E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 44
- chevron_right
Skatos ssanāk pašiem sava BMW diena jau gandrīz pat krutāk..
Nu, gan mēs būsim mega daudz Tikko +/- apkopoju sarakstu un viss notiek kā paredzēts!
Uzzināju sīkāk: mājiņās segas, spilveni, palagi ir, tā kā nekas līdzi jāņem nav. Nekādi grili līdzi arī nav jāņem, protams, ja kāds grib individuāli cept, tad jā, bet tā, viss tur būs. Jums tikai pašiem jāpaņem sevi līdzi!
P.S. Saraksts atkal papildināts
Uzzināju sīkāk: mājiņās segas, spilveni, palagi ir, tā kā nekas līdzi jāņem nav. Nekādi grili līdzi arī nav jāņem, protams, ja kāds grib individuāli cept, tad jā, bet tā, viss tur būs. Jums tikai pašiem jāpaņem sevi līdzi!
P.S. Saraksts atkal papildināts
Organizātoriem nevajadzēs gramavāfonu,lai šitos bembistus savāktu un nokontrolētu?
Ir tāda doma, mēģinās iešņaukt kaut kur.
Ja nu kas es 90% ka uz sestdienu dabūšu.
paga bet ja es sodien aizskaitiju naudu uz kluba konta bet mana banka ir swedbanka tad es vispar sarakstaa tieku ? es te peksni atcerejos ka tur tas parskaitijums ilgaak iet neka sava starpaa parskaitot naudu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ja šodien no rīta pārskaitīji, tad vakarā pēc 4triem varētu jau būt ieskaitījies, vēlākais rītdienas rīts.
es kautk kur ap 10 no riita parskaitiiju
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Pārskaitīju! Laiks izskatās, ka būs reāli labs...
Mašīnā vēl 3 brīvas vietas - kādu savākt?
Mašīnā vēl 3 brīvas vietas - kādu savākt?
Pārskaitīju par 333, jo diemžēl nezinu vai tikšu uz vakara daļu
*Resns un vienaldzīgs
*The Only Easy Day Was Yesterday
Tikko pārskaitiju, tikai hvz kad nauda ienāks kluba kontā, jo tā pati situācija kas Kļaviņam - pārskaitīju no Swed.
Viens jautājums - dzērieniem glāzes tur būs uz vietas (piem. šotglāzītes utt ), jeb pašiem jāpērk vienreizlietojamās?
Un vēl! Ir brīvas vietas mašīnā, ja kādu vajag savākt no pļavnieku, purvciema, dārzciema, juglas, mežciema gala, tad PM! :)
Viens jautājums - dzērieniem glāzes tur būs uz vietas (piem. šotglāzītes utt ), jeb pašiem jāpērk vienreizlietojamās?
Un vēl! Ir brīvas vietas mašīnā, ja kādu vajag savākt no pļavnieku, purvciema, dārzciema, juglas, mežciema gala, tad PM! :)
Visi kas pārskaitīs šodien, nauda ienāks kluba kontā rīt līdz 12:30 :)
*Resns un vienaldzīgs
Agni man domat sadas lietas bus japerk pasiem, pa celam iebrauksim veikala!
Ari ap 12.00 parskaitiju no swed!
37 auto
Nē, nē, tur vairāki lietotāji ir uzrakstīti atsevišķi nevis kā +1, jo skaiās kā atsevišķi lietotāji forumā, bet brauks ar vienu auto!
Man sanāk kādas 33 mašīnas (pagaidām)!
Man sanāk kādas 33 mašīnas (pagaidām)!
nu, labi, mes vel 3 cabrio busim klat, ja savilksies pie 40 tas bus MEGA, iedomajies, no luksafora lidz luksaforam tikai e36....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 44