Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- …
- 679
- chevron_right

Izradas ka mani kads ari pamanijisaycaramba rakstīja:mangaļsalā pilns ar riepu pēdām..caurbraucot pamanīju arī divas tumšas kupejas - XY 6665 un XY 6317.
biju ar sarkanu polo

Jap, rajona riepu nospiedumi

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Vakar manīju pie tirdzniecības centra "Alfa" Marux krāsaino auto (stāvēja auto stāvvietā). 

Ir vēl bildes ar to sirsniņhaubi ? Labprāt iemesu lauku tūninga topikā, bet šitā viena bilde neizsaka tik daudz.kickarse rakstīja:Izradas ka mani kads ari pamanijisaycaramba rakstīja:mangaļsalā pilns ar riepu pēdām..caurbraucot pamanīju arī divas tumšas kupejas - XY 6665 un XY 6317.
biju ar sarkanu polo![]()
Jap, rajona riepu nospiedumi
Stanceworks uzlīme arī kruta, gandrīz vai līdzīga

Šodien ap 22 pie vienības gatves maximas redzēta balta kupeja ar uzlīmēm, šoferis gan uz sāniem nepaskatījās.
Un no Ozolciema ielas griežoties ārā uz Vienības gatvi, samāta zaļa kupeja, sveiciens saņemts arī atpakaļ. Kurš tas bija? :)

Un no Ozolciema ielas griežoties ārā uz Vienības gatvi, samāta zaļa kupeja, sveiciens saņemts arī atpakaļ. Kurš tas bija? :)
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.

Vakar pa pleskavas piki ap plkst 16:00 virziena uz Rigu nelidoja gadijuma kads no sejienes ar baltu kabri? Kadu gabalinu lidz Siguldai pabraukts aizmugure,bet nevareju saprast vai ir istas naklenes sanos 

coupe 2.8

Es??? Tad kurš no visiem esi tu??zuze91 rakstīja:Pēdējās piecas dienas
Dj_zii
DogMa
Bērniņš
Zeltiņš
Zirdziņš
Hapo
Cipruss
Samanīts
Sabincika zaļais
Lāčuks

Kurs diezgan ātri centās iznesties cauri sievasmātes aplim ap 3.20??

kkur ap 7.45 smuks balts kompots ar xenonu miglās netālu no origo pie nestes.
Ap 8 Cipruss uz gogļa ielas un pēc brītiņa Ridlihs uz gogoļa un lāčplēša krustojuma

Vietalvas ielā saspiegots
Sent from my iPhone using Tapatalk

Va vellos, pa kuru laiku
pa ilgiem laikiem atkal mani kāds nospiegojis.
P.s. vakar satikts Cipruss18, Jhonny's, Kasparskj uz vienības gatves

P.s. vakar satikts Cipruss18, Jhonny's, Kasparskj uz vienības gatves

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Tiko blondīne melnā sedanā mūkusalas aplī.... ne redz, ne dzird 

tu mani no riita ar compactu apdzini, mirkskinaju, bet 0 reakcijaSancix rakstīja:Vietalvas ielā saspiegots

Sent from my HTC One V using Tapatalk

It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Varēji skriet.;D Try your luck. kādi plāni šodien?Linda rakstīja:Vēl tieši domāju, skriet pa priekšu vai palaist
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Nez, pa mājām. Šis tas jānomaina bembim 

It's all about the win

.. Šodien ziepniekalna statoilā satikts un parunāts ar slīpētāju un redzēta viņa pienene ar jaunu TA ! :
.. Tad kkad pa dienu bija piebrauksi melna žurciņa ar smukiem diskiem un smuku skaņu ! ;D Diemžēl nebija laika piefiksēt numur zīmi.. , Kāds no šejienes ?
.. Un tad pie staķika ilgu laiku stāvēja Metrzz, pec lkm vairāk kā stundas tikai redzēju, ka šķērējot ias aizbrauca, un vakarā atkal redzēju, kā slīpējot pabrauca garām !

.. Tad kkad pa dienu bija piebrauksi melna žurciņa ar smukiem diskiem un smuku skaņu ! ;D Diemžēl nebija laika piefiksēt numur zīmi.. , Kāds no šejienes ?
.. Un tad pie staķika ilgu laiku stāvēja Metrzz, pec lkm vairāk kā stundas tikai redzēju, ka šķērējot ias aizbrauca, un vakarā atkal redzēju, kā slīpējot pabrauca garām !

Toč neievērojumatissc rakstīja:tu mani no riita ar compactu apdzini, mirkskinaju, bet 0 reakcijaSancix rakstīja:Vietalvas ielā saspiegots
P.s saspiegots arī Tu :)
Ko Tu tur dari?
es uz ventspili divdienniekaa esmu

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 208
- 209
- 210