328 Kūts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 36
- chevron_right
Protams, ne vienmēr. Tāpēc nevajag pirkt motoru, kas stāv kūts malā, bet gan pārbaudītu. PROTAMS, vienmēr var gadīties kādas ķibeles, bet toties bauda neatsverama
Yanks, man bija doma pirkt " Mirušu kaķēnu maisā, kas smaržo pēc vijolītēm."
lietots motors ir lietots motors. ja neatjauksi vaļā visu tad 100% nekad nebūsi droš, lai pēc kā viņš nesmaržotu
Esmu atpakaļ ielās ar patikamāku skaņu un lielāku degvielas patēriņu.
Paldies Karrlo par detaļām, Podziņai, Dogmai, Siikajam par sirds transplantāciju.
Paldies Karrlo par detaļām, Podziņai, Dogmai, Siikajam par sirds transplantāciju.
Vēlāk bildes nosūtīšu no procesa
Dod tik mizaaRapakivi rakstīja:Esmu atpakaļ ielās ar patikamāku skaņu un lielāku degvielas patēriņu.
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
kādu tu iekrāmēji dzinēju?
PS. Sorry, ja kaut kur jau rakstīji-esmu slinks pārlasītājs!
PS. Sorry, ja kaut kur jau rakstīji-esmu slinks pārlasītājs!
M52B28
tad jau LPG arī sekos!?
nu cerams ka ari atiecigi mainiji visu a nevis glupi iemeti dzineju un brauc
erda rakstīja:tad jau LPG arī sekos!?
Jāskatās cik smaga kāja būs, bet pagaidām nav plānos, ir jāpieslīpē daži neizdarītie sīkumi.
Dj_Zii rakstīja:nu cerams ka ari atiecigi mainiji visu a nevis glupi iemeti dzineju un brauc
Dzinējs, kārba, kardāns, pusasis, izpūtējs, difuzors un citi sīkumi, paliek aizvilkt aķi uz aizmuguri, niknākas bremzes un sastelēt kondišku.
Karrlo rakstīja:Dod tik mizaaRapakivi rakstīja:Esmu atpakaļ ielās ar patikamāku skaņu un lielāku degvielas patēriņu.
Braukšanas prieks krietni palielinās pilsētā un ārpus tās, tik bez kondiškas jūtos kā žigulī.
Apsveicu!
Kaut kad jau ar Kristapu runājām, ka viss ir jauki, tikai tas 1.8 ir , bet vismaz tagad ir kārtībā!
Kaut kad jau ar Kristapu runājām, ka viss ir jauki, tikai tas 1.8 ir , bet vismaz tagad ir kārtībā!
Apsveicu ar jauno dzinēju
Paldies visiem par atbalstu, tā esmu iegrimis darbā un karstumā ka nesanāk laika apmazgāt jauno motoru.
o,šis ar ticis pie dzinēja
topika nosaukumā otrais cipars Tev jāapdeito ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24