Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 32
- chevron_right
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
vot šitais ir kaut kas no lielā sporta
visu cieņu
visu cieņu
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
podziņai vairak šadas bildes piestāv, nekā netīrā kombinzonā šeptējot pa garažu
dažādība ir laba lieta, bet jā īkšķi gaisā
ja man, mana mašina patik un orkannam ir foto talants podzinai ari nav ne vainas
ceru ka Jusu auto, visu kas bija exotika, nav noskrabetas haubes no Podzinas, Anetiites un treshas meitenes shtrumbantem, megjinot noker labus kadrus
man ne tikai glazes bija palikušas masina manejaja laikam bija chill štabs galvenajs bet pieta mana mašina jau sen ir pieradusi
Viss kārtībā, nevienai mašīnai nekas netika apskrāpētshouseworx rakstīja:ceru ka Jusu auto, visu kas bija exotika, nav noskrabetas haubes no Podzinas, Anetiites un treshas meitenes shtrumbantem, megjinot noker labus kadrus
Paldiesm4z rakstīja:podziņai vairak šadas bildes piestāv, nekā netīrā kombinzonā šeptējot pa garažu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
vakar redzēju šo skaistuli (auto) uz ielas. Bļā,nu vnk bomba
Baigi nice
Forša kupeja....nice
ļoti skaisti
Šodien tika uzstadits velviens ,,navarots,,
pirms pec : Sanaca mazliet ieberziens un izteceja logu skidrums cauri lukturu mizejiem bet izspetot sistemu tika konstatets ka aizmirsu uzstadit pretvarstinu kas tika uzskatits par lieku savienojumu un izmests miskaste ka rezultata 20min rakšanas pa miskasti kamer tika atrasts tas varstins un instalets tagad viss garei
pirms pec : Sanaca mazliet ieberziens un izteceja logu skidrums cauri lukturu mizejiem bet izspetot sistemu tika konstatets ka aizmirsu uzstadit pretvarstinu kas tika uzskatits par lieku savienojumu un izmests miskaste ka rezultata 20min rakšanas pa miskasti kamer tika atrasts tas varstins un instalets tagad viss garei
liki citu brilli, vai arī tajā pašā urbi caurumus?
nomeriju pec orginalas briles ar mizejiem un sacaurumoju savejo jo nekas jau netlika ja jau bija viss iepirkts bm auto kadu laiku atpakal
nevēlies pastāstīt sīkāk, kas un kā.
kādu urbi ņēmi utt.
kādu urbi ņēmi utt.
tur tak nav ko stastit
mizeji sastav no 2 detalam areja un iekseja kas samaucas caurumi ir uz 13 visu precizi atmeram un nolimejam ar papira limlenti drosibai lai gadijuma nesaskrape neka lieka un tad ar 5 urbi tad ar 10 urbi un tad ar 13 saspraužm visu kopa un ieksejo detalu piestiprinam ar skruvi paredzetaja vieta un sasprauzam visas trubinas
mizeji sastav no 2 detalam areja un iekseja kas samaucas caurumi ir uz 13 visu precizi atmeram un nolimejam ar papira limlenti drosibai lai gadijuma nesaskrape neka lieka un tad ar 5 urbi tad ar 10 urbi un tad ar 13 saspraužm visu kopa un ieksejo detalu piestiprinam ar skruvi paredzetaja vieta un sasprauzam visas trubinas
tiem mīzējiem ir arī plasmasas klipši, kas atsevišķi nāk - tos arī liki, vai tomēr bez tiem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 32