Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- …
- 1297
- chevron_right
Help..!!!
Nesaprotu kas par vainu. Šodien nolauzu jau 2. reduktora gala skrūvi,uzliku jaunu,itkā viss ok,klusums,nekas neklaudz utt.,bet nobraucot dažus km atkal sāk klaudzēt tā itkā drīz lūzīs. zb viņas mainīt. Bukses ir veselas,cik nu nopētiju itkā viss kā vajag,kur vēl man skatīties,kur meklēt vainu?? Varbūt kādam ir tā bijis un var ieteikt kādu ideju kpc tā..
Nesaprotu kas par vainu. Šodien nolauzu jau 2. reduktora gala skrūvi,uzliku jaunu,itkā viss ok,klusums,nekas neklaudz utt.,bet nobraucot dažus km atkal sāk klaudzēt tā itkā drīz lūzīs. zb viņas mainīt. Bukses ir veselas,cik nu nopētiju itkā viss kā vajag,kur vēl man skatīties,kur meklēt vainu?? Varbūt kādam ir tā bijis un var ieteikt kādu ideju kpc tā..
kadas skruves tu tur liec? meklee vainu vibracijaas, pagriez kardanu pasties ar aci vai ir ieliekts, pusasis ari papeti
...
Kas pa s#du? Braucu uz darbu tikko un pamanīju, ka stūrī jātur bisku pagriežot pa kreisi lai brauktu taisni. Ja stūrī pagriež taisni, tad mašīna dod pa kreisi.
Braukāju pirms tam, viss bija ok, pastāvēja 2 dienas, braucu uz darbu un bac. Kas pa vainu varētu būt?
Braukāju pirms tam, viss bija ok, pastāvēja 2 dienas, braucu uz darbu un bac. Kas pa vainu varētu būt?
Eu čīsta. Priekšā 9j stāv, Aizmugurē ieliku parastos blekiniekus uz laiku. Dēļ tā varētu But?
Stures pastiprinātāja šļaukām ir cita alternatīva, kā pirkt jaunas oem ,lietotas neskaitās vairāk domaju vai kada hidrolikas sluteņu veikala ir iespejas ko pasūtīt, piemeklēt?
e36
Ņem līdz un dodies uz Hansaflex.
protams, panem vecas, aizej uz hidrolisko lietu darbnicu un pasaki lai vinji tev uztaisa, saka ka gribi or2t gumijas cauruli
...
Jap, tepat Valmierā man vienai Hondai uztaisīja jaunas pastiprinātāja šļaukas bez problēmām. 
kur kupejai atrodas tas datchiks, kurs dod signalu uz to, ka durvis ir atvertas vai aiztaisitas ?
Gribu uztaisit kajas apgaismojumu, bet negribu vilkt vadus no griestu apgaismojumiem.
Gribu uztaisit kajas apgaismojumu, bet negribu vilkt vadus no griestu apgaismojumiem.
ja ir vecaak zurka tad var but ari durvju rucka
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
93 gads. labi, uzdosu savadaku jaut.
No kurienies labak vilkt +/- uz kajas apgaismojumu ?
No kurienies labak vilkt +/- uz kajas apgaismojumu ?
no salona lampas visticamak, nekur citur jau nebus. 
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
man ar tam lampam suds kkads ir.. kad veru vala durvis, viss iedegas, taisu ciet, vinas ta pat turpina degt, bet loti loti knapi, pa dienu pat nevar pamanit. var but tas ir tapec, ka vini ir led un viniem nevajag daudz elektribas?
Ja mainu dzinēju no dīzeļa uz benzīnu [m50b20] kāds degvielas sūknis man ir jāliek? Ar vienu izvadu vai diviem? balts zils? ar ko viņi atšķiras?
Man tads jautajums ir java no runicas nak ara 2.8 originals tad vinam buss blokis ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- …
- 1297