Rolands un 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 28
- chevron_right
točna, to bildi nemaz nepamaniju. Būtu megaerda rakstīja:man atkal, ja god;igi, tad, manuprāt, neviens no šiem variantiem nav pilnība o.k. ar tavu auto krāsu!
Man vairāk patikās madarsv orandžais!
+1 par indīgi oranžu krāsu
Ch varbūt var iemest ar oranžiem
Ch varbūt var iemest ar oranžiem
Man jau šķiet ka vajag kādu spilgu krāsu, ja jau tie st5 būs tik daudziem, varēs vasarā visus blakus nostādināt un taisīt smukas bildes.
Finks rakstīja:Man jau šķiet ka vajag kādu spilgu krāsu, ja jau tie st5 būs tik daudziem, varēs vasarā visus blakus nostādināt un taisīt smukas bildes.
+1 Būs kur izpausties!
Tā kā man tgd būs savādaks skats autiņam,doma arī plēst nost visas uzlimes un violēto tonējumu,kas aizmugurējiem logiem
ļoti labi!
gaidām gala rezūltātu
gaidām gala rezūltātu
Very nice
pielauju, ka krasos tada tonii skruves...
AgnisB rakstīja:sāc atlikt naudu zelta skrūvēm, +/- 290ls par komplektu
var jau ari kapara krasa ieskruvet skruvites bet krasojums man patik
možais rakstīja:pielauju, ka krasos tada tonii skruves...AgnisB rakstīja:sāc atlikt naudu zelta skrūvēm, +/- 290ls par komplektu
Nu krāsos viņus un tad mēginās saudzīgi ieskrūvēt ar kkoAgnisB rakstīja:sāc atlikt naudu zelta skrūvēm, +/- 290ls par komplektu
Es arī gaidu gala rezultātu !tur būs ko pacensties ar skrūvēm
Jābūt ļoti
Jābūt ļoti
Būs pa glauno!
jasak domat par sadu disku attransportesanu uz manu galu, paskats mega labs un gruti pieejami sijaa galaa
...
nu pie mums vini ari gluzi uz katra stura nemetajasArmando rakstīja:jasak domat par sadu disku attransportesanu uz manu galu, paskats mega labs un gruti pieejami sijaa galaa
Kāds Tev diez būs tas jaunais skats? Šņiceli esi dabūjis?Rolands rakstīja:Tā kā man tgd būs savādaks skats autiņam,doma arī plēst nost visas uzlimes un violēto tonējumu,kas aizmugurējiem logiem
Nu jauns skats vien tiek panākts ar diskiem,uzlīmju plēšanu,žaunu aizlāpīšanu,tonējuma noņemšanu un tad jau arī šis tas vēl padomā,bet tas pagaidām domu līmenī,neteikšu vēl,moš nesanāks
Tik nesapratu tavu prikolu par šņiceli?!
Tik nesapratu tavu prikolu par šņiceli?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 28