Dažādas problēmas ar elektroniku

Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

nu tad laikam sanak taa ka seit vinas nau, jo vismaz tiem kuruiem es esmu taisijis valjaa tocna nau, nekas tur nedega, :yes: bet nu lai nu kaa tas lietas buutibu nemaina :bye:
...
rvars
Ziņojumi: 1001
Pievienojies: 07 Mar 2012, 20:01
Braucu ar: sapņiem
Atrašanās vieta: lauki
Jāsāk pamazam lasīt kopā jaunais auto, tāpēc arī pirmais jautājums
Kas tas ir par devēju, kas man ir nokniebts un ko viņš dara? Kaut kāds termoslēdzis? Ja jā, tad cik slikti ir tas, ka man viņš ir nokniebts un kāds varētu būt iemesls nokniebšanai?
Attēls
Dzinējs m43b18
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Profila bilde
Priezhuks
Ziņojumi: 195
Pievienojies: 20 Mai 2012, 21:27
Braucu ar: e36

30 Mai 2012, 16:00

Armando rakstīja:
Priezhuks rakstīja:Tatad problema tada ,ka visulaiku mirgo airbag simbols panelī. Ieprieksh bija uzlikta "ljeva" sporta sture, un aizdomas man ir tadas, ka vaina varetu but taja, ka tika nonjemta orgjinala sture nost un atvienots kontakts, un kompiits doma ka ir izspradzis airbags. JAUTAJUMI! Vai kads ir saskaries ar sho problemu? Kā šo problemu var noverst?
Paldies jau iepriekš. :drink: :sarunats: :sarunats:
airbega lampinju nau jaliek velreiz jo tad vinja nedegtu ja vinja tur nebutu, par to mirgoshanu gan nesapratu jo ta nevajadzetu but e36, vina var iedegties un pec kada laika braucot izdziest, un atkal iedegties, vai ari degt patstavigi, bet lai nu kaa, ka jau kolegjis mineja, pievieno airbegu, uzliec atkaribaa no stures pareizo lenti, un talak brauc pieslegties pie kompisha lai nodzestu kludu, jo pati vina nepazudis :yes:
Varbut man uzfilmet procesu ka vinja mirgo, lai visi saprastu?
Airbags ir jau savienots , sha vai ta nav nekadas izmainjas.
Man ari bija doma vienkarshi iznjemt ara spuldziti, bet man ar liekas , ka uzreiz mirgos kads cits simbols. :D
Attēls
Sharpay
Ziņojumi: 178
Pievienojies: 06 Okt 2011, 18:41
Braucu ar: 325
tatad pa cik nak jau tuvak siltais laiks masina iekapjot briziem ir tik sutigs bezgais..gribeju atvert prieksejo logu,bet nevaru :( izradas nestrada,zvanu chomam ko shis izdarijis bembim nah logi neveras valja,shis sak ka ir atvienojis kkur..skatijos pie apbshifkam tur viss kartibaa,skatijos sledzis ari pievienos ir ..bet nestrada...kur man vajdzetu talak skatities ?
Profila bilde
uteo
Ziņojumi: 4241
Pievienojies: 14 Mar 2011, 20:40
Braucu ar: E46 323iA+LPG
Atrašanās vieta: Cesvaine, Rīga
Reputācija: 3

Vrb čomama arī uzprasi, kur viņš ir atvienojis? :doh:
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Reputācija: 14

Sharpay rakstīja:tatad pa cik nak jau tuvak siltais laiks masina iekapjot briziem ir tik sutigs bezgais..gribeju atvert prieksejo logu,bet nevaru :( izradas nestrada,zvanu chomam ko shis izdarijis bembim nah logi neveras valja,shis sak ka ir atvienojis kkur..skatijos pie apbshifkam tur viss kartibaa,skatijos sledzis ari pievienos ir ..bet nestrada...kur man vajdzetu talak skatities ?
laiks mācīties testeri lietot- patiešām ļoti noderīgs..
Sharpay
Ziņojumi: 178
Pievienojies: 06 Okt 2011, 18:41
uteo rakstīja:Vrb čomama arī uzprasi, kur viņš ir atvienojis? :doh:
prasiju ,vinsh neaceroties!! tapec prasu sheit foruma,kur varetu but vaina? drosinataji visi veseli domaju varbut kads drosinatajs beigts ,bet ne visi ir veseli
Profila bilde
Armando
Heineken

30 Mai 2012, 18:27

Priezhuks rakstīja:
Armando rakstīja:
Priezhuks rakstīja:Tatad problema tada ,ka visulaiku mirgo airbag simbols panelī. Ieprieksh bija uzlikta "ljeva" sporta sture, un aizdomas man ir tadas, ka vaina varetu but taja, ka tika nonjemta orgjinala sture nost un atvienots kontakts, un kompiits doma ka ir izspradzis airbags. JAUTAJUMI! Vai kads ir saskaries ar sho problemu? Kā šo problemu var noverst?
Paldies jau iepriekš. :drink: :sarunats: :sarunats:
airbega lampinju nau jaliek velreiz jo tad vinja nedegtu ja vinja tur nebutu, par to mirgoshanu gan nesapratu jo ta nevajadzetu but e36, vina var iedegties un pec kada laika braucot izdziest, un atkal iedegties, vai ari degt patstavigi, bet lai nu kaa, ka jau kolegjis mineja, pievieno airbegu, uzliec atkaribaa no stures pareizo lenti, un talak brauc pieslegties pie kompisha lai nodzestu kludu, jo pati vina nepazudis :yes:
Varbut man uzfilmet procesu ka vinja mirgo, lai visi saprastu?
Airbags ir jau savienots , sha vai ta nav nekadas izmainjas.
Man ari bija doma vienkarshi iznjemt ara spuldziti, bet man ar liekas , ka uzreiz mirgos kads cits simbols. :D
nau nepieciesams filmeet, un spuldzi nau jegas nemt araa. kad airbegs pievienots, tad jabraudz nodzest airbega kluuda, jo lampinja pati no sevis neizdzisis, pat ja viss saslegts kaa vajag
...
Profila bilde
Armando
Heineken

rvars rakstīja:Jāsāk pamazam lasīt kopā jaunais auto, tāpēc arī pirmais jautājums
Kas tas ir par devēju, kas man ir nokniebts un ko viņš dara? Kaut kāds termoslēdzis? Ja jā, tad cik slikti ir tas, ka man viņš ir nokniebts un kāds varētu būt iemesls nokniebšanai?
Attēls
Dzinējs m43b18
uztraukumam nau pamata ja nau elektriskais ventilators, bet ir parastaa termomufte. ja ir parastaa mufte, visticamakais ka kads pirms tevim mainijis radiatoru un ielicis no auto ar elektrisko ventilatoru, termo sledzi atstajot ieksaa lai noblokjetu caurumu.
bet ja tev auto ir ar elektrisko ventilatoru, tad gan tas nau labi, galigi nau labi tad :D
...
ivaa
Ziņojumi: 3
Pievienojies: 30 Mai 2012, 19:34
Braucu ar: 200sx
Sveiki!
Lieta tāda, draugam bija e36 1.8is 96.gada, tagad ielikām iekšā no e36 93.gada m50b25 ar vanos visu swapu, kompi bosch, pravodka, utt.. tik lieta tāda, ka dzirkstele ir tikai 2 podā..!spoles veselas..!!!
Aizdomas, ka kkaut kur vadi nesakrīt, un viens džeks ieminējās, ka ews pie vainas varētu būt.
Lūdzu palīdziet ar kādu info, lai var iedarbināt to motoru, ja nē, mans draugs jau gatavs bmw atdot lūžņos un nopirkt golpu.. :D

edit.
tagad nav arii dzirksteles un degvielas...degvielai nenostradaa relejs, bet kur meklēt to dzirksteli..?
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Tavam čomam ir 96. gada auto, kam jau ir EWS. Vadības bloku nomainīji, līdz ar to nav komunikācija savā starpā. Vai tomēr atstāji vadības bloku veco? :gigigi:
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

Armando rakstīja:
rvars rakstīja:Jāsāk pamazam lasīt kopā jaunais auto, tāpēc arī pirmais jautājums
[img]http://img.lejup.lv/images/lejupqcfmqau1338375918.jpg [/]
Dzinējs m43b18
uztraukumam nau pamata ja nau elektriskais ventilators, bet ir parastaa termomufte. ja ir parastaa mufte, visticamakais ka kads pirms tevim mainijis radiatoru un ielicis no auto ar elektrisko ventilatoru, termo sledzi atstajot ieksaa lai noblokjetu caurumu.
bet ja tev auto ir ar elektrisko ventilatoru, tad gan tas nau labi, galigi nau labi tad :D
aha! sairsi! :hahaha:
termoslēdzis parasti nāk lai pareizi darbinātu kondiškas ārējo ventilatoru.
bildē redzu, ka kondiška ir, vismaz viena no trubām :lol:
pašlaik esmu tada kondicija, ka neatceros vai tas termoslēdzis slēgāja 2. ātrumu ventilatoram vai arī ja palika par karstu radiators pieslēdza kondiškas ventilatoru palīgā termomuftei, jo ir tak 2 radiatori caur kuriem gaisu vilkt (kondiskas gadijuma).
izdari tā - iedarbini auto, aizej paskaties kas notiek ar to ventiku nevajadzetu griezties
tad ieslēdz kondišku, vajadzētu sākt griesties, ja ir kluss motors varesi ari dzirdet. kondiškai tā uz vietas stāvot padarbojoties kadu laiku vajadzētu ieslēgties otrajam ātrumam...( to srazu varēs dzirdēt ka auto parvershas par putekljusuceju)
Profila bilde
Armando
Heineken

nesairsu nesairsu, par to kondisku nezinaju, jo man tada nau, iespejams tev ir taisniba, neesmu parliecinats tapec neapstrideshu, un ja taa, tad personigi man nau problemas atzit ka es kauko nezinaju :gigigi:
...
Profila bilde
jenchs
Ziņojumi: 1314
Pievienojies: 16 Jūn 2011, 12:00
Braucu ar: e61 daily wagon
Atrašanās vieta: Jūrmala
Reputācija: 1

