Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- …
- 1297
- chevron_right
Kamēr vel pats neesmu ielīdis gribēju jautāt, vai kupejai viegli nomainīt durvju logus??
Tonēti stikli, domāju labāk samainīt, nevis maksaat par tonēšanu atkārtoti.. 
28eur
Tādad, lieta tāda, ka šofera durvīm ir brīvkustība uz augšu un uz leju. Internets saka, ka man izbeigušās buksītes, kas ir iekšā eņģē.
Izskatās viņas šādi (mazais, melnais sūdiņs):
Varbūt kāds zin, ar ko varētu viņu ghetto stilā aizstāt un vai tas ir iespējams?? 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vari aizstat ar misinju.
vienk vajag apstities kas un kapec alauj durvei staigat, varbut tur viss matreals fleksejas kur engje turas, vai kas cits
vienk vajag apstities kas un kapec alauj durvei staigat, varbut tur viss matreals fleksejas kur engje turas, vai kas cits
...
ka e36 aizmugure varetu dabut lielaku camber bez specialam camber arm?
Instagram INDIGAIS
izskatas ka tadas bukses praktiski izmaksa tik pat cik camber arms
Instagram INDIGAIS
uzjautā wu-rider. viņš taisa, cik zinu, tad nosūtīt arī var. cena nebija kosmiska.
edit: ap 40 euro/komplekts.
edit: ap 40 euro/komplekts.
es paris dienas atpakalj vinjam sutiju pm par buksem bet sis tik izlasijis un nav nekadas atbildes 
Instagram INDIGAIS
Nemāki ar telefonu rīkoties?
25555122 uz PM viņš ilgi atbild.aivis328 rakstīja:es paris dienas atpakalj vinjam sutiju pm par buksem bet sis tik izlasijis un nav nekadas atbildes
principa peec nezvaniissu jo ja cilveks te ir pieregjistrejies un pats sevi te izslavejis tad ja izlasi pm vismaz var uzrakstit atbildi ja nee tad nafig reklamejies te
besi taadi biznesmenji hrenovi kuriem jaskraida pakalj kaut gan butu jabuut otradi !
besi taadi biznesmenji hrenovi kuriem jaskraida pakalj kaut gan butu jabuut otradi !
Instagram INDIGAIS
Ko tu esi saēdies? Varbūt viņam ir daudz darba un netup pie ekrāna caurām dienām? Tiko viņam zvanīju, dzīvs un vesels. Viņš tev ir vajadzīgs vairāk nekā tu viņam.... Varbūt labi vien ir, ka tu neesi viņa klients, šitie "principiālie" bieži vien lielākie smadzeņu pi*** ir 
Nu varbūt cilvēkam nedeg uz to ! Man vajadzēja es neslinkoju piezvanīju visu sarunājām pat atveda viss čotka rekomendēju Wu-Ryder ! Ja cilvēks gaida un viņam nemaz nevajag tad nu tā jau viņa vaina !
iet runa par to ka izlasit izlasija bet pat nevienu vardu neatbildeja to saproti
anyway nav taas labakas atsauksmes par vinju taka gan jau kaa pardzivossu ka nebuus man bukses no aiznjemta biznesmenja
padzivojot cita valsti atri var pierast pie normalas attieksmes kas nu LV tocna nav sastopama
pat kad aizbraucu holidajos atri saboja man garstavokli iejot veikala un redzot to attieksmi
un amish kads tev cepiens par so?
anyway nav taas labakas atsauksmes par vinju taka gan jau kaa pardzivossu ka nebuus man bukses no aiznjemta biznesmenja
padzivojot cita valsti atri var pierast pie normalas attieksmes kas nu LV tocna nav sastopama
pat kad aizbraucu holidajos atri saboja man garstavokli iejot veikala un redzot to attieksmi
un amish kads tev cepiens par so?
Instagram INDIGAIS
Es arī esmu pircis no wu ryder bukses, viss kā nākas - cena, termiņi, kvalitāte, attieksme pareizā. Viņam ir daudz darba, lai rakstītu garus memuārus te PM`os.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- …
- 1297