Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 32
- chevron_right
Tu būsi baltās kupejas vietā vai kāds cits netiek?
Protams, būs prieks ievērtēt dzīvē
es pat isti nezinu ka vieta man pazvanija un teica ka jabrauc balta coupe ir ariuteo rakstīja:Tu būsi baltās kupejas vietā vai kāds cits netiek?
Skaisti e36 top nevis piedzimst. smuka kupeja man patīk vienīgi nepārāk šie spoileri,bet tas jau katram idividuāli.
super, šo auto ar kad ieraudzīju nodomāju ka būtu licis top5 kurus sutit uz exoticu..malacis, ka brauksi
es kad viņu ieraudziju pec puletaja zvaniju erdam un teicu ka es nebrauksu ,bet erda teica ka nav variantu un jabut ,taka vinštagad ir eksotika es esmu dusmigs un nevaru vel nomierinaties un cerams ka neviens ipasi neka nemanis un viss buss ok
P.S. - mēģinājām vakarā nedaudz uzfrišināt
Tavējais tagad sapucēts! Viss kārtībā! :) Protams, var mazliet manīt šur tur, bet nav tik traki! Kad tā saulrieta gaisma pazuda no telpām, krāsa izskatījās vienkārši perfekti!
Ko tas liikrocis tur sapis ?
ok liels paldies jums
ps:tas likrocis 2 dienas puleja un nav neka izpulejis lidz galam + vel sataisijis zakus riktigos pa visu masinu nav jau nekas pa lielam globals un viss ir labojams bet tam vissam lai salabotu nebija laika jo auto dabuju tikai 1h pirms vajadzeja but kipene.tapec riktigi sacepos par to
ps:tas likrocis 2 dienas puleja un nav neka izpulejis lidz galam + vel sataisijis zakus riktigos pa visu masinu nav jau nekas pa lielam globals un viss ir labojams bet tam vissam lai salabotu nebija laika jo auto dabuju tikai 1h pirms vajadzeja but kipene.tapec riktigi sacepos par to
uzraksti kurš tas ir, lai kāds cits neiekrīt
kad beigsies epopeja ar manu auto tad ari uzrakstisu
redzēts Ķīpsalā, krāsa laba
kmartiiini kā plauša izgūlies?!
man liekas ka vinš tur ta visu laiku petija
Izskatās jau okujeķ (lai gan pirms krāsošanas arī bija super )... Bet tie melnie diski, manuprāt kautkā pazūd.
tas ka pazud tas ta bija domats :bandishen _edishen:
Ļoti glīts... ļoti !
Kā ir ar sēdinātu braukt pa Ogres brīnišķīgajie ceļiem? Auto protams superīgs. Nezini ar kādiem tieši pretkorozijas līdzekļiem tika apstrādāts auto?
nav nekada vaina bet laikam spliterus nemšu nost japalaiž priekša vel zemak
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …