dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

Profila bilde
HoodieBro
Ziņojumi: 1188
Pievienojies: 24 Aug 2011, 17:38
Braucu ar: e70
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 6

tehniski vis labākais un draudzīgākais dzinējam ir pūšamais silikons, nav tik augsta sadegšanas temperatūra ;)
Profila bilde
>bandiT<
Ziņojumi: 287
Pievienojies: 22 Jūl 2012, 17:01
Braucu ar: Braucamo
Reputācija: 1

Labrīt! Vakar auto man tā grūti pieleca, slāpa nost tiklīdz kā pielaida! Pieturot gāzi pieleca, bet gribēja visu laiku taka mirt nost, raustijās kād laiku. Turot gāzi apgriezieni arī bišķi staigāja! Kad auto uzsila viss normāli, vienīgi dažreiz uzdodot gāzi un palaižot dažreiz apgriezieni nokrīt zemāk un tā taka aizrijas mašīna! Man ir aizdoma, ka tas ir sadalenes regulātors, bet varbūt kāds domā savādāk!

m50b25

:super:
Kaut kas briest!
rupijs
Ziņojumi: 45
Pievienojies: 17 Mai 2013, 23:13
Braucu ar: 2.8
Atrašanās vieta: jekabpils
sveikii,varbuut kadam ir gadijies kad neaiziet strava liidz degvielas suuknim? cik zinu suknim vajadzetu ierukties jau taja briidi kad iesledzu aizdedzi,ja nekludos. tacu man nepienak strava ne taja bridi kad pagriezu aizdedzi ne kad griezu startri.(pabaudiju ar indikatoru.)vienu ritu sadusmojos un slegaaju aizdezi nepartraukti,on,off.. taa kadas 15 reizes pec kartas un auto pierucas itka nekas nebutu bijis. :D tacu nu atkal problema ir atgriezusies. :sad: varbuut ir kadam ta gadijies,vai vnk zin kur meklet vainu? m43b18...
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

rupijs rakstīja:sveikii,varbuut kadam ir gadijies kad neaiziet strava liidz degvielas suuknim? cik zinu suknim vajadzetu ierukties jau taja briidi kad iesledzu aizdedzi,ja nekludos. tacu man nepienak strava ne taja bridi kad pagriezu aizdedzi ne kad griezu startri.(pabaudiju ar indikatoru.)vienu ritu sadusmojos un slegaaju aizdezi nepartraukti,on,off.. taa kadas 15 reizes pec kartas un auto pierucas itka nekas nebutu bijis. :D tacu nu atkal problema ir atgriezusies. :sad: varbuut ir kadam ta gadijies,vai vnk zin kur meklet vainu? m43b18...
Man līdzīga situācija bija ar beigtu kloķenes devēju.
Profila bilde
ROYALTY
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 654
Pievienojies: 11 Nov 2013, 20:33
Braucu ar: 328lpg coupe
Atrašanās vieta: Cēsis
Relejs vai kontaktu grupa. Sac ar releja parbaudi. Mosh holodnaks.
Attēls
Profila bilde
ROYALTY
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 654
Pievienojies: 11 Nov 2013, 20:33
Braucu ar: 328lpg coupe
Atrašanās vieta: Cēsis
>bandiT< rakstīja:Labrīt! Vakar auto man tā grūti pieleca, slāpa nost tiklīdz kā pielaida! Pieturot gāzi pieleca, bet gribēja visu laiku taka mirt nost, raustijās kād laiku. Turot gāzi apgriezieni arī bišķi staigāja! Kad auto uzsila viss normāli, vienīgi dažreiz uzdodot gāzi un palaižot dažreiz apgriezieni nokrīt zemāk un tā taka aizrijas mašīna! Man ir aizdoma, ka tas ir sadalenes regulātors, bet varbūt kāds domā savādāk!

m50b25

:super:
B25 ir bosch vadiba. ar beigtu klokenes vai sadalenes deveju nevajadzetu lekt vispar. Var jau gadities ka piemelo viens no tiem. Vajadzetu ar multimetru pamerit. Varbut klokenes skriemela demferis? Es ka jau es mekleju vainu visur citur izlaizot so posmu. Ar to ari problema atrisinata.
Attēls
rupijs
ROYALTY rakstīja:Relejs vai kontaktu grupa. Sac ar releja parbaudi. Mosh holodnaks.
par klokenes deveeju man ar bij aizdomas,tacu,ja vins beigts,tpt nevajadzeeja suuknim ieruukties pagriezot aizdedzi?? un releju,kaa var paarbaudiit? neesu nekad to dariijis,un kur vinju atrast?
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

