Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 292
- chevron_right
Savs cilvēks.Podziņa rakstīja:Nu piedo, ka 6dien nesanāca, bet rekur iesākumam trīs bildītesKLAVINS rakstīja:turesu pie varda
Dzīvē dzīvo dzīvu dzīvi...
Kā arī auto remonts un pulēšana par saprātīgām cenām...Welcome
Kā arī auto remonts un pulēšana par saprātīgām cenām...Welcome
Prieks izpalīdzēt!Podziņa rakstīja:Un arī paldies beesharp par palīdzēšanu
podzinja- izskataas ka vareetu saprast arii vairaak par dazu labu 4ali :)
njaa man ar vajadzeetu tadu mehanikii
Par mani toč saprot vairāk, vismaz skrūvēt padodasAgris rakstīja:podzinja- izskataas ka vareetu saprast arii vairaak par dazu labu 4ali :)
Uzliku jaunu putekļu gumiju stūres stienim un attiecīgi atklāju ka otru arī droši drīkst mainīt
Pats jaukākais šajā pasākumā - izdomāju ka jāpalūr iekš bm auto cik tad maksā oriģinālais putekļu sargs, noskaidroju ka cena nav kosmoss un droši devos pirkt, bet visu prieku sabojāja pārdevēja teksts ka tādas lietas ir tikai uz pasūtījumu...
Pats jaukākais šajā pasākumā - izdomāju ka jāpalūr iekš bm auto cik tad maksā oriģinālais putekļu sargs, noskaidroju ka cena nav kosmoss un droši devos pirkt, bet visu prieku sabojāja pārdevēja teksts ka tādas lietas ir tikai uz pasūtījumu...
Paldies Agri Man jau arī reizēm tā liekasAgris rakstīja:podzinja- izskataas ka vareetu saprast arii vairaak par dazu labu 4ali :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Agris rakstīja:podzinja- izskataas ka vareetu saprast arii vairaak par dazu labu 4ali :)
Nu ja vina to visu skruvejusi tad esmu viens to tiem caliem .
Skrūvēju, skrūvēju
Pēdējais labojis Podziņa - 06 Jūl 2011, 09:46, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Lūdzu bildes studijā
Es ieraudzīju, ka bilde kurā mainu amortizatorus jau ir iepriekšējā lapā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nomainīts radiators, un uzlikts pečkai vārstiņš, vairs nebūs karsti salonā :)
ir atguts tonetsais logs aizmugure, ka ari ielikts melnais plaukts aizmugure, iztirits, nomazgats,
...
Šon beidzot saremontēts signāls, un salabotas lampas aizmugurē, lai vairāk uz bedrēm nebeidz strādāt. Un Emizz autiņam atjaunoti abi bampera stiprinājumi, kā arī konstatēts ka viņa jaunnopirktais vārsts klimatam nestrādā.
oooo jopcik, kas Tev par diskiem
Cik tad viņiem ir platums?
Cik tad viņiem ir platums?
Nav tā kā biš durvis šķības?
Beidzot saremontēts ģenerators nomainīta tablete un vēl kautkāda tur detaļa.
Uzinstalēts jauns degvielas filtrs. Dampītim pavisam cita dziesma!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 292