Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 66
- chevron_right
Paradisi man 3daljigos diakus pa 500 euro??
Saksim ar to,la toe ir em diski un tas jau paaugstina cenu.ne velti vinji visaa pasaule maksaa sakot no 1k,pat style5.Ja Tu butu kaut nedaudz sakarigi domajosh,tad saprastu,ka cena tada turas un aug,jo cilveki vinus mekle,perk un lidz ar to rodas vel lielaks cenas pueaugums
Saksim ar to,la toe ir em diski un tas jau paaugstina cenu.ne velti vinji visaa pasaule maksaa sakot no 1k,pat style5.Ja Tu butu kaut nedaudz sakarigi domajosh,tad saprastu,ka cena tada turas un aug,jo cilveki vinus mekle,perk un lidz ar to rodas vel lielaks cenas pueaugums
ar kompatu pa brugji
Nesāksim runāt kas kuram liekas pretīgi un besī.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vispār jau tie kuri nesaprot starpību starp diskiem meklējat no kāda metāla tie ir izgatavoti, kāds ir svars, un ar kādu tehnloģiju. Ja pa visam rūpīgi tad jāskatās katras detaļas svars atsevišķi lai rādiusa ārmalā būtu pēc iespējas mazāks. Tiem kas vēl neko nesaprot tad ar šādiem diskiem kuriem nav uzlikti lielie ķīnas plaukti tu varēsi braukt uz vairāk kā 200 nedomājot par diska plaisām, par to ka disks ir vislaik jāvalcē un par to ka katrā bedrītē tas tulīt tiks sapists
3 daļīgiem diskiem švakā stāvoklī cena sākas ar 350€ par komplektu. Beidzas kaut ar 5000€ atkarīgs no apstrādes un pārējiem liberiņiem.
3 daļīgiem diskiem švakā stāvoklī cena sākas ar 350€ par komplektu. Beidzas kaut ar 5000€ atkarīgs no apstrādes un pārējiem liberiņiem.
Da 90% ir vienalga
No kā taisīti
Cik sver
Kas iepriekš darīts
No kā taisīti
Cik sver
Kas iepriekš darīts
Jā, galvenais ir liels plaukts, dope skats, 9j+, mazs ET un lai nav kā citiem
NU bet tā ir. Smieklīgi ,bet ir.
Vel rēcīgāk ir uzstiept max mazu guimiju uz max liela cambera.
Vel rēcīgāk ir uzstiept max mazu guimiju uz max liela cambera.
Nuu labi,Valter,smiekligi ir ar baloninju nopust auto un zem bampera pieskruvet kkadu gumiju
Es neko sliktu nesaku par kjinieshiem un vinju lielo plauktu.uz 200km es nebraucu un domaju,ka tos 50p eito vinji atsit ar savu kaut vai 1.5 gaa nokalposhanu.
Te foruma ir varbut 5ci cilveki,kuri var un butu gatavi nolikt 1.5k par 3daljigajiem diskiem.
Es neko sliktu nesaku par kjinieshiem un vinju lielo plauktu.uz 200km es nebraucu un domaju,ka tos 50p eito vinji atsit ar savu kaut vai 1.5 gaa nokalposhanu.
Te foruma ir varbut 5ci cilveki,kuri var un butu gatavi nolikt 1.5k par 3daljigajiem diskiem.
ar kompatu pa brugji
Am MCM izdarīja tieši tā pat un viss ir kulē
Es censhos savaldities un biezhi kluset pedeja laika sheit,bet kulee ir tad,ja viss smuki saiet kopaa.
Man ari ir bijusi golfa lupa ,bet man bija viss salaists taa,lai neizskatas pec gatera un nekas nekur nekarajas.
Tev ir sakniedets ar mezhonigam kniedem.Tev ta mashina izskatas pec
Man ari ir bijusi golfa lupa ,bet man bija viss salaists taa,lai neizskatas pec gatera un nekas nekur nekarajas.
Tev ir sakniedets ar mezhonigam kniedem.Tev ta mashina izskatas pec
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Kad Tu izvēlējies no visiem lietotajiem diskiem nopirkt St5, Tu arī cītīgi centies atbildēt uz šiem jautājumiem, vai nopirki tikai tāpēc, ka smuki, populāri un must have?ValtersZ rakstīja:Da 90% ir vienalga
No kā taisīti
Cik sver
Kas iepriekš darīts
Tu esi starp tiem 10% kuri zin no kā taisīti Tavi diski un pēc kādas tehnoloģijas lieti/kalti?