Armando rakstīja:
jenchs rakstīja:nee, tur viss ok, jau izraustiiju 100x, es saku, kkadas konsules liku kopa, paneli liku virsu, un laizhot klaat pazuda tahometr. bendz, temp dachiki :(
parbaudi velreiz drosinatajus, ;) iapsu veribu pieversot drosinatajiem- 22-5A; 26-10A; 37-10A; 23-5A; 27-5A; 31-5A; 46-15A
Paldies, viss ok, tgd!!! :sarunats:
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Profila bilde
makaveli
Ziņojumi: 91
Pievienojies: 26 Sep 2011, 14:25
Braucu ar: AI Cabrio
Atrašanās vieta: Rīga
Varbūt kādam jau ir bujusi līdzīga problēma... Lieta sekojoša, kad pilnība izslēdz aizdedzi un izņem atslēgas, tik un tā panelī deg odometra rādījums, logu tīrītājus var ieslēgt utt, tāda sajūta it kā aizdedze ir palikusi pagriezta pirmajā pozīcijā...
Domāju varbūt kontaktgrupa beigta, atvienoju tai štekeri, bet tik un tā nekas nemainījās..
Ir kādi padomi?
Auto E36 328 kabrio
ivaa
dogMa rakstīja:Tavam čomam ir 96. gada auto, kam jau ir EWS. Vadības bloku nomainīji, līdz ar to nav komunikācija savā starpā. Vai tomēr atstāji vadības bloku veco? :gigigi:
Vadības bloku ielikām no tās pat mašīnas, no kuras ņēmām visu motora swapu!!!
Pirmajā dienā starteri grieza no salona ar atslēgu, bet otrajā vairs negrieza... Tagad atradām, ka pie EWS kompja savienojot abus resnos vadus, starteris atkal strādā no salona ar atslēgu..
Tātad, jautājums, kas vēl jāsavieno, lai motoru varētu iedarbināt..???

edit

Problēma atrisināta.. :supeer:
Vajadzēja tikai atvienot EWS kompi un savienot abus divus resnos vadus kopaa.. tagad rūc, tikai apgriezieni peld, un tahometrs gandrīz pilnu apli iet riņķī. :D biju dzirdējis, ka kkadi vadi jasavieno, lai tahometrs pareizi rādītu..!!! Taa ir..?ja jaa, tad kādi.?
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

makaveli rakstīja:Varbūt kādam jau ir bujusi līdzīga problēma... Lieta sekojoša, kad pilnība izslēdz aizdedzi un izņem atslēgas, tik un tā panelī deg odometra rādījums, logu tīrītājus var ieslēgt utt, tāda sajūta it kā aizdedze ir palikusi pagriezta pirmajā pozīcijā...
Domāju varbūt kontaktgrupa beigta, atvienoju tai štekeri, bet tik un tā nekas nemainījās..
Ir kādi padomi?
Auto E36 328 kabrio
vajag pameeriit ar testeri pie kontaktiem kas iesleedz pirmo poziiciju. vai vinji nelaiz uz iiso kautko..
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

ivaa rakstīja:
dogMa rakstīja:Tavam čomam ir 96. gada auto, kam jau ir EWS. Vadības bloku nomainīji, līdz ar to nav komunikācija savā starpā. Vai tomēr atstāji vadības bloku veco? :gigigi:
Vadības bloku ielikām no tās pat mašīnas, no kuras ņēmām visu motora swapu!!!
Pirmajā dienā starteri grieza no salona ar atslēgu, bet otrajā vairs negrieza... Tagad atradām, ka pie EWS kompja savienojot abus resnos vadus, starteris atkal strādā no salona ar atslēgu..
Tātad, jautājums, kas vēl jāsavieno, lai motoru varētu iedarbināt..???

edit

Problēma atrisināta.. :supeer:
Vajadzēja tikai atvienot EWS kompi un savienot abus divus resnos vadus kopaa.. tagad rūc, tikai apgriezieni peld, un tahometrs gandrīz pilnu apli iet riņķī. :D biju dzirdējis, ka kkadi vadi jasavieno, lai tahometrs pareizi rādītu..!!! Taa ir..?ja jaa, tad kādi.?
tik cik cilindru dzineejam- tik cilindru spidometram jaabuut!
ivaa
Tad sanāk, ka jāmaina panelis viss..???
piedod, bet tavu komentāru īsti nesapratu..!
Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda
Reputācija: 3

nu nejau viss panelis,bet paņem pašu spidometru(pribambass kurā ir redzams viss kas notieks,ātrums,apgriezieni un vēl tur deg visdažādākas lampiņas :giggle: ) :pupi:
coupe 2.8