Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 37
- chevron_right
Pagaidām jā, kāmēr bloķa nav, bet tas ir plānā Pašlaik iztieku ar sabeigtu reduktoru, kas ir pasācis bloķēt ļoti jaukie30 rakstīja:pag pag pag, tu ar vienriteni spolēsi
ja jau sabeigts tad ielaid iekšā svarku un būs nobeidzams 100% bloķis
Vot simtnieku es toč negribu, par cik patīk braukt ātri, un cik dzirdēts, tad ar simtnieku esot ta pašvakāk pabraukt āttrāk par 120m4z rakstīja:ja jau sabeigts tad ielaid iekšā svarku un būs nobeidzams 100% bloķis
Tā galīgi nav problēma man 3 mašīnām 100%ais ir bijis arī pāri divītim ir braukts, lietus laikā uz šosejas tik tā neomulīgāk, bet ja ir normālas riepas tad ir ok
Kā var būt normālas riepas ar 100% bloķi?imis rakstīja:Tā galīgi nav problēma man 3 mašīnām 100%ais ir bijis arī pāri divītim ir braukts, lietus laikā uz šosejas tik tā neomulīgāk, bet ja ir normālas riepas tad ir ok
Nu tas ir pakārtots jautajums, varētu jau protams sencīša E36 noravēt bloķīti, bet tad tur no ekstram agndrīz nekas vairs nepaliks
2vas sezonas braucu ar ielaistu svarku, 0 problēmu, vienīgais kas varbūt kaitina ka uz betona seguma riepas čīkst apgriežoties!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Vajag, vajag, vins ir vienīgais, kas ziemā ir saules griezis pagalma uz bruģa, + pārdošanais pāris ekstras tomēr noderētu atstāt, ta jau nabadziņu bez salona atstāšuimis rakstīja:Nu jā tā ir tāda maza problemiņa
Sencim jau nevaig
Riepu čīkstēšana man netraucētu, tik negribu upurēt stabilitāti līkumosjenchs rakstīja:2vas sezonas braucu ar ielaistu svarku, 0 problēmu, vienīgais kas varbūt kaitina ka uz betona seguma riepas čīkst apgriežoties!
Noskrūvē to bloķi un viss būs gerai!Kon4a rakstīja:Vajag, vajag, vins ir vienīgais, kas ziemā ir saules griezis pagalma uz bruģa, + pārdošanais pāris ekstras tomēr noderētu atstāt, ta jau nabadziņu bez salona atstāšuimis rakstīja:Nu jā tā ir tāda maza problemiņa
Sencim jau nevaig
Riepu čīkstēšana man netraucētu, tik negribu upurēt stabilitāti līkumosjenchs rakstīja:2vas sezonas braucu ar ielaistu svarku, 0 problēmu, vienīgais kas varbūt kaitina ka uz betona seguma riepas čīkst apgriežoties!
Kad būs kopskata bilde?
Vispirms vajag kopskatu, tad būs bildes Jāpaciešas, kad pārlīmēsies
Kāda būs plēves krāsa?Kon4a rakstīja:Vispirms vajag kopskatu, tad būs bildes Jāpaciešas, kad pārlīmēsies
Melna, pagaidam domaju, vai metālika, vai vnk glancēta, bet melna toč Vēl varbūt antracītpelēka, bet tad manīs, kad budžetā iekļausies :)Alps rakstīja:Kāda būs plēves krāsa?Kon4a rakstīja:Vispirms vajag kopskatu, tad būs bildes Jāpaciešas, kad pārlīmēsies
Kā arī - šodien pabeigti R16, un gandrīz pabeigti tinamripuļi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kon4a rakstīja:Melna, pagaidam domaju, vai metālika, vai vnk glancēta, bet melna toč Vēl varbūt antracītpelēka, bet tad manīs, kad budžetā iekļausies :)Alps rakstīja:Kāda būs plēves krāsa?Kon4a rakstīja:Vispirms vajag kopskatu, tad būs bildes Jāpaciešas, kad pārlīmēsies
Negribi dzeltanu iespridzināt?
Maucam vasarā uz Chill`n`grill ?
a plauktu nepuleesi vairaak lidzlielakam spidumam ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Pulēšu, bet k. Kad vasarā, tagad tā jau rokas salst, noriebās saldēties
tev tacu garaza ir, un ar ripaam tikai dazas stundas un rezultaats
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Dažas stundas, lai uzpulētu 4 diskus!?
KLAVIN tas būs krietni par maz!
Šodien vai rītdien ķeršos pie saviem klāt, tad jau gan varēšu precīzāk pastāstīt par laikiem!
KLAVIN tas būs krietni par maz!
Šodien vai rītdien ķeršos pie saviem klāt, tad jau gan varēšu precīzāk pastāstīt par laikiem!
Tev jau skrūvīšu nav, mauc tik virsū, cel uz donkrata, pirmajā robā un lupatu klāt, piesēdini bračku pie pedāļīem, lai pagāzē vairāk.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tā jau itkā ir, bet pagaidām jāpieķeras labāk pie auto vizuālās daļas, plus man tīri labi tīk, kā izskatās diski jau tagadJohnny rakstīja:Tev jau skrūvīšu nav, mauc tik virsū, cel uz donkrata, pirmajā robā un lupatu klāt, piesēdini bračku pie pedāļīem, lai pagāzē vairāk.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 37