dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- …
- 350
- chevron_right

Sveiki! Gribēju painteresēties. Tagad kad pienācis aukstais laiks noņemot motora eļļas korķi ir tadā kā krēmkrāsas žļurga!
Cik sapratu tas ir kondensāts, bet cik reāli ir tas, ka viņs krājas dēļ beigta kartera ventelācijas vārsta?
Motors m54b25 no e46 swapots
Cik sapratu tas ir kondensāts, bet cik reāli ir tas, ka viņs krājas dēļ beigta kartera ventelācijas vārsta?
Motors m54b25 no e46 swapots

Tas ir normāli, it sevišķi, ja braukā īsus gabalus.
Ja būtu beigta kartera ventilācijas membrāna, tad eļļu spiestu ārā gar blīvēm, kā arī ieplūdē ietu eļļas, t.i., būtu zils dūms.
Ja būtu beigta kartera ventilācijas membrāna, tad eļļu spiestu ārā gar blīvēm, kā arī ieplūdē ietu eļļas, t.i., būtu zils dūms.

Sweiki.Ir radusies problēma, dzinējam nav jaudas. Kad motors auksts, iet kā pienākas, bet kad mazliet uzsilst,sākas jaudas pazušana. Varbūt kāds var ieteikt ko darīt, vai arī mainīt? Dzinēja tips m50b20 vanoss 

Kāds devējs čupā, sadalenes devējs, vanosa solenoīds, zonde utt. Nepieciešama diagnostika.

m52b25 pielaizot dzinejs pats celj apgriezienus man aizdoma uz tuksgaitas regulatoru

Kas varētu būt par lietu?
Dzinējs ir pilnīgi "tups",slinks pie apgriezieniem zem 4000. Braucot iespied pedāli grīdā un dzinējs tā bez steigas ieskrienas un tikai pie 4000 var sākt just ka sāk spiest benķī un riktīgi celt,bet līdz tam sajūta ka pilnīgi neiet.
Dzinējs M50B25 ar Vanos.
Dzinējs ir pilnīgi "tups",slinks pie apgriezieniem zem 4000. Braucot iespied pedāli grīdā un dzinējs tā bez steigas ieskrienas un tikai pie 4000 var sākt just ka sāk spiest benķī un riktīgi celt,bet līdz tam sajūta ka pilnīgi neiet.
Dzinējs M50B25 ar Vanos.

Ja nav citu dzinēja kļūdu tad parasti visi saka ka vanos pie vainas, es gan nevaru apstiprināt, jo man bija tāpat, samainija vanosa blīvgredzenus, bet nekas nemainījās, tā arī problēmu neatrisināju. Un devēju kļūdu nebija, kā jau teicu.

@ Nizars bija tieši tādi paši sintomi izrādās 5un4 cilindra sveces peldējās šķidrumā(logumazgājamā)
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Nomaini sveces! Man bija kkas līdzīgs, nomainīju sveces un silts brauc jūtami labāk.Nizars rakstīja:Sweiki.Ir radusies problēma, dzinējam nav jaudas. Kad motors auksts, iet kā pienākas, bet kad mazliet uzsilst,sākas jaudas pazušana. Varbūt kāds var ieteikt ko darīt, vai arī mainīt? Dzinēja tips m50b20 vanoss

Nemēģināji atvienot vanos solenoidu aiz eļas filtra un tad pamēģināt vai iet labāk? Cik es lasiju sulojošai blīvgredzeni var izraisīt slinkumu dzinējā pie zemākiem apgriezieniem.Imagine rakstīja:Ja nav citu dzinēja kļūdu tad parasti visi saka ka vanos pie vainas, es gan nevaru apstiprināt, jo man bija tāpat, samainija vanosa blīvgredzenus, bet nekas nemainījās, tā arī problēmu neatrisināju. Un devēju kļūdu nebija, kā jau teicu.

Kam blīvgredzeni, solenoīdam? Vanosa blīvgredzeni ir nomainīti.

Vanosa blivgredzeni jā. Tu esi meģinājis atvienot štekeri vanosa solenoīdam? Lai atslēgtu vanosu vispār.Imagine rakstīja:Kam blīvgredzeni, solenoīdam? Vanosa blīvgredzeni ir nomainīti.

@ Nizars
Tak blin, mosh vajag uzprasit ieprieksejam ipasniekam, varbut tas zin...
Karoci vanoss uzlikts ar dogmas mutisku garantiju ka ejoss, sveces nekur nepeldas, sadalenes ir metkas, gaisu nepiesuc ja nu vienigi ar tagadejo jauno audi gofru...
Vajag slegt pie kompja un skatities, jo slegts bija tikai tad kad sadalenes nebija metkas...
A sveces palubomu vajag nomainit
Tak blin, mosh vajag uzprasit ieprieksejam ipasniekam, varbut tas zin...
Karoci vanoss uzlikts ar dogmas mutisku garantiju ka ejoss, sveces nekur nepeldas, sadalenes ir metkas, gaisu nepiesuc ja nu vienigi ar tagadejo jauno audi gofru...
Vajag slegt pie kompja un skatities, jo slegts bija tikai tad kad sadalenes nebija metkas...
A sveces palubomu vajag nomainit
Pēdējais labojis Liss - 05 Dec 2014, 07:45, kopā labots 1 reizi.
vai m42b18 var ņemt termostatu ārā? kā tur ir ar cirkulāciju - cirkulē pa abiem lokiem vienādi?

Nevar ņemt ārā.

Man tieši tā pat bija kad kloķenes devējs bija beigts, tukšgaitas regulators man šķiet ir reta slimība, var noņemt un izmazgāt viņu iekustināt ja saēdies, diagnostika palīdzēs.soulles rakstīja:m52b25 pielaizot dzinejs pats celj apgriezienus man aizdoma uz tuksgaitas regulatoru

e36
Ok, kāds tam ir iemesls?

Bija tieši šī pati problēma auksts gāja kā nākas nedauz uzsila un vairs gandrīz negāja vispār, bija beigts sadalenes devējs, motors arī M50B20Nizšīs rakstīja:Sweiki.Ir radusies problēma, dzinējam nav jaudas. Kad motors auksts, iet kā pienākas, bet kad mazliet uzsilst,sākas jaudas pazušana. Varbūt kāds var ieteikt ko darīt, vai arī mainīt? Dzinēja tips m50b20 vanoss

Varbūt kādam ir šādu padebīlu skaņu izdevuši? Kur varētu būt cēlonis šai skaņai, filmēts ir tajā vietā no kurienes čujs, ka nāk skaņa.
P.S. Skaņa ir tikai tukšgaitā, iespiežot gāzīti tā pazūd.
P.S.S. Tā skaņa nav patstāvīga šad tad sāk gaudot, šad tad viss normāli, bez liekām gaudošanām.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- …
- 350