drifts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 55
- chevron_right
Minišoseja laba štelle un kāpēc ne driftā?
Pacham reduktors izbeidzāsRidlihs rakstīja:vo, aizmirsu pa Devil... nu nezinu, man liekas, ka daaaudz labāk iet viņam, mazāk daudz sagriezās, beigās likās tikai, bet tā daudz precīzāk braus salīdzinot ar iepriekšējo gadu, piemēram.RENIO rakstīja:Devilam šodien gāja kā parasti
ā, un Pacham kaut kas laikam nobira drusku, jo ātri beidzās braucieni.
daudz stāri arī nebija
Es arī pa to iedomājos tieši. 100% bloķis izšķīda?
aga
Kaa Karossam veicaas?
izskatijāsk a auto iet, bet tā piekare kā riktīga želeja
Es sogad rulleeju ar dzeltenu zhurci ar ziliem diskiemRuu rakstīja:Puuks un Tapiņš -
Pārējie varēja redzēt ka vēl ietestēt savus drapakus. Respekto Regnāram, tiešām lieliski gāž un priekš Streeta ļoti baudāmi.
Siikajam izskatās auto viss kedā, bet šodien izskatījās ar mierīgu garastāvokli.
Kas tur ar tiem Karrlo aparātiem notiek? Ja nemaldos bija arī viņa e30 (vai jau ex e30?). Kas tur ar ko īsti brauc?
Jā, Lambers twitterī ziņoja, ka viņa drifta auto pārņem Pečaks, tā kā šobrīd noteikti brauks ar šo auto. Izskatījās ka tīri ok arī griež. A Pečaka sinepe pārtop par Nissan 350Z, kas pašlaik esot iesaldējies.
MaxPower's beidzot parādīja diezgan ok sniegumu. Vismaz nenomētāja skatītājus ar akmeņiem.
Jēkabsons jaunākais arī patīkami brauc.
Vairs nekas tāds dikti special acij tīkams nebija, izņemot vēl e92 un vēl viens e36.. Skatītāji ārprātīgi negaidīti daudz, tiešām biju pārsteigts. Braucēji gan varēja būt čut čut vairāk, īpaši jau ProAM, Pro klase. Bet nu tiem jau laikam treniņi nav vajadzīgi.
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
tas ir kurš? Mihailovs ar e92?možais rakstīja:Kaa Karossam veicaas?
nu tur lielākai daļais street bija želejas piekarēRENIO rakstīja:izskatijāsk a auto iet, bet tā piekare kā riktīga želeja
vot siikajam piekare
Jā, man piekare pilnīgākajā želejā, konkrēti, priekšpuse, brauc ar stock amīšiem + viens iztecējis!
azimugurē man viss tip top, koni regulējamie no kompota
jābūve dzinējs, ar stock 2.8 grūti izvilkt visu trasi, fakts paliek fakts!!!!
azimugurē man viss tip top, koni regulējamie no kompota
jābūve dzinējs, ar stock 2.8 grūti izvilkt visu trasi, fakts paliek fakts!!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
mļe, pareizi, tas auģiksNixon rakstīja:Kaross ir ar kūpošo cigāru
drusku sapisos
Vajadzētu būt ka Raimonds Tihonovs.
Jench - ar ko Tu brauci? :)
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jench - ar ko Tu brauci? :)
Sent from my HTC One using Tapatalk
skaidrs, paldies .
jench ar savu kūti e36 kurā iekrauts 2.8
jench ar savu kūti e36 kurā iekrauts 2.8
Treniņš šodien bija lielisks
Ja kādam ir kāda bilde ar manu sarkano kupeju GD-4244 , lūgums atsūtīt uz epastu [email protected]
Ja kādam ir kāda bilde ar manu sarkano kupeju GD-4244 , lūgums atsūtīt uz epastu [email protected]
kam tas melnais e36 ar dzeltenajiem diskiem un kas vinjam zem haubes ?? griezaas labi
Tu driftā brauc????Burvis rakstīja:Treniņš šodien bija lielisks
p.s.
neaizmirsti kur Tev jābūt rītā 19:00
ridlih tavu zhurku uzreiz no tribiineem pamaniiju tie diski pa gabalu jau iekriit aciis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 55