Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- …
- 308
- chevron_right
Pērku e36 coupe, 2.0-2.5 ar skati, bet var būt ar motora defektu. Vajag tikai bundžu labā stāvoklī, pm cenas piedāvājumus.
[/quote]
tu vispar adekvats esi? Ieskrien siena chalit.
Moska cilveks grib kko citu, tapec vins ir jefins?? un starp citu, es pats neatteiktos samainit savu zurku uz semaku.[/quote]
Davaj dosvidanja!
"Sūtīt: 11 Jūl 2014, 11:22
No: cipruss18
To: AAM
Pidrila satiekamies shodien un nosauksi mani par jefinju sejaa!!ja esi normals chalis un nesi pieziidies pie mammas pupa,gaidu vietu un laiku.zajebala tava kunksteshana."
Vot shitais kadrs gan varetu but "nenormals"!
Beebis, kas beebis- tikai ,kas butu, ja vajadzetu pa vardiem atbildet. ai,ai,ai....
Moska cilveks grib kko citu, tapec vins ir jefins?? un starp citu, es pats neatteiktos samainit savu zurku uz semaku.[/quote]
Davaj dosvidanja!
"Sūtīt: 11 Jūl 2014, 11:22
No: cipruss18
To: AAM
Pidrila satiekamies shodien un nosauksi mani par jefinju sejaa!!ja esi normals chalis un nesi pieziidies pie mammas pupa,gaidu vietu un laiku.zajebala tava kunksteshana."
Vot shitais kadrs gan varetu but "nenormals"!
Beebis, kas beebis- tikai ,kas butu, ja vajadzetu pa vardiem atbildet. ai,ai,ai....
Pēdējais labojis AAM - 11 Jūl 2014, 14:20, kopā labots 1 reizi.
JEFINSH [/quote]
Moska cilveks grib kko citu, tapec vins ir jefins?? un starp citu, es pats neatteiktos samainit savu zurku uz semaku.[/quote][/quote]
muahahaa pat negribu iedomāties kā varētu izskatīties tavs semaks #šķekava #rīseris #urla
Moska cilveks grib kko citu, tapec vins ir jefins?? un starp citu, es pats neatteiktos samainit savu zurku uz semaku.[/quote][/quote]
muahahaa pat negribu iedomāties kā varētu izskatīties tavs semaks #šķekava #rīseris #urla
Guzli man vienigajam liekas ka jus ar AAM esam geji un guljat kopaa?
Un vel nesam tavu kjekavu redzejushi ielaas
Labak turpini braukt uz sava darba businja shoferit un muti pietaisi
ar kompatu pa brugji
Tak ja patīk pārdot auto reizi mēnesī, tad blje netaisi topiku katram nākamajam ? Kāda no tā ir jēga?
Un semaks - visu cieņu. Galvenais topiku uztaisi
cipruss18 rakstīja:Guzli man vienigajam liekas ka jus ar AAM esam geji un guljat kopaa?
nu pa lielam man poh kas tev liekas
līdz kjekavai diezgan tālu tur viss.
ok džamšut turpināšu braukt ar savu darba busu
Cipruss, gejs esi Tu- un ne vienu reizi vien!
No 1.8 4 cilindriem pārlekt uz 5.4 12 cilindrieku tas ir spēcīgi
Par semeri te tēmas nebūs!Kurlis rakstīja:Tak ja patīk pārdot auto reizi mēnesī, tad blje netaisi topiku katram nākamajam ? Kāda no tā ir jēga?
UpNylon rakstīja:Meklēju daudzmaz normālu e36
Neinteresē 1.6 un kompakti, parējo var piedāvāt. ideāli būtu ar m50b25 motoru
galvenais ar skati līdz 2015. gadam, parejais jo vairāk ekstru jo labāk
budžets ap 1.5k eur, nopietnākam eksemplāram varbūt arī vairāk, bet neesmu e36 meklējumos par 3-4-5k un vairāk
Pareģojums. Liks gāzi, gāzes iekārta gadu stāvējusi šķūnītī. Iekārta izrādīsies neejoša. Diskusija uzmetēju topikā. Pēc 2 nedēļām auto tirgosiesHazard rakstīja:No 1.8 4 cilindriem pārlekt uz 5.4 12 cilindrieku tas ir spēcīgi
True story!
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cxjlm.html
http://www.zip.lv/show/?i=2766111&popup ... 8f&place=7
kadam ir kkas zinams par šitiem?
http://www.zip.lv/show/?i=2766111&popup ... 8f&place=7
kadam ir kkas zinams par šitiem?
Kādam ir pieredze ar LT e36/e30 ? Skatoties viņu sludinājumu portālus šķiet, ka cenas ir zemākas un piedāvājums plašāks. Nedomāju, ka LV šie auto kopumā ir daudz labāki, jo abās valstīs tie ir pieredzējuši daudz Zinu par reģistrāciju, bet varbūt kādam ir bijusi saskarsme un var pateikt kādas izmaksas beigās tam pasākumam? Iespējams būs jādodas uz LT pēc auto, jo LV vispār piedāvājums nekāds un diezgan bieži ir dažādi aizdomīgi auto par augstām cenām.
es esmu redzeejis juglaa, kjekava tur galiigi nav, ir uz ko atskatiitiesguzlis rakstīja:cipruss18 rakstīja:Guzli man vienigajam liekas ka jus ar AAM esam geji un guljat kopaa?
nu pa lielam man poh kas tev liekas
līdz kjekavai diezgan tālu tur viss.
ok džamšut turpināšu braukt ar savu darba busu
Varu piedāvāt savu 318 is, forumam protams lētāk, vai arī mainu pret 325tds vai e34
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... acbjg.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... acbjg.html
Tiek meklets neizrusejs 323/325i/328, sedanu/coupe, mehaniku, lidz 3000Eur.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- …
- 308