Man pie beigta klokjenes deveja, 1x no 10 nostradāja sūknis. Kad nomainīju kloķenes devēju, tā problēma pazuda!
rupijs
sk,tad visticamaak kad pie vainas klokenes deveejs,vsm cik esu dzirdejis ta visbiezak sastopamaa probleema sajaa gadiijumaa,bet to releju laikam vsp japamegina ielikt no kaada cita. pameginasu,tad redzes kas sanaaks.
Profila bilde
EJANSONS
Ziņojumi: 1035
Pievienojies: 19 Mar 2013, 23:05
Reputācija: 4

ir doma likt gofras vieta silikona trubu. bet pieejamais garums ir bish pa isu. motoram nak par sliktu tas ka gaisa masas meritajs butu par kadu 1-1.5cm tuvak droselei?
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

Ar ko sākt lai dabūtu atgāzes normas robežās? :hahaha: M42B18
Attēls
Profila bilde
Veilers
Ziņojumi: 551
Pievienojies: 15 Okt 2012, 14:46
Atrašanās vieta: Liepāja
Uznakot salam aukstai mashinai piedarbinot nestrada viens cilindrs! Bik uzsilst un viss atkal ir normal!Siltai mashinai un siltaa laika nebija nekadas bedas! Ir kadas idejas?
Profila bilde
iljaajli
Ziņojumi: 53
Pievienojies: 02 Jūn 2013, 13:15
Nixon rakstīja:Ar ko sākt lai dabūtu atgāzes normas robežās? :hahaha: M42B18
Aizbraukt uz diagnostiku, jaaposkadas kadas kludas, un kas ar parametriem . Ja viss tur +- ok 1 parbaudit strada vai ne visi cilindri 2 parbaudit iepludes sistemu uz hermetiskumu. 3 ja strada visi cilindri,un gaisu nekur nepiesuc, parbaudit temperaturas deveju uz pretestibu, kas dod signalu uz vadibas bloku. Ja sajos puntkos viss OK, tad jau viss sliktak :lol: ...bet neka traka )
Profila bilde
iljaajli
Veilers rakstīja:Uznakot salam aukstai mashinai piedarbinot nestrada viens cilindrs! Bik uzsilst un viss atkal ir normal!Siltai mashinai un siltaa laika nebija nekadas bedas! Ir kadas idejas?
japarbauda sveci, spoli, spoles uzgali, kompressiju cilindra :hahaha:
Profila bilde
iljaajli
Ir te zinajoss, kas var pateikt ka pareizi parbaudit 3 kontaktu tuksgaitas varstu? :rolleyes:
Profila bilde
SarancevsA
Ziņojumi: 221
Pievienojies: 03 Feb 2014, 17:29
Braucu ar: Coupe
Atrašanās vieta: Jelgava
Kads nepateiks,vai no m43 der stures pastiprinata suknis,un udens suknis, uz m42??
Profila bilde
rus90
Ziņojumi: 573
Pievienojies: 28 Jūn 2013, 07:01
Braucu ar: 318is
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 2

stures pastiprinataja suknis neder. par udenssukni nezinu
Attēls
Profila bilde
SarancevsA
Ziņojumi: 221
Pievienojies: 03 Feb 2014, 17:29
Braucu ar: Coupe
Atrašanās vieta: Jelgava
rus90 rakstīja:stures pastiprinataja suknis neder. par udenssukni nezinu
Kas diez tur atskiras?
Profila bilde
orangeman
Ziņojumi: 539
Pievienojies: 19 Sep 2013, 21:58
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 1

Veilers rakstīja:Uznakot salam aukstai mashinai piedarbinot nestrada viens cilindrs! Bik uzsilst un viss atkal ir normal!Siltai mashinai un siltaa laika nebija nekadas bedas! Ir kadas idejas?
man viens cilindrs sledzās nost kad pasportoju, izmeriju kompresiju viena cilindrā 3bar, nācas izmest arā. :D
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Profila bilde
Veilers
Ziņojumi: 551
Pievienojies: 15 Okt 2012, 14:46
Atrašanās vieta: Liepāja
orangeman rakstīja:
man viens cilindrs sledzās nost kad pasportoju, izmeriju kompresiju viena cilindrā 3bar, nācas izmest arā. :D
Tu nebaidi mani :D es labprat gribetu 2.5 mashinai, bet pagaidam tas nav paredzets mana budzheta! :hahaha: