu jau meginajis, jaieperk jauns kapots ar sparniem, jo kapots bijis nurkats un ir taisnots, bet ne parak labi salabots. par luupu viennozimigi piekritu!
par prieksas linijam jaa, bet nau jegas taisnot, esmu jau meginajis, jaieperk jauns kapots ar sparniem, jo kapots bijis nurkats un ir taisnots, bet ne parak labi salabots. par luupu viennozimigi piekritu!
...
sorry, bet pleeve paliks, man vina kaut kaa iepatikusies.Agris rakstīja:lasiju vienu topiktu un otru, bet tomeer noleemu izteikt savas domas :)
sodien beidzot nolemu pielikt punktu muzikas instilacijai, bet nu akal nekaa, laikam nau lemts man pabeigt tas tumbas naacaas ari parvilkt plauktu lai smuki viss izstitos, pedejam tumbas podinjam pietuka liime
kads kadrs no procesa
kads kadrs no procesa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Piedod, bet nevisai izskatās tās tumbas uz plaukta
Izskatās jocīgi
Bet tas plaukts tak vibres kad iegriezīsi skaļāk, ne???
Bet tas plaukts tak vibres kad iegriezīsi skaļāk, ne???
BMW-Big Money Waste
Toč kaut ka nevisai tas plaukts.
man liekas ka vajadzēja taisīt jaunu plauktu nevis taisīt uz oriģinālā plaukta.
man liekas ka vajadzēja taisīt jaunu plauktu nevis taisīt uz oriģinālā plaukta.
gateris
Vot tu dzen!
Tās tumbas vajadzēja laist iekšā bagāžniekā nevis virs plaukta!
Tās tumbas vajadzēja laist iekšā bagāžniekā nevis virs plaukta!
viens pazīstamais lidzi taisija, bet viņš visai šitadai konstrukcijai uzpūta makrofleksu un pec tam piegrieza formas lai tās ir tādas "plūstošas", pec tam apvelk ar audumu un izskatījās
jo šitā tiešām izskatas jocigi,tādas izvirzitas caurules un skaņa arī noteikti nav nekada labā jo tilpums jau nekāds nav kā kastei
jo šitā tiešām izskatas jocigi,tādas izvirzitas caurules un skaņa arī noteikti nav nekada labā jo tilpums jau nekāds nav kā kastei
arprac piespamojushi
plaukts nau nekads gaters, man pasam patik, manaa melnajaa salonaa tur vispar nekas nekritis aciis. plaukts nevibres, par to jau ir padomats, ieksaa neliku jo netaisijos sakt tur flekset caurumus un savadak bez variantiem tur kauko ielikt, ar putam un skiedru netaisos kepaties, to nodarbi actashu citiem skjuneriem
skanja bus ok, jo viss jau ir izmeginats, un vispar tiklidz ka man apniks vienigais ko man vajadzes ir ielikt vieta citu plauktu kurs man jau ir sagatavots.
taka bez krenkjiem
plaukts nau nekads gaters, man pasam patik, manaa melnajaa salonaa tur vispar nekas nekritis aciis. plaukts nevibres, par to jau ir padomats, ieksaa neliku jo netaisijos sakt tur flekset caurumus un savadak bez variantiem tur kauko ielikt, ar putam un skiedru netaisos kepaties, to nodarbi actashu citiem skjuneriem
skanja bus ok, jo viss jau ir izmeginats, un vispar tiklidz ka man apniks vienigais ko man vajadzes ir ielikt vieta citu plauktu kurs man jau ir sagatavots.
taka bez krenkjiem
...
Armand, tev bija perfekts auto...
marux, man nekad nau bijis perfekts auto, un tagat delj viena plaukta nekas nau mainijies
...
Tiešām neņem ļaunā, bet tas plaukts izskatās vienkārši krimināli briesmīgs.
Par to perfektumu - tavs auto tomēr ir daudz labāks par lielāko daļu šejienes automobiļu.
Par to perfektumu - tavs auto tomēr ir daudz labāks par lielāko daļu šejienes automobiļu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 103