Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- …
- 679
- chevron_right

vakar ap 20.30 samirkšķināta ķiršu krāsas kupeja
uz krastenes.

shodien kaadas 3-4 reizes manits ANDRIO20 autins 

Šodien satikts Kastrols darbā, slīpētājs vecumniekos.
Un uz Dārzciema ielas kupeja ar uzlīmēm.- noskatījāmies abi dikti ; D

ja sodien bija gara diena daudz braukajukas_es_esmu rakstīja:shodien kaadas 3-4 reizes manits ANDRIO20 autins

kautkur 12:00 uz bullu aplis redzeta melna kutinja ar uzlimem nepaspeju saskatit kurs 

šodien, cēsu un tallinas ielas krustojumā manits HAPO, vēl aiz ulbrokas pie papīrfabrikas redzēta laikam podzina, vismaz rozā pupa un diski bija, uzlīmi nepaspēju pamanīt
, ka arī uz tallinas šosejas stāvot pie luksofora no upesciema pagrieziena izgriezas zema, skala kupeja zilā krasā huu dienā pagājuši ražīgi

es, sarkano arī manījumartini rakstīja: ka arī uz tallinas šosejas stāvot pie luksofora no upesciema pagrieziena izgriezas zema, skala kupeja zilā krasā huu dienā pagājuši ražīgi![]()

Bij bijsiluets rakstīja:Šodien satikts Kastrols darbā, slīpētājs vecumniekos.

Ap 19:50 aizmugurē kādu labu gabalu man laikam pabrauca Inutak pa graudu ielu, gar Turību. Aplīmēts jau baigi 

crapworks

Līvānos caur braucot uz Rīgas ielas manīts e36 tourings ar matētu kapatu 

Kro kabris pie coyotiem iečekots. 

kas aplīmets?pusdzivais rakstīja:Ap 19:50 aizmugurē kādu labu gabalu man laikam pabrauca Inutak pa graudu ielu, gar Turību. Aplīmēts jau baigi

Un otrs auto ir mana vīra Klavina melnā kūts,tapec noteikti esi kaut ko sajaucis. 

Šodien Skrīveros manīts sarkans 36 uz baltiem litakiem ar numur zīmi GA-5972

šodien pie sevis darbā Vienības gatvē redzēts e36 cabrio GU-217 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203