Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 88
- chevron_right
Plaukti pagaidaam buus kraasoti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaans rakstīja:Plaukti pagaidaam buus kraasoti
Taadus plauktus jau jaapulee, vasaras sauliitee ar taadiem puleetiem plauktiem, cilveekiem acis dedzinaasi aaraa!
To ar laiku Te ieskatam kaads ir plaanotais kraasojums
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Manuprāt, izskatīsies teicami
Diski tavi arī forši, plaukts kā manējiem
Diski tavi arī forši, plaukts kā manējiem
Mainamies? Nebiju redzējis iepriekš uz e36, sāk siekala tecēt
Par veelu tu naac ................
Interesantākais tas, ka manas domas par manu disku krāsojumu uz sezonas atklāšanu ir +/- tādas pašas
Es vienalga to izdariishu aatraak par teviim
Man jau ir sakrāsoti
Kameer neredzeeshu ,neticeeshu
Intriga..
Atmazka
Manējie vēl līki un gaida valcēšanu
Taa jau arii domaaju
Bet saveejiem es jau riitaa kjershos klaat
Bet saveejiem es jau riitaa kjershos klaat
Diezgan patīkami diski. Ar pareizo krāsojumu un sēdinājumu būs
Shodien piemekleets pareizs riepu izmeers jaunajiem diskiem Un ar koleegja paliidziibu sadabuutas divas riepas aizmugurei
Aizmuguree 245/40
Priekshaa 215/45
Aizmuguree 245/40
Priekshaa 215/45
vai tad tikai diviem? :perda rakstīja:un ja būtu dabūjis rondell 058?!
Tādu an ir visai daudz uz ielām! Forumā vien veseliem diviem!
valcesi aizmugurejas arkas?Orkaans rakstīja:Shodien piemekleets pareizs riepu izmeers jaunajiem diskiem Un ar koleegja paliidziibu sadabuutas divas riepas aizmugurei
Aizmuguree 245/40
Priekshaa 215/45
Domaaju ,ka iztikshu bez valceeshanas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 88