Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- …
- 451
- chevron_right

tur rakstits ka prieksa ir m// pakas bampers .... bet nu cena nav tik traka 

elksnis rakstīja:Kāds kaut ko zin par šo eksemplaru?![]()
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bcchb.html

shajaa gadiijumaa ir atkal tas ka, tulinj buss shitas, tas, bet pec 2dien ieraugi jau ss.lv pardod sadaljaasoulles rakstīja:tur rakstits ka prieksa ir m// pakas bampers .... bet nu cena nav tik traka

vnk cilveeks bezprigjels!

tak lai ņemas, nevienam jau viņš nekaitē un nevienu nečakarē 

Pēdējais labojis mrkashell - 30 Nov 2014, 16:19, kopā labots 1 reizi.

Runā, ka Makroflex arkās šim esot.elksnis rakstīja:Kāds kaut ko zin par šo eksemplaru?![]()
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bcchb.html

vari parbaudiit arkas :)
shkjiedra virsu ir jaa,to es neslepju un ja kadam kas interese,droshi varu pastastiit :)
var pacelt jebkura servisa uz pacelaja :)
un makrofleks tika izputeja iepusts un izshauts ara aiz neko darit
un nedomaju ,ka man kadam jaatskaitas,ko un ka es daru
un cena ir atbilstosha auto stavoklim
bus ar 2.5 dzineju iekha,cena bus 1800 (tas ta,lai nav jums parsteigums velak
)
shkjiedra virsu ir jaa,to es neslepju un ja kadam kas interese,droshi varu pastastiit :)

bus ar 2.5 dzineju iekha,cena bus 1800 (tas ta,lai nav jums parsteigums velak

ar kompatu pa brugji

cipruss18 rakstīja:vari parbaudiit arkas :)
bus ar 2.5 dzineju iekha,cena bus 1800 (tas ta,lai nav jums parsteigums velak)
Diemzhel nespeej vairs paarsteigt

+E36mrkashell rakstīja: Diemzhel nespeej vairs paarsteigt
Un nah pat prikola pēc pūst makrofleksu izpūtējā, man šķiet, ka tam ir labāki pielietojumi.

Aha, dir.. Iepūst vai? 

Ciprussssssss! sac moz dalit atlaizu kartes sava biznesa?
un tik atri uz tirgu jau iet ai ai ai!
Dzirdeju kad 2,5tds liksi ieksa
Vel PARDODAS mans Dizel auto! https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 3847215474

un tik atri uz tirgu jau iet ai ai ai!
Dzirdeju kad 2,5tds liksi ieksa

Vel PARDODAS mans Dizel auto! https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... 3847215474
Dizeli??? 
Berni,tak sanjematies,sakat par savam rusas chupam uztraukties
Nu es nepiekeros tam masinam ka jus
ja dod naudu,es pardodu 

Berni,tak sanjematies,sakat par savam rusas chupam uztraukties

Nu es nepiekeros tam masinam ka jus

ar kompatu pa brugji

Vieniigi buutu veel labi ja iedotu to naudu vairaak nekaa pasham izmaksaa. Savaadaam taads krievu bizness sanaak 

Neviena bridi nesmu palicis zaudetajos 
Ta tad pokemonu banda,tas ka jus sagruzat naudu un meginat to visu lidz pedejam centam pardodot,dabut atpakalj ieguldito,tas vien nozime ka esat pokemoni.varetu saprast uz kadu tiesham vertigu auti,bet nejau uz zhurku
Tas ka ielieku naudu,savedu kartiba,tas ir prieks manis,es ar to auto braucu,nezeloju.bet ja man jasak atkal kkas guldit ieksa,neuzskatu to auto par kkadu mega brinumu.lieku ss.lv pa atbilstoshu ciparu un perku pec tam kko talak.noperku kko labaku,sliktaku,tak ne jums to vertet un spriestmkas man ir labi un slikti
Ne velti man bijis pie 30 auto un bus vel,ta ka pokemoni briivi un varat iet atpakalj uz smilshukastem

Ta tad pokemonu banda,tas ka jus sagruzat naudu un meginat to visu lidz pedejam centam pardodot,dabut atpakalj ieguldito,tas vien nozime ka esat pokemoni.varetu saprast uz kadu tiesham vertigu auti,bet nejau uz zhurku

Tas ka ielieku naudu,savedu kartiba,tas ir prieks manis,es ar to auto braucu,nezeloju.bet ja man jasak atkal kkas guldit ieksa,neuzskatu to auto par kkadu mega brinumu.lieku ss.lv pa atbilstoshu ciparu un perku pec tam kko talak.noperku kko labaku,sliktaku,tak ne jums to vertet un spriestmkas man ir labi un slikti

Ne velti man bijis pie 30 auto un bus vel,ta ka pokemoni briivi un varat iet atpakalj uz smilshukastem
ar kompatu pa brugji

pirkt,pārdot ir labi....BET VECIIT-ES NEREDZU IZAUKSMI!!!!!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Bet es tak nesmu perekups!un atzistu kae90 vai e91 nevaru atljauties.vai tadelj man butu jakaunas vai jabrauka visu laiku ar vienu auto?
ar kompatu pa brugji

mans draugs, nenopietns cilveeks 

Tas ir biznes, izaugsme zināšanas! Bet vispār nav vienalga?ramyrez rakstīja:pirkt,pārdot ir labi....BET VECIIT-ES NEREDZU IZAUKSMI!!!!!

Bizness????Hazard rakstīja:Tas ir biznes, izaugsme zināšanas! Bet vispār nav vienalga?ramyrez rakstīja:pirkt,pārdot ir labi....BET VECIIT-ES NEREDZU IZAUKSMI!!!!!

un jaa...man ir pilnīgi Po*uj kurā bedrē tiek Ne-mana nauda izmesta-vnk par tām 30 mašīnām varēja arī pieklusēt un dižos plānus ar mašīnu arī neredzu jēgu publicēt ja 100% gadījumu tie netiek īstenoti!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ramyrez tak nespried pec sevis
es pardodot kupeju neko nesmu zaudejis.pardodot touroingu neko nezaudeshu.tas ka tu neatsitisi par kupeju ielikto naudu,tas ir droshi

ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- …