Nixon lowdaily
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 32
- chevron_right
Laiks pacelt topiku!
Aizmugurējos bleķiniekus nomainījuši kārtējie pagaidu R15 ziemas diski... Diski kā tādi nepārāk iet pie sirds, bet labāk par bleķiniekiem jau ir. Ja nebūtu ET20, tad drošvien, nemaz neliktu.
Jau kādu laiku atpakaļ, plauktā biju nolicis, salīdzinoši, ļoti sterilus ZKW lukturus un ko jau sen gribēju izdarīt, sapucēt viņus un ielikt tajos krustus. Tad nu pa šo nakti tas beidzot arī izdarīts. “Satumšinam” visu, kas “tumšojams” un neietekmē staru Liekam visu atpakaļ kopā
Par cik Depo lukturi ir ķīnas replika ZKW lukturiem, tad uzlikti svaigi stikli no Depo lukturiem, kas iepriekš bija uz auto. Kā arī, ieliktas melnās restes.
PIRMS PĒC Jap, lukturus vēl prasās piekoriģēt, lai stāv taisni un ir smukākas līnijas, bet tas vēl tiks darīts. Nakts par īsu.
Aizmugurējos bleķiniekus nomainījuši kārtējie pagaidu R15 ziemas diski... Diski kā tādi nepārāk iet pie sirds, bet labāk par bleķiniekiem jau ir. Ja nebūtu ET20, tad drošvien, nemaz neliktu.
Jau kādu laiku atpakaļ, plauktā biju nolicis, salīdzinoši, ļoti sterilus ZKW lukturus un ko jau sen gribēju izdarīt, sapucēt viņus un ielikt tajos krustus. Tad nu pa šo nakti tas beidzot arī izdarīts. “Satumšinam” visu, kas “tumšojams” un neietekmē staru Liekam visu atpakaļ kopā
Slēpts saturs: Parādīt
Un šādi izskatās jau iestiprināts krusts tālās gaismas reflektorā
Reflektorā izurbti četri caurumiņi un krustu kājiņas aizmugurē atlocītas, lai tie turētos
Par cik Depo lukturi ir ķīnas replika ZKW lukturiem, tad uzlikti svaigi stikli no Depo lukturiem, kas iepriekš bija uz auto. Kā arī, ieliktas melnās restes.
PIRMS PĒC Jap, lukturus vēl prasās piekoriģēt, lai stāv taisni un ir smukākas līnijas, bet tas vēl tiks darīts. Nakts par īsu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pedeja posta 3 reizes mainita numurzime
kas mainās, kad uzliek krustiņu? tikai izskatam..?
Nav jālīmē pļonkas uz priekšējiem lukturu stikliem.
Jap, tikai izskatam. Vizuāli lukturis paliek tumšāks. Bet, kā jau redzams, ar krustu ielikšanu vien viss nebeidzas. Arī ap lēcu pāris detaļas jānokrāso.
Kāda dienas bilde. Ir mazliet svīdums lukturos, bet tam vajadzētu iziet.
Un pretīgie diski
Un pretīgie diski
Nekas dižs nenotiek, tiek baudīta ziema.
Bet tad jāatrodas kādam, kas visu sa3.14s.
Atpakaļgaitā stāvošam uzbakstīja ar āķi.
Fast fix
Tā kā esmu sterilas OEM haubes un OEM facelift brilles meklējumos.
Lukturi ņemšu Depo un pārlikšu iekšas.
Tā kā esmu sterilas OEM haubes un OEM facelift brilles meklējumos.
Lukturi ņemšu Depo un pārlikšu iekšas.
Zigis Garaź neapvainojies
tik nepeerc jaunu kiiniesu kapotu, jo viniem malas ar sparnu malaam iisti niet kopaa man vasaraa paaris reizes bij liidziiga situaacija staavot ar moci aiz busa, dabuju ar duuri busaam uzklauveet pa aizmuguri lai man mocim atpakalgaitaa neuzbrauc
Interesants stāsts vai nu es esmu pārdozēzijis vai tu
vinam dzips atpkalgaita uzbrauca un sa*isa haubi, man gandriiz uzbrauca buss atpkalgaita, drosvien ja nebuutu es pieveersis uzmaniibu tam busa soferim, nezinu kaa tas beigtos ka staavosam mocim ar busu uzbrauc atpakalgaita,jaa. alus runaa manaa vietaa, savaadaak jau te nestaastiitu savus vasaras piedziivojumus vizinoties a jawu
Tapēc jau ierakstiju, ka mellēju OEM. Tikai kā atšķirt uz aci viņas? Izņemot svara atšķirību.
Vakar speedo pārstāja strādāt.
Laikam reduktoram drīz būs pizģets.
skaties vai visaas malaas ir taa orginaalaa ruupniicas mastika tada gumijota un 4otka nedaudz ieapala uz aaru visaa garumaa , kiiniesu kapotam tur taadas nebuus, ja vien kaads nebuus iipasi pacenties taa kaa es violetajamTikai kā atšķirt uz aci viņas? Izņemot svara atšķirību.
Noņemat kāds lāstu no auto!
Vislielākā sāpe, ka bļeģ, visādi citādi apstākļi visu sa3.14s... Saprastu, ja pats kautkur būtu iepirdis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 32