Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 103
- chevron_right
lai nu kaa butu ar to plauktu vins paliks, vismaz kadu laicinju kamer man pasam neapniks.
par manu auto runajot, labaks vai sliktaks, plaukts situaciju neizmaina, nau jau ta ka es to auto no arpuses butu ar skjuni apkramejis mani labak saaista laba muzikas kvalitate, neka pliks plaukts un svaka kvalitate, ko neviens neatzist
par manu auto runajot, labaks vai sliktaks, plaukts situaciju neizmaina, nau jau ta ka es to auto no arpuses butu ar skjuni apkramejis mani labak saaista laba muzikas kvalitate, neka pliks plaukts un svaka kvalitate, ko neviens neatzist
...
ja nav akvārijs tad pohh. ka ta izskatās..
choms e34 sedanam ta bija uztaisijis, skaneja labi, tikai vinjam vel pastuzis ar bija pa vidu uzmontets. Toties bagazhnieks brivs
tur jasu ta lieta ka nau akvarijs ieksaa vispar bez variantiem ko redzet no araservvis743 rakstīja:ja nav akvārijs tad pohh. ka ta izskatās..
bagazniekaa subis un pastuzis, bet tas iespejams mainisies, ja izdosies izpipet, bez iepirksanas, kaa dabut kabrio kreslu aizmuguree ieksaaVitalx325 rakstīja:choms e34 sedanam ta bija uztaisijis, skaneja labi, tikai vinjam vel pastuzis ar bija pa vidu uzmontets. Toties bagazhnieks brivs
...
Man ari kka nealjo
Domaju ka appushot apkart(podiumiem) celtniecibas putas un lidzeni nogriezhot varetu uztaisit tadu lezenu pareju un izskats uzlabotos.
Domaju ka appushot apkart(podiumiem) celtniecibas putas un lidzeni nogriezhot varetu uztaisit tadu lezenu pareju un izskats uzlabotos.
neeeeeeee, nekadas putas un nekas tamlidzigs manam auto nekad netiks piesaistits, man vienalga kas ko saka
...
Nebija domatas ka tieshi putas vajag, bet ideja kaa tada par paareju
armand tev vajadzētu pa4ekot citu auto audio veidojumus!
1. kupejām aizmugurē parasti neliek neko. visu liek priekšā ( normālu midbassu durviis +fullrange augšā, ja grib tad vēl pīkstuli)
2. aizmugurē no 2 tumbām pilnīgi nekādas jēgas. - no tā ka viņas tur vairāk, no tā jau labāk neskanēs. vizuāli izskatās ka abas pilda vienu un topašu funkciju abām ir kaads midbaas +piikstulis.. cerams ka mazaa nav bass.. cik dzirdets, tad mūsdienās koaksiālos maz kas izmanto.
3. viņām krietni tilpumi par mazu, negad neiegūsi labu skanējumu tādos tilpumos.
4. iesaku palasīt http://www.mobileaudio.lv, tiesa tur gan grūti atrast kautko, bet ir tāds topiks budzeta audio sistēma kas jālasa tiem kas neko no audio instalaacijām nesaprot! pats esmu daudz ko uzzinājis!
5. kārt tiem iznesumiem vajadzēja kautkādu slīpumu, kā jau viens augstāk minēja.
6. tumbu karkasi vismaz ir pieskruvēti pie metāla? ja nē tad viņi gaisā plivinās?
1. kupejām aizmugurē parasti neliek neko. visu liek priekšā ( normālu midbassu durviis +fullrange augšā, ja grib tad vēl pīkstuli)
2. aizmugurē no 2 tumbām pilnīgi nekādas jēgas. - no tā ka viņas tur vairāk, no tā jau labāk neskanēs. vizuāli izskatās ka abas pilda vienu un topašu funkciju abām ir kaads midbaas +piikstulis.. cerams ka mazaa nav bass.. cik dzirdets, tad mūsdienās koaksiālos maz kas izmanto.
3. viņām krietni tilpumi par mazu, negad neiegūsi labu skanējumu tādos tilpumos.
4. iesaku palasīt http://www.mobileaudio.lv, tiesa tur gan grūti atrast kautko, bet ir tāds topiks budzeta audio sistēma kas jālasa tiem kas neko no audio instalaacijām nesaprot! pats esmu daudz ko uzzinājis!
5. kārt tiem iznesumiem vajadzēja kautkādu slīpumu, kā jau viens augstāk minēja.
6. tumbu karkasi vismaz ir pieskruvēti pie metāla? ja nē tad viņi gaisā plivinās?
nu tu jau man te noliki kaa ists profins, vareji pirms pirms saku darboties, ieteikt kaa labak, nevis pec
ieliksu bildi kaa izskatas ieksaa salonaa pats redzesi ka nau tik traki kaa visiem te liekas
un jaa protams ka plaukts ir nostiprinats, tas jau pats par sevi saprotams bet skanas kvalitate tiesam ir pa 100% labaka kaa bija, taka visaa visumaa process ir izdevies
ieliksu bildi kaa izskatas ieksaa salonaa pats redzesi ka nau tik traki kaa visiem te liekas
un jaa protams ka plaukts ir nostiprinats, tas jau pats par sevi saprotams bet skanas kvalitate tiesam ir pa 100% labaka kaa bija, taka visaa visumaa process ir izdevies
...
galvenais, ka pašam patiik kā skan un nekas baigi neduras aciis... malacis
nju es tak nezinajau ko tur veido :) vienkaarshi kad sev kautkad gribeeju veidot kaadu audio sisteemu, tad kautcik samaaciijos, nonaacu pies ledziena ka bez 200++ ls neiztikt..Armando rakstīja:nu tu jau man te noliki kaa ists profins, vareji pirms pirms saku darboties, ieteikt kaa labak, nevis pec
protams ka skanja busu labaaka nekaa pirmstam! tā tam jābūt :)
ticu ka aiz galvas balstiem nemaz tik slikti nav. nāks laiks un uznjeemiiba, gan izdomaasi ko savaaadaaku. principaa kas iesaak ar mūziku njemties, tas parasti apstāties nevar :)
Armando rakstīja:nu tu jau man te noliki kaa ists profins, vareji pirms pirms saku darboties, ieteikt kaa labak, nevis pec
ir ok-galvenais lai baguuzis tukss-lai var liikjus vadaat
tatad sads skats ir sobrid uz manu gateri kaa arii nakamas svetdienas darbinsh
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Pamatīgs darbiņš priekšā!
kas ir tie mazie zaljie un tas da4iks uz sarkanaas bliives? :)
Mazie zaļie - vārstu blīvslēgi, bet tas otrs ir hidrauliskais ķēdes spriegotājs
jaa, buus ko paperties nedaudz bet nu domaju ka tiksu galaa vel pie reizes japarbauda kuri un janomaina kompensatori, dazi noklab uz sekundi pie pirmaa starta no rita. loti ceru ka m50b25kompensatori neackiras no m50b25. mok kads zin?
...
Kpc lai atšķirtos ja no viena motora?Armando rakstīja:jaa, buus ko paperties nedaudz bet nu domaju ka tiksu galaa vel pie reizes japarbauda kuri un janomaina kompensatori, dazi noklab uz sekundi pie pirmaa starta no rita. loti ceru ka m50b25kompensatori neackiras no m50b25. mok kads zin?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 103