E36.LV sezonas atklāšana 2014!

Sacensības, sabraucieni, BMW dienas un visādi citādi ar auto saistīti pasākumi.
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 3300
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:16
Braucu ar: savu skaisto e36 :)
Reputācija: 1

Gribēju tikai pateikt, ka tiešām prieks lasīt pozitīvas atsauksmes un paldies visiem kluba biedriem par organizēšanu. Jo īpaši liels paldies RENIO dogMam un erdam, protams sponsoriem un viss lielākais paldies jums par ierašanos... :)

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Pēdējais labojis Podziņa - 19 Mai 2014, 14:04, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Profila bilde
agRo
Ziņojumi: 230
Pievienojies: 08 Jan 2012, 18:42
Braucu ar: "MK" 328i
Atrašanās vieta: Rīga
Lielais pasākuma video lēnam top, mērķis uztaisīt labāku nekā bija aizpagāšgad :hahaha:
Profila bilde
armis
Ziņojumi: 1241
Pievienojies: 12 Okt 2011, 15:01
Braucu ar: baklažāna dvuļu
Atrašanās vieta: Rīga/Jūrmala/Tukums
Gaidam video :))

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Profila bilde
Indiigais
Ziņojumi: 137
Pievienojies: 14 Nov 2011, 17:57
Braucu ar: Melnu sedanu.
Atrašanās vieta: SAVS RAJONS.
Labrīt visiem. :hahaha:

Tiešām pasākums lielisks, paldies visiem foršajiem bembistiem, ka bijām tādā kuplā skaitā un bijām saliedēti.
Nepatikšanas neviens netaisīja LIELISKI!!! :bmw:

= Pazaudēts atrasts- āfterītī. :D

Griezties pie manis pēc mantām, ja nav Tavs, tad padod ziņu tālāk, lai mantas atrod, kam tās ir vajadzīgas :bye:
20140518_211028.jpg
20140518_211008.jpg
20140518_211056.jpg
20140518_210916.jpg
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
RVS
Ziņojumi: 448
Pievienojies: 08 Feb 2013, 19:53
Braucu ar: 328i M52TUB28 coupe
Atrašanās vieta: Jelgavas nov. Kalnciems
daviz rakstīja::hahaha:
paldies par pirmo bildi! ;)
smoke weed
Ziņojumi: 21
Pievienojies: 28 Dec 2013, 20:21
Braucu ar: K2
bij labs pasākums, paldies. ;)
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu

:lol:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Podziņa rakstīja:Gribēju tikai pateikt, ka tiešām prieks lasīt pozitīvas atsauksmes un paldies visiem kluba biedriem par organizēšanu. Jo īpaši liels paldies RENIO un erdam, protams sponsoriem un viss lielākais paldies jums par ierašanos... :)

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Centos.
Profila bilde
Finks
Ziņojumi: 1607
Pievienojies: 26 Mar 2012, 20:47
Braucu ar: VW B5.5/E36 323i
Atrašanās vieta: Mazpisāni
Reputācija: 5

Erda, paldies! :super:
Profila bilde
Znotiš
Ziņojumi: 460
Pievienojies: 11 Mar 2013, 12:52
Braucu ar: bezkompresiju
Reputācija: 2

Lāāābrītt , pasākums vinvārdsakot bija tik ideāls ,ka tik šobrīīt varu pateikt jums visiem cik ideāli viss bija izdomāts pāŗdomāts , gan godīģi uzslīpējām pa 333 gan paskrējāmies , ideāli bija ka bija ko ēst nopirkt un perfekti ka uzlīmes veidoja uz vietas un varēja iegādāties tās , manuprāt perfekts pasākums ar perfektiem cilvēkiem , runājot par afterīti viss bija ļoti foršīīī visiem auto pietika vietas , bija ļoti bagātīgi klāti galdi , forša pirtiņa , dīķis kur ar vienradzi gandrīž katamarānu nogremdējām :D Afterīts tik ideāls ,ka vēl šobrīd jautri :D liels paldies organizātoriem un gaidu nākamo pasākumu ļoti ļoti .......
Drive until you die with your e36 ;)
Profila bilde
Andžiņja
Ziņojumi: 79
Pievienojies: 23 Mar 2014, 16:02
Braucu ar: Blue coupe
Atrašanās vieta: Daugmale , Ķekava
.. Tā tad tiešām paldies organizatoriem ! , Diena/nakts izdevusies ! :clap: .. Bija pirmais gads ar e36 un viss patika ! , Esmu priecīga arī par to, ka visi tik draudziigi uzņem jauniņos, par to pārliecinājos afteriitī , kur jautrība netrūka ! :D .. Jo pirms pasākuma pazinu uz pusi mazāk cilvēku no foruma, nekā tgd ! ;DD Joprojam nāk smiekli par to, ka gandriiz katrs otrais cilvēks afterītī pirmais ko pajautāja bija - vai es biju tā meitene, kas notrieca castroli ! :doh: :D
.. Tad nu ar nepacietību gaidu nākamo pasākumu ar visiem ! :yes:
Profila bilde
Finks
Ziņojumi: 1607
Pievienojies: 26 Mar 2012, 20:47
Braucu ar: VW B5.5/E36 323i
Atrašanās vieta: Mazpisāni
Reputācija: 5

Katrs otrais staigāja ar fotoaparātu, bet bildes tik maz? :rolleyes:
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki
es mēģinu saņemties un kaut ko atlasīt, bet izejmateriāls ir tik sūdīgs, ka man pārgāja visa gribēšana :gigigi: rīt varbūt vienkārši visu sametīšu failos un viss
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2389
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu

Andžiņja rakstīja:.. Tā tad tiešām paldies organizatoriem ! , Diena/nakts izdevusies ! :clap: .. Bija pirmais gads ar e36 un viss patika ! , Esmu priecīga arī par to, ka visi tik draudziigi uzņem jauniņos, par to pārliecinājos afteriitī , kur jautrība netrūka ! :D .. Jo pirms pasākuma pazinu uz pusi mazāk cilvēku no foruma, nekā tgd ! ;DD Joprojam nāk smiekli par to, ka gandriiz katrs otrais cilvēks afterītī pirmais ko pajautāja bija - vai es biju tā meitene, kas notrieca castroli ! :doh: :D
Un kurai "beidzās" bendzīns:lol:
Attēls
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

JTR rakstīja:Paldies par pasākumu, bija tiešām interesanti. labi organizēts un labi pieņēmāt jauniņos - nezināmos :D
Apdegums ppc seja sāp rokas augšējā daļa puse galīgi sarkana otra puse galīgi balta :D
Savas bildes es iemetīšu tuvākajās dienās, kad pārskatīšu un izmetīšu liekās - galīgi neizdevušās, tagad mazliet pārskrēju ātri +- labākās izvēlējos ieskatam :)
pēdējā bilde tagad man rotā ekrānu :D
Profila bilde
Znotiš
Ziņojumi: 460
Pievienojies: 11 Mar 2013, 12:52
Braucu ar: bezkompresiju
Reputācija: 2

p.s ja kādamir bildes no zila sedana ar 77 uz priekšējā stikla būtu priecīgs ja atsūtītu uz kaut [email protected]
Drive until you die with your e36 ;)
Profila bilde
mario2005
Ziņojumi: 73
Pievienojies: 11 Jūn 2013, 08:12
Kad kadus Fatlapa laikus vares redzet ??
Profila bilde
Ginekologs
Ziņojumi: 628
Pievienojies: 27 Dec 2011, 03:02
Braucu ar: F31 LCI
Es neko nezinu, bet domāju, ka kā jau iepriekš- mazliet pacietību un būs reports ar bildēm, rezultātiem un visu pārējo. :rolleyes:
egorkaaa
Ziņojumi: 4
Pievienojies: 16 Apr 2014, 16:49
Čau visiem!

Par dragrace 1.6 -2.0l

3 vieta bija man. ’Jegors’ Nezinu ka pēc apbalvoja 4 vietu…. Kas par H? Zaļais 1.8is bija ceturtais.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis egorkaaa - 19 Mai 2014, 10:41, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Andžiņja
Ziņojumi: 79
Pievienojies: 23 Mar 2014, 16:02
Braucu ar: Blue coupe
Atrašanās vieta: Daugmale , Ķekava
Hazard rakstīja:
Andžiņja rakstīja:.. Tā tad tiešām paldies organizatoriem ! , Diena/nakts izdevusies ! :clap: .. Bija pirmais gads ar e36 un viss patika ! , Esmu priecīga arī par to, ka visi tik draudziigi uzņem jauniņos, par to pārliecinājos afteriitī , kur jautrība netrūka ! :D .. Jo pirms pasākuma pazinu uz pusi mazāk cilvēku no foruma, nekā tgd ! ;DD Joprojam nāk smiekli par to, ka gandriiz katrs otrais cilvēks afterītī pirmais ko pajautāja bija - vai es biju tā meitene, kas notrieca castroli ! :doh: :D
Un kurai "beidzās" bendzīns:lol:
Attēls
.. Tu nopietni !? :doh: :D
.. Tu liksi kkur savas bildes, lai varu lejupielādēt !?