E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 31
- chevron_right
Gribēju tikai pateikt, ka tiešām prieks lasīt pozitīvas atsauksmes un paldies visiem kluba biedriem par organizēšanu. Jo īpaši liels paldies RENIO dogMam un erdam, protams sponsoriem un viss lielākais paldies jums par ierašanos... :)
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Pēdējais labojis Podziņa - 19 Mai 2014, 14:04, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Lielais pasākuma video lēnam top, mērķis uztaisīt labāku nekā bija aizpagāšgad
Gaidam video :))
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Labrīt visiem.
Tiešām pasākums lielisks, paldies visiem foršajiem bembistiem, ka bijām tādā kuplā skaitā un bijām saliedēti.
Nepatikšanas neviens netaisīja LIELISKI!!!
= Pazaudēts atrasts- āfterītī.
Griezties pie manis pēc mantām, ja nav Tavs, tad padod ziņu tālāk, lai mantas atrod, kam tās ir vajadzīgas
Tiešām pasākums lielisks, paldies visiem foršajiem bembistiem, ka bijām tādā kuplā skaitā un bijām saliedēti.
Nepatikšanas neviens netaisīja LIELISKI!!!
= Pazaudēts atrasts- āfterītī.
Griezties pie manis pēc mantām, ja nav Tavs, tad padod ziņu tālāk, lai mantas atrod, kam tās ir vajadzīgas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
paldies par pirmo bildi!daviz rakstīja:
bij labs pasākums, paldies.
Centos.Podziņa rakstīja:Gribēju tikai pateikt, ka tiešām prieks lasīt pozitīvas atsauksmes un paldies visiem kluba biedriem par organizēšanu. Jo īpaši liels paldies RENIO un erdam, protams sponsoriem un viss lielākais paldies jums par ierašanos... :)
Erda, paldies!
Lāāābrītt , pasākums vinvārdsakot bija tik ideāls ,ka tik šobrīīt varu pateikt jums visiem cik ideāli viss bija izdomāts pāŗdomāts , gan godīģi uzslīpējām pa 333 gan paskrējāmies , ideāli bija ka bija ko ēst nopirkt un perfekti ka uzlīmes veidoja uz vietas un varēja iegādāties tās , manuprāt perfekts pasākums ar perfektiem cilvēkiem , runājot par afterīti viss bija ļoti foršīīī visiem auto pietika vietas , bija ļoti bagātīgi klāti galdi , forša pirtiņa , dīķis kur ar vienradzi gandrīž katamarānu nogremdējām Afterīts tik ideāls ,ka vēl šobrīd jautri liels paldies organizātoriem un gaidu nākamo pasākumu ļoti ļoti .......
Drive until you die with your e36
.. Tā tad tiešām paldies organizatoriem ! , Diena/nakts izdevusies ! .. Bija pirmais gads ar e36 un viss patika ! , Esmu priecīga arī par to, ka visi tik draudziigi uzņem jauniņos, par to pārliecinājos afteriitī , kur jautrība netrūka ! .. Jo pirms pasākuma pazinu uz pusi mazāk cilvēku no foruma, nekā tgd ! ;DD Joprojam nāk smiekli par to, ka gandriiz katrs otrais cilvēks afterītī pirmais ko pajautāja bija - vai es biju tā meitene, kas notrieca castroli !
.. Tad nu ar nepacietību gaidu nākamo pasākumu ar visiem !
Katrs otrais staigāja ar fotoaparātu, bet bildes tik maz?
es mēģinu saņemties un kaut ko atlasīt, bet izejmateriāls ir tik sūdīgs, ka man pārgāja visa gribēšana rīt varbūt vienkārši visu sametīšu failos un viss
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Un kurai "beidzās" bendzīns:lol:Andžiņja rakstīja:.. Tā tad tiešām paldies organizatoriem ! , Diena/nakts izdevusies ! .. Bija pirmais gads ar e36 un viss patika ! , Esmu priecīga arī par to, ka visi tik draudziigi uzņem jauniņos, par to pārliecinājos afteriitī , kur jautrība netrūka ! .. Jo pirms pasākuma pazinu uz pusi mazāk cilvēku no foruma, nekā tgd ! ;DD Joprojam nāk smiekli par to, ka gandriiz katrs otrais cilvēks afterītī pirmais ko pajautāja bija - vai es biju tā meitene, kas notrieca castroli !
pēdējā bilde tagad man rotā ekrānuJTR rakstīja:Paldies par pasākumu, bija tiešām interesanti. labi organizēts un labi pieņēmāt jauniņos - nezināmos
Apdegums ppc seja sāp rokas augšējā daļa puse galīgi sarkana otra puse galīgi balta
Savas bildes es iemetīšu tuvākajās dienās, kad pārskatīšu un izmetīšu liekās - galīgi neizdevušās, tagad mazliet pārskrēju ātri +- labākās izvēlējos ieskatam :)
p.s ja kādamir bildes no zila sedana ar 77 uz priekšējā stikla būtu priecīgs ja atsūtītu uz kaut [email protected]
Drive until you die with your e36
Kad kadus Fatlapa laikus vares redzet ??
Es neko nezinu, bet domāju, ka kā jau iepriekš- mazliet pacietību un būs reports ar bildēm, rezultātiem un visu pārējo.
Čau visiem!
Par dragrace 1.6 -2.0l
3 vieta bija man. ’Jegors’ Nezinu ka pēc apbalvoja 4 vietu…. Kas par H? Zaļais 1.8is bija ceturtais.
Par dragrace 1.6 -2.0l
3 vieta bija man. ’Jegors’ Nezinu ka pēc apbalvoja 4 vietu…. Kas par H? Zaļais 1.8is bija ceturtais.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis egorkaaa - 19 Mai 2014, 10:41, kopā labots 1 reizi.
.. Tu nopietni !?Hazard rakstīja:Un kurai "beidzās" bendzīns:lol:Andžiņja rakstīja:.. Tā tad tiešām paldies organizatoriem ! , Diena/nakts izdevusies ! .. Bija pirmais gads ar e36 un viss patika ! , Esmu priecīga arī par to, ka visi tik draudziigi uzņem jauniņos, par to pārliecinājos afteriitī , kur jautrība netrūka ! .. Jo pirms pasākuma pazinu uz pusi mazāk cilvēku no foruma, nekā tgd ! ;DD Joprojam nāk smiekli par to, ka gandriiz katrs otrais cilvēks afterītī pirmais ko pajautāja bija - vai es biju tā meitene, kas notrieca castroli !
.. Tu liksi kkur savas bildes, lai varu lejupielādēt !?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 31