Es to pacēlu tikai ar domu, ka šajā forumā drīkst būt tikai 1 viedoklis un tad tev ir pačots. Ar nepacietību gaidu izmiruma brīdi, kad šeit apgrozīties sabiedrība kā ir e30, kur viss ir solīdi. Kā var būt tāda taisna domāšana nesapratīšu nekad.ValtersZ rakstīja:Nesāksim runāt kas kuram liekas pretīgi un besī.
Turpinot pa konkrēto disku vērtību, pieminēts materiāls un svars. Cik tad tiem diskiem ir svars? Es neesmu manijis, ka trasē viņus izmantotu, ja jau ir tik viegli ?
Kara vienmēr pieminētie RC302 same cenā, bet tos trasē izmanto. Kur tad ir šie?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
@Inferno ST5 - Bija tāds personāžš kā DJ_Zii no apelsīns auto. Viņam bija virsū uz kupes. Piegāju klāt pataustīju / pabakstīju. Uzliku uz sava 2 viņa diskus. Iepatikās kā izskatījās un nopirku savus. Nosvēru es pēc tam - 13kg.
Atklāti - man neinteresē cik viņi sver vai kā taisīti.Man viņi iepatikās un ar Pacha padomu ņēmu ciet. 3 krāsas nomainījušās dieski nemainīti nevienā niansē. Es viņus arī nemainīšu. Es gribētu dabūt ST5 R17 ziemai. Bet neviens man nepiedāvā neželejotus diskus.
Atklāti - man neinteresē cik viņi sver vai kā taisīti.Man viņi iepatikās un ar Pacha padomu ņēmu ciet. 3 krāsas nomainījušās dieski nemainīti nevienā niansē. Es viņus arī nemainīšu. Es gribētu dabūt ST5 R17 ziemai. Bet neviens man nepiedāvā neželejotus diskus.
Tad Tu esi pie tiem 90%, kuriem neinteresē nekas vairāk par vizuālo?
Es pa trasi nebraucu. Man ikdienai diži neinteresē. Ja būtu smuki ķīnas diski ,brauktu ar tiem ar. Ja runa par diskiem.
Kāda vaina? Man arī diskos interesē tikai vizuālais skats. Tālāk vai viņi sver 5 vai 10 vai 15kg pilnīgi vienalga.Inferno rakstīja:Tad Tu esi pie tiem 90%, kuriem neinteresē nekas vairāk par vizuālo?
Disku svars un proporcijas rìseriem svarìgas, kas izmaina simtdaļas rezultātos. Ne jau ikdienai. ka tik var uzspolët un ir ok.ZzevsS rakstīja:Kāda vaina? Man arī diskos interesē tikai vizuālais skats. Tālāk vai viņi sver 5 vai 10 vai 15kg pilnīgi vienalga.Inferno rakstīja:Tad Tu esi pie tiem 90%, kuriem neinteresē nekas vairāk par vizuālo?
Nekāda vaina, man arī svars neinteresē, vizuālais ir primārais. Bet, no "tehniskā viedokļa", galvenais, lai ir normāls un zināms ražotājs, kas liecinātu par kvalitāti, tb. ka tas disks pie pirmās bedres vai kādas lielākas slodzes nesadalīsies reizinātājos kā tas var notikt ar lētajiem noname sūdiem. Un vēl es negribētu arī likt sev metinātus diskus. Nav gan bieži dzirdēts, ka metināti ļitaki tāpat vien ņem un sadalās, tomēr tas vairs nav tas. Konkrēti kaut kādas sakausējuma īpašības vai liešanas veids nepis galīgiZzevsS rakstīja:Kāda vaina? Man arī diskos interesē tikai vizuālais skats. Tālāk vai viņi sver 5 vai 10 vai 15kg pilnīgi vienalga.Inferno rakstīja:Tad Tu esi pie tiem 90%, kuriem neinteresē nekas vairāk par vizuālo?
Bet es ne tāpēc uzdevu Valteram tos jautājumus, ka mani uztrauktu kurš un pēc kādiem kritērijiem izvēlas diskus. Vienkārši pēc tā viņa posta par tiem 90%, kuriem it kā vispār nekas nepisot, man likās, ka viņš ir no tiem īpašajiem 10%, kuri nenormāli skurpulozi pieiet disku iegādei, bet laikam tomēr tas tika uzrakstīts tāpat vien.
Hardtops
Vēja siets
Kāda ir laba cena šīm daļām, iekš UK
Vēja siets
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Hardtops 400-500£Fashion rakstīja:Hardtops
Vēja siets
-
find_in_page
- chevron_left