MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 30
- chevron_right
tieši to pašu nodomāju
2. bilde pēc kompozīcijas man baigi patīk, tik kvalitāte švaka!
Labi darbi, kas jau padarīti!
Gatavojies Open Season!
Gatavojies Open Season!
Nezinu, neesmu skatījies tik vecus kataloguskristapskarlis rakstīja:Ja nebūtu LV numura un dzelteno miglu, tad bilde izskatītos kā no `90. gadu BMW kataloga ;D
Kompozīciju pat nemeklēju, kvalitāte švaka, jo bilde ir samazināta (nav jēgas likt megapalagus, kas nedēļu veras vaļā) + nav bildēts ar spoguli + līkrocīgs 2 minūšu HDR Vienkārši piestāju ceļa malā un nospiedu spīdīgo podziņu aparātamerda rakstīja:2. bilde pēc kompozīcijas man baigi patīk, tik kvalitāte švaka!
Gatavojies Open Season!
Un laikam jau jāsāk gatavoties sezonas atklāšanai... Mļin, bet darba dafiga tur vēl, lai varētu tautās braukt...
marux stāsti kas jauns notiek ar šo e36?
Baloni
kautkā jocīgi/nesaskaņoti tas auto tagad izskatās. Priekšā tās piemīstas miglas un rižie pavaroti kautkā neiet kopskatā ar tumšiem disku centriem un aizmugurē tumšajiem pagriezieniem. Izskatās kautkāds pārāk daudzkrāsains
Atbrauc pie manis uz Alūksni ar zemprofila riepām, sapratīsi, kāpēc pat sapņos nenāk plānākas riepas likt virsū. Un vispār negribu un nelikšu neko savādāku par R16 ar standarta riepu.naljanke rakstīja:Baloni
Tieši tāpēc arī topiks netiek kustināts.Šobrīd man ir baigais pofigs uznācis, tikai braucu. Lai sirds būtu mierīgāka, tad tuvākajos plānos ietilpst miglu atčurināšana, brilles lagunizēšana un disku centru pārkrāsošana (pagaidām gan nezinu par krāsu, zinu tikai to, ka šī brīža melnums man nepatīk), un, ja viss sanāks veiksmīgi, tad arī logu tonēšana. BET - varbūt, ka nekas no tā arī netiks izdarīts, jo šobrīd nav laika ar to visu ņemties.m4z rakstīja:kautkā jocīgi/nesaskaņoti tas auto tagad izskatās. Priekšā tās piemīstas miglas un rižie pavaroti kautkā neiet kopskatā ar tumšiem disku centriem un aizmugurē tumšajiem pagriezieniem. Izskatās kautkāds pārāk daudzkrāsains
Jā, publiski varu atzīties - mans bavārietis šobrīd izskatās slikti. Punkts.
Par ielām piekritīšu - tas ir pilnīgs pizģets, pat par pizģets to nevar nosaukt! Es labāk diendienā brauktu pa rievotu gruntovku, nevis pa šito vājprātu!
Vienkārši paceļu topiku no aizmirstības...
Kas ir sadarīts? Pa lielam - nekas īpašs, tikai pildos un braucu. Kaut kad sametināta līste zem bagāžnieka, bet tā arī neesmu ticis līdz krāsošanai, samainītas pāris buksītes, pāris reizes nomazgāts, un tas arī viss. Ā, un šodien uzlikti jauni Ferodo bremžu kluči priekšā, kaut gan ar vecajiem vēl varēja braukt un braukt (pats nesaprotu, kāds velns mani dīdija ). Šodien atcerējos, ka man ir arī kaut kur fotoaparāts (pēdējās bildes bildētas kaut kad martā ), un uztaisīju pāris kadrus ar savu netīro rūsiņu
Nākotnes tuvākie plāni
- būtu jāpaskatās, kas notiek ar kloķeni (kaut kā sāk nepatikt motora skaņa un šāles jau plauktā stāv)
- gribu uzlikt arī citu kārbu (arī tās darbība mani sāk darīt nemierīgu reizēm un arī kārba plauktā jau dzīvojas)
- beidzot jāsakrāso, kas jākrāso
- jāizplēš salons. Grīda nākamo ziemu vairs varētu nepārdzīvot
- padomā nelielas darbības attiecībā uz bufera lūpu
- viss pārējais, ko gribas, bet pagaidām nav sanācis izdarīt...
Kas ir sadarīts? Pa lielam - nekas īpašs, tikai pildos un braucu. Kaut kad sametināta līste zem bagāžnieka, bet tā arī neesmu ticis līdz krāsošanai, samainītas pāris buksītes, pāris reizes nomazgāts, un tas arī viss. Ā, un šodien uzlikti jauni Ferodo bremžu kluči priekšā, kaut gan ar vecajiem vēl varēja braukt un braukt (pats nesaprotu, kāds velns mani dīdija ). Šodien atcerējos, ka man ir arī kaut kur fotoaparāts (pēdējās bildes bildētas kaut kad martā ), un uztaisīju pāris kadrus ar savu netīro rūsiņu
Nākotnes tuvākie plāni
- būtu jāpaskatās, kas notiek ar kloķeni (kaut kā sāk nepatikt motora skaņa un šāles jau plauktā stāv)
- gribu uzlikt arī citu kārbu (arī tās darbība mani sāk darīt nemierīgu reizēm un arī kārba plauktā jau dzīvojas)
- beidzot jāsakrāso, kas jākrāso
- jāizplēš salons. Grīda nākamo ziemu vairs varētu nepārdzīvot
- padomā nelielas darbības attiecībā uz bufera lūpu
- viss pārējais, ko gribas, bet pagaidām nav sanācis izdarīt...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man jau liekās ka tu ar šo e36 brauc mūžigi, sāku savas bmw gaitas un tad jau vins tev bija tgd jau man 5.gads ap e36tiem turi līmeni!
e36
Pēdējā bilde
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ja esam precīzi, tad braucu ar šo pepelacu kopš 2006.gada 20.aprīļa. Un kopā pievarēti jau 150 000km Un esmu noskaņojies uz vēl tikpat540i rakstīja:Man jau liekās ka tu ar šo e36 brauc mūžigi, sāku savas bmw gaitas un tad jau vins tev bija tgd jau man 5.gads ap e36tiem turi līmeni!
Paldies! Reizēm sanāk kaut ko smuku noķert...Linda rakstīja:Pēdējā bilde
super bildes.
Nu tad es tev novēlu vēl vairāk nobraukt Skaties lai neuznāk dzīves panīkums
Nu tad es tev novēlu vēl vairāk nobraukt Skaties lai neuznāk dzīves panīkums
marux ar savu piedūrienu pie bildēšanas!
Ceļu topiku no aizmirstības bedres ārā... Izdarīts (vismaz no plānotajiem darbiem) nav nekas, tikai šādi tādi tīri tehniskas dabas jautājumi... Vnk atcerējos, ka man ir fotoaparāts, kurš sen jau ir aizmirsis, kāda ir viņa veicamā pamatfunkcija Rezultāts - kaut kāds šāds...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kā vienmēr, pa skaisto...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
labas bildes esi sataisījis
tik pie nepareizām statujām
Ko ta tu tur Zeltiņos meža vidū gribēji? Brīvības pieminekli?
Bildes diezgan ok
Bildes diezgan ok
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24