540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 56
- chevron_right
Armando rakstīja:kaadaa tankaa tu seedi un focee to vaacinju?
nepiemirsti ka tam vacinjam var uzmetinat no iekspuses kaadu matrealu nedaudz lai lautu tev vel noslipet kadus 3mm mierigi, bez trauceshanas parejam detalam
Gandrīz jau tanks ir buldozerā sēžu...
Paldies, laba ideja, ja nelīdīs virsū nekas cits neatliks..
e36
nu citreiz ir tieshi otraadaak peec kaa tu secini ka tas tiikls viens un tas pats?yanks rakstīja:aa nu tas zināms. es atkal no handler.lv - ir par paris ls lētāk kā e-parts, vismaz tā liekas uz BMW daļām. Bet baigā aizdoma ka šiem abiem tas detaļu piegādes tīkls utt ir viens un tas pats. Ja man rīt parādīsies, ka daļas ir noliktavā tad toč būs skaidrs.
tās jau tikai aizdomas precīzi vaisr nepateikšu, bet ir abiem līdzīgas kļūdas darbībā bijušas.
Uzvara, vāks ir virsū! Aižšauts uz DEPO pēc slīpējamā uzgaļa, rezūltātā izrādījas pat ļoti sakarīgs uzgalis, nebiju crējis uz tik labu darbību.. Vāku tgd var normāli noņemt, uzlikt tik primitīva lieta bet uzreiz kā pasakā..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Šodien , sagaidīta blīve salikts tā lai var pārbaudīt vai viss strādā un nav nekas jāpārtaisa, pa nākošo nedēļu, doma pabeikt iesākto uzlikt nu jau atsvaidzināto ieplūdes kolektoru un sapucēt..., lai var ķerties pie spidometra uzlabošanas, gribās hroma rinķus un sarkanas būltiņas, sadabūts 260km/h spido, nezinu vel cik labs un vai 6 cil, bet davinātām zirgam zobos neskatās, kad sākšu konstruēt tad pētīšu.., kapēc 260km/h spido..?, pa lielam patīk labāk būltiņas, rādītaji...
Neliels video no šodienas testa piešķīliena, smaids pa vissu seju ka viss ir ok...
http://www.youtube.com/watch?v=bkBE1RmJ ... e=youtu.be
P.S. nav mans Y-tube kanāls..
Neliels video no šodienas testa piešķīliena, smaids pa vissu seju ka viss ir ok...
http://www.youtube.com/watch?v=bkBE1RmJ ... e=youtu.be
P.S. nav mans Y-tube kanāls..
e36
jeezinj, skatos un priecajos taa itkaa manam auto tas butu uzlikts
reali patik ko dari ar savu auto.
tagat man velvairak gribas tikt pie iepludes, bet nu visu jau ar nevar gribet uz reiz
tagat man velvairak gribas tikt pie iepludes, bet nu visu jau ar nevar gribet uz reiz
...
Paldies, tavam autiņam tik daudz salikts un sadarīts ka ieplūde tāds spļāviens jūrā būtu,tā ka gaidu kad liksi virsū. Vel domāju par eļļas nosēdtrauka ievietošanu kartera ventelācijas trubā kas nāk no vārstu vāka, bet tad vajadzētu kkadu "hand made" , jo nekam lielam tur nav vietas, par tā nepieciešamību vel jadomā..Armando rakstīja:jeezinj, skatos un priecajos taa itkaa manam auto tas butu uzlikts
Archizlv rakstīja:Pa smuko! Nezinu vai man tikai tā liekas, bet tā skaņa tāda forša savādāka.
Man šī skaņa arī patīk labāk, vislabākā skaņa bija kad tikko uzliktas droseles tādā pašā izplidījumā kā video, un vel neregulēts kompis, tādā nopietna V8 rēciens bija.. ..,bet kad vissu saliek virsū pilnā komplektā, tad ir dobja, sportiska 6 cilindru skaņa
e36
Sāku paspēlēties ar spidometru, izštukoju ka atstāšu savu esošo spidometru vnk nomaīnīšu bultiņas no vecā tipa spidometra, tgd tik jāsagaida hroma spidometra rinķi un jānokrāso spido bultiņas..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
neaizmirsti ielīmēt m burtiņu pa vidu , bet nu jā ar sarkanām bultām labāk izskatīsies
mikelsons rakstīja:neaizmirsti ielīmēt m burtiņu pa vidu , bet nu jā ar sarkanām bultām labāk izskatīsies
Kur ta bez tā..
e36
ar ko kraasosi bultinjas? es ar kkad iedomajos to izdarit
Paziņa Civicam ar nagu laku krāsoja, tīri labs efektsar ko kraasosi bultinjas? es ar kkad iedomajos to izdarit
Doma ar sarkanu marķieri, laikam "ch" arī tādu marķiera tehnoloģiju izmantoja kad krāsoja, izskatījās ok..matissc rakstīja:ar ko kraasosi bultinjas? es ar kkad iedomajos to izdarit
e36
ch. rakstīja:Jup, sarkanais permament marķieris for the win.
Tikko vel izgāju cauri tavam topikam, jau gribēju PM mest kādu marķieri izmantoji, baigi labs tonis!... ,rīt laižu uz grāmatnīcu pēc tuninga elementa..
e36
Visu laiku sekoju līdzi tavam topikam visu cieņu par izdarīto,man butu bail kaut ko darīt pašam ar motoru
Hm,interesanti,ar ko vacietis tjuningoja man tas bultiņas,jo man viņi arī ir sarkani un arī ir tie riņķi Iedosi vācu linku ar manu e36?
Hm,interesanti,ar ko vacietis tjuningoja man tas bultiņas,jo man viņi arī ir sarkani un arī ir tie riņķi Iedosi vācu linku ar manu e36?
gan4a rakstīja:Visu laiku sekoju līdzi tavam topikam visu cieņu par izdarīto,man butu bail kaut ko darīt pašam ar motoru
Paldies, neesmu jau ar nekāds mehaniks, salasos pamācības un lēnu garu skrūvējos..
Pagaidi sapucēšu savējo ielikšu kādā vācu saitā, būs tev vācu topiks..
e36
Jap.ch. rakstīja:Jup, sarkanais permament marķieris for the win.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …