dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- …
- 350
- chevron_right

tehniski vis labākais un draudzīgākais dzinējam ir pūšamais silikons, nav tik augsta sadegšanas temperatūra 

Labrīt! Vakar auto man tā grūti pieleca, slāpa nost tiklīdz kā pielaida! Pieturot gāzi pieleca, bet gribēja visu laiku taka mirt nost, raustijās kād laiku. Turot gāzi apgriezieni arī bišķi staigāja! Kad auto uzsila viss normāli, vienīgi dažreiz uzdodot gāzi un palaižot dažreiz apgriezieni nokrīt zemāk un tā taka aizrijas mašīna! Man ir aizdoma, ka tas ir sadalenes regulātors, bet varbūt kāds domā savādāk!
m50b25

m50b25

Kaut kas briest!
sveikii,varbuut kadam ir gadijies kad neaiziet strava liidz degvielas suuknim? cik zinu suknim vajadzetu ierukties jau taja briidi kad iesledzu aizdedzi,ja nekludos. tacu man nepienak strava ne taja bridi kad pagriezu aizdedzi ne kad griezu startri.(pabaudiju ar indikatoru.)vienu ritu sadusmojos un slegaaju aizdezi nepartraukti,on,off.. taa kadas 15 reizes pec kartas un auto pierucas itka nekas nebutu bijis.
tacu nu atkal problema ir atgriezusies.
varbuut ir kadam ta gadijies,vai vnk zin kur meklet vainu? m43b18...

Man līdzīga situācija bija ar beigtu kloķenes devēju.rupijs rakstīja:sveikii,varbuut kadam ir gadijies kad neaiziet strava liidz degvielas suuknim? cik zinu suknim vajadzetu ierukties jau taja briidi kad iesledzu aizdedzi,ja nekludos. tacu man nepienak strava ne taja bridi kad pagriezu aizdedzi ne kad griezu startri.(pabaudiju ar indikatoru.)vienu ritu sadusmojos un slegaaju aizdezi nepartraukti,on,off.. taa kadas 15 reizes pec kartas un auto pierucas itka nekas nebutu bijis.tacu nu atkal problema ir atgriezusies.
varbuut ir kadam ta gadijies,vai vnk zin kur meklet vainu? m43b18...

Relejs vai kontaktu grupa. Sac ar releja parbaudi. Mosh holodnaks.

B25 ir bosch vadiba. ar beigtu klokenes vai sadalenes deveju nevajadzetu lekt vispar. Var jau gadities ka piemelo viens no tiem. Vajadzetu ar multimetru pamerit. Varbut klokenes skriemela demferis? Es ka jau es mekleju vainu visur citur izlaizot so posmu. Ar to ari problema atrisinata.>bandiT< rakstīja:Labrīt! Vakar auto man tā grūti pieleca, slāpa nost tiklīdz kā pielaida! Pieturot gāzi pieleca, bet gribēja visu laiku taka mirt nost, raustijās kād laiku. Turot gāzi apgriezieni arī bišķi staigāja! Kad auto uzsila viss normāli, vienīgi dažreiz uzdodot gāzi un palaižot dažreiz apgriezieni nokrīt zemāk un tā taka aizrijas mašīna! Man ir aizdoma, ka tas ir sadalenes regulātors, bet varbūt kāds domā savādāk!
m50b25
par klokenes deveeju man ar bij aizdomas,tacu,ja vins beigts,tpt nevajadzeeja suuknim ieruukties pagriezot aizdedzi?? un releju,kaa var paarbaudiit? neesu nekad to dariijis,un kur vinju atrast?ROYALTY rakstīja:Relejs vai kontaktu grupa. Sac ar releja parbaudi. Mosh holodnaks.

Man pie beigta klokjenes deveja, 1x no 10 nostradāja sūknis. Kad nomainīju kloķenes devēju, tā problēma pazuda!
sk,tad visticamaak kad pie vainas klokenes deveejs,vsm cik esu dzirdejis ta visbiezak sastopamaa probleema sajaa gadiijumaa,bet to releju laikam vsp japamegina ielikt no kaada cita. pameginasu,tad redzes kas sanaaks.

ir doma likt gofras vieta silikona trubu. bet pieejamais garums ir bish pa isu. motoram nak par sliktu tas ka gaisa masas meritajs butu par kadu 1-1.5cm tuvak droselei?

Uznakot salam aukstai mashinai piedarbinot nestrada viens cilindrs! Bik uzsilst un viss atkal ir normal!Siltai mashinai un siltaa laika nebija nekadas bedas! Ir kadas idejas?

Aizbraukt uz diagnostiku, jaaposkadas kadas kludas, un kas ar parametriem . Ja viss tur +- ok 1 parbaudit strada vai ne visi cilindri 2 parbaudit iepludes sistemu uz hermetiskumu. 3 ja strada visi cilindri,un gaisu nekur nepiesuc, parbaudit temperaturas deveju uz pretestibu, kas dod signalu uz vadibas bloku. Ja sajos puntkos viss OK, tad jau viss sliktakNixon rakstīja:Ar ko sākt lai dabūtu atgāzes normas robežās?M42B18

japarbauda sveci, spoli, spoles uzgali, kompressiju cilindraVeilers rakstīja:Uznakot salam aukstai mashinai piedarbinot nestrada viens cilindrs! Bik uzsilst un viss atkal ir normal!Siltai mashinai un siltaa laika nebija nekadas bedas! Ir kadas idejas?

Ir te zinajoss, kas var pateikt ka pareizi parbaudit 3 kontaktu tuksgaitas varstu? 

Kads nepateiks,vai no m43 der stures pastiprinata suknis,un udens suknis, uz m42??

Kas diez tur atskiras?rus90 rakstīja:stures pastiprinataja suknis neder. par udenssukni nezinu

man viens cilindrs sledzās nost kad pasportoju, izmeriju kompresiju viena cilindrā 3bar, nācas izmest arā.Veilers rakstīja:Uznakot salam aukstai mashinai piedarbinot nestrada viens cilindrs! Bik uzsilst un viss atkal ir normal!Siltai mashinai un siltaa laika nebija nekadas bedas! Ir kadas idejas?

Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D

Tu nebaidi maniorangeman rakstīja:man viens cilindrs sledzās nost kad pasportoju, izmeriju kompresiju viena cilindrā 3bar, nācas izmest arā.Veilers rakstīja:Uznakot salam aukstai mashinai piedarbinot nestrada viens cilindrs! Bik uzsilst un viss atkal ir normal!Siltai mashinai un siltaa laika nebija nekadas bedas! Ir kadas idejas?

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- …
- 350