Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 68
- chevron_right
Nav vienkāršāk ielikt tur paredzētās domkrata "pumpas"?
Ja man tādas būtu
Šarnīri arī nav? Kā tad domā iziet atkārtot skati?
Jānopērk. Man tak mēnesis laika.
jus runajat te par plaisu stikla man ir ta ka ir plaisa stikla no ta stura kur tehnisko uzlimi lime man no turienes iet pa visu stiklu uz aukg6u viena plaisa un gandriz taisna tadu jau nelaidis cauru?
iemet bildi, lai tauta redz. cik man zināms, tad nedrīkst būt pāri šofera pusē un traucēt vadītāja redzamību.
ok bi6ku velak ielik6u bet plaisa ir ipatneja!
šodien man iekš TA jautri gāja ar neBMW. mašīna pa taisno no servisa un tulīt uz CSDD. pirms tam viss pārbaudīts un 100% strādā, bremžu darbība vienmērīga, identiska (par to sākumā izmeta dēļ aizmugurējām bremzēm) un par stūres pastiprinātāju. šodien aizbraucu, viss tip top, bet bremzes čalim joprojām nepatika. priekšējās, kas pirms tam bija perfektas, šodien pēkšņi vairs nestrādā kā vajag. izlamājos ar džeku, nobļaustījos pa visu staciju un palūdzu maiņas vecāko. vot tas bija čalis. normāli pabazarējām, pasmējāmies, noskaidrojām lietas un bremzes ar viņu mašīnā atkal strādāja. uzlīme logā un gadu varu braukt. protams, pateica, ka vajadzētu atgaisot sistēmu un patīrīt cilindrīšus, jo starpība 0.3 līdz 0.4 testos. nu jā. un čalim kas pieņēma sākumā pizduļejs no maiņas vecākā par nepareizi veiktu bremžu testu. viņš kad testēja, starpība bija 1 - attiecīgi 1.5 un 2.5 uz tiltu.
Ka iebraucu tā izbraucu no CSDD Mana mazulīte nepieviel, kad seko tai līdzi
Ar tādu plais, manuprāt, nelaiž cauri. Ja plaisa ir no vienas malas līdz otrai, vari rēķināties ar stikla maiņu. Man pašam ir zirneklis atpakal skata spogula vietā, samērā liels, un izlaida cauri, bet nu, jāmaina jau tāpat vien būs, riktīgi tracinaEmik rakstīja:luk bus intresantas plaisas
[img]http://www.bildites.lv/images/9fget91em ... rz.jpg/img]
emik....jap,ar taadu nelaidiis,man bija varteikt identiska,nelaida jo vair neesot kkaada tur stipriiba...taakaa maini vien nost..
manam vecajam e36 bija eņģeļi,kad gāju Grobiņā skati,atvienoju,bet šis vienalga ieraudzīja,teica,ka nākamreiz izšūpos.un piedevām lapelē piezīmēs ierakstija ar lieliem burtiemAgris13 rakstīja:Cik nopratu lasot te ... tad ar atvienotiem eņģeļiem TA iziet laimes spēle... citus izlaiž.. citus nē.. citiem dusmīgi pasaka ka pēdējo reizi izlaiž
Kā ta i beigu beigās?
kad tumsajiem lukturiem aizmugure vel jaliek tie statarotaji uz skati? ir noteikts cik tumsiem jabut ? man ir ar laku bet loti tumsi nav,cik var bilde redzet.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
viss ir atkarīgs, cik inspektora sievai iepriekšējā vakarā ir spēcīgi galva sāpējusi. [/quote]Rons rakstīja:Ja nav OEM, tad nedrīkst. vienalga kur viņas iebāztas, ja vien tās skaitās pie apgaismojuma. citus laiž cauri ar "baltiem" eņģeļiem, kuri patiesībā ir zilgani, citus nē. cilvēciskais faktors vēl nav atcelts. arī gabarītlampiņas ir dažādu veidu, tādas kas tikai uz priekšu spīd, un ir arī tādas, kas sastāv no vairākām un spīd uz visām pusēm. viss ir atkarīgs, cik inspektora sievai iepriekšējā vakarā ir spēcīgi galva sāpējusi.
labs
Guncis rakstīja:kad tumsajiem lukturiem aizmugure vel jaliek tie statarotaji uz skati? ir noteikts cik tumsiem jabut ? man ir ar laku bet loti tumsi nav,cik var bilde redzet.
Ar lakotajiem neiziesi
Atstarotāji jau ir lampās iekšā, protams, ja Tev ir OEM
Man ir atstarotaji. Tikai balti. Nelaiz cauri ar visiem E
Tapēs, ka aizmugurējiem atstarotājiem vajag būt sarkaniem!!V1Beta rakstīja:Man ir atstarotaji. Tikai balti. Nelaiz cauri ar visiem E
skate nav aiz kalniem tāpēc tāds sāpīgs jautājums ar situācijas aprakstu.
vecais aķis bija pēc izmēriem, lai var ar to skrūvi nostiprināt aizmugurē bagāžnieka kabatā. pagājušā vasarā nopirku jaunu aķi. un uzreiz pirku tādu kas pa visu kabatu, jo stiprināmā skrūve aiz vecuma bija jau nolūzusi ( izskatījās, ka ilgus gadus tā jau tur nav).
aķis ir pa visu kabatu. uz sāniem nekustās nekādi. uz priekšu un atpakaļ arī nē. vienīgais veids ir pielietot spēku un izcelt tos 22kg. cik saprotu, tad ja var izcelt arī liek 2. ir kādas idejas kā liegt to izcelšanas prieku ?
vēl ir gadījies redzēt, ka ieliek 2 par nenostiprinātiem priekšmetiem bagāžniekā. tas nozīmē, ka man sūbi, avārijas trijstūri, uzgriežņu atslēgu arī jāņem ārā vai ? šos noteikumu punktus tak katrs tur sagroza pēc vajadzības.
vecais aķis bija pēc izmēriem, lai var ar to skrūvi nostiprināt aizmugurē bagāžnieka kabatā. pagājušā vasarā nopirku jaunu aķi. un uzreiz pirku tādu kas pa visu kabatu, jo stiprināmā skrūve aiz vecuma bija jau nolūzusi ( izskatījās, ka ilgus gadus tā jau tur nav).
aķis ir pa visu kabatu. uz sāniem nekustās nekādi. uz priekšu un atpakaļ arī nē. vienīgais veids ir pielietot spēku un izcelt tos 22kg. cik saprotu, tad ja var izcelt arī liek 2. ir kādas idejas kā liegt to izcelšanas prieku ?
vēl ir gadījies redzēt, ka ieliek 2 par nenostiprinātiem priekšmetiem bagāžniekā. tas nozīmē, ka man sūbi, avārijas trijstūri, uzgriežņu atslēgu arī jāņem ārā vai ? šos noteikumu punktus tak katrs tur sagroza pēc vajadzības.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 68