-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 52
- chevron_right
ir viss labi
Zilaciite nebeidz pārsteigt...kur gan ķēdes smaids nozudis?
Man arī pirmā doma bija par Panda taxi...
HAPO TAXI
Vizina tikai mazinjaas
Viss kas ir taisīts lai tā izskatās ir labi, ja piem būtu mainītas tās durvis dēļ rūsas, bet kā pagaidu variants dzeltanas, tad būtu sabojāts.
Tāpat ar haubju rūsēšanu, ja ir vnk aprūsējusi ir debīli, bet ja ir speciāli rūsināta, ir ok.
Tāpat ar haubju rūsēšanu, ja ir vnk aprūsējusi ir debīli, bet ja ir speciāli rūsināta, ir ok.
- ikey07
Nu Tu dod!
Ir ok. Man galīgi patīk. Redzēju tevi vakar mūkusalas maximā.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
gandriz visi pieduras par pandu. nu,bet manas domas jau zin- liels pomarux rakstīja:Man arī pirmā doma bija par Panda taxi...
butu pienacis sapipet :)DeaWolf rakstīja:Ir ok. Man galīgi patīk. Redzēju tevi vakar mūkusalas maximā.
a kādēļ tikai durvis?
Vai arī ir plāns visu uztaisīt dzeltenu?
Es biju brivdienas ne ar savu mašīnu jeb 3gen prelude. Pagaji garam man, es pīpēju pie ieejas-HAPO- rakstīja:butu pienacis sapipet :)DeaWolf rakstīja:Ir ok. Man galīgi patīk. Redzēju tevi vakar mūkusalas maximā.
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Man pat sāk rasties tīri sportiska interese - cik tālu tu esi gatavs iet? Nebrīnīšos, ja parādīsies arī cirvis kapotā - manuprāt tavas iekšas kaut ko tādu spētu arī realizēt-HAPO- rakstīja:gandriz visi pieduras par pandu. nu,bet manas domas jau zin- liels pomarux rakstīja:Man arī pirmā doma bija par Panda taxi...
Šogad toč nēRENIO rakstīja:a kādēļ tikai durvis?
Man kā Chalkboard e36 īpašniekam būtu stulbi kādam kko teikt par citas mašīnas izskatu, jo brīnos ka forums mani vēl nav apēdis Bet pa lielam ņemot vērā kāds hardcore te notiek, tad šim e36 nekas nav nepareizs un dīvains, bet personiski tas skuveklis uz aizmugures vāka nekam neder, bet nu attieksme te pareiza - 0 fucks given!
Man tas kopskats liekas ok bet kautkur iepriekš redzetā bildē likās ka durvis dzelten zaļganā krāsā, kā zirdziņa kupeja.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Varbūt tāpēc,ka knipsēts ar griķu paku. 6dien automedia.lv piedāvā foto sesiju,jābūt labākām bildēm
HAPO, tev robežu nav!
Manuprāt, jo tālāk, jo trakāk-man nepatīk!
Manuprāt, jo tālāk, jo trakāk-man nepatīk!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 52