Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- …
- 292
- chevron_right
@zexo
Nerādi tās bildes, sirds sāk sāpēt
Labi ka pats dzīvs paliki, bet nu interesanti jums tur, ka visi braukājat bez apdrošināšanas.
Es laikam vienīgais, kā mudaks pērku apdrošināšanu.
Zināji, ka laicīgi nopērkot apdrošināšanu tu viņu tikai pagarini?
@ Martinez
Tiešām ,kas par atmaroziem iepriekš lietojuši e36, man tas pats, vairākas lietas tagad labojot, var tikai galvu saķert.
Bet nu par laimi, bremžu devēji bija vietā, tikai viņi nepaspēja laicīgi darboties, jo skatē uzrādīja nevienmērīgu bremžu spēku, ņemot nost, tika secināts, ka bija tur pat pie devējiem.
Labi ka pats dzīvs paliki, bet nu interesanti jums tur, ka visi braukājat bez apdrošināšanas.
@ Martinez
Tiešām ,kas par atmaroziem iepriekš lietojuši e36, man tas pats, vairākas lietas tagad labojot, var tikai galvu saķert.
Bet nu par laimi, bremžu devēji bija vietā, tikai viņi nepaspēja laicīgi darboties, jo skatē uzrādīja nevienmērīgu bremžu spēku, ņemot nost, tika secināts, ka bija tur pat pie devējiem.
Tikko nomainīju eļļu & filtru, un nopirku jaunu ģeneratora siksnu ar ruļļiem
Atrasts rita dumainibas efekta vaininieks,jamaina vaka blive,gar gredzeniem spiez ieksa ellu sveces sahta.
Samainita plastmasa kas nak zem priekseja stikla.
Netika konstateta neviena dzesesanas skidruma nopludes vieta,ka ari ella skiet ka ir tira. Brauksim talak un verosim kas un ka,rit jaceko antifriza limenis,sodien nobraukti kopsuma kkadi 300km.
Samainita plastmasa kas nak zem priekseja stikla.
Netika konstateta neviena dzesesanas skidruma nopludes vieta,ka ari ella skiet ka ir tira. Brauksim talak un verosim kas un ka,rit jaceko antifriza limenis,sodien nobraukti kopsuma kkadi 300km.
coupe 2.8
Noplēsta riepa!!!
atrasta maza antifrīza noplūdes vieta.
kaut cik jēdzīgi saregulēts purns.
iztīrīts salons un bagāžnieks.
nomazgāts un savaskots auto.
kaut cik jēdzīgi saregulēts purns.
iztīrīts salons un bagāžnieks.
nomazgāts un savaskots auto.
coupe 2.8
Seluks pazvanija. Tomeer aprdroshinashana ir vel liidz 12 Septembrim. Vismaz viena pozitiive veests. Tagad tikai jagaida ko policija teiks. Tad jau japeerk jauna bundzinja. Vairs kjirshu sarkanu nepirkshu. Tas ir kautkaads laasts paar visu Jaunpiebalgu. Kjirshu kraasas auto daudzi noloka, met vakaa un vel nez ko.evaness2 rakstīja:@zexo
@ Martinez
Powered by Minhauzens!
servisā atklāju ka bremžu šķidrumu kāds bija aizstājis ar stūres pastiprinātāja šķidrumu. rezultātā izjaukta un izskalota (arī daudzkas jauns salikts) bremžu sistēmā, nomainīti abi sajūga silindri un protams ielieta bremžu eļla.
Uzlikta manuala karba, vairs nav P,D,N,R,2,3,4 :)
Tikko sačipoju savu e36 pie DIGITALA.Uzlikts pareizais m50b30 čips un mašīna griežas ideāli + krietni mazāks patēriņš.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
Vakar tika ielikts melnās nāsis, ehh uzreiz cits skatas
tikko noslipeju vienu disku, palika tikai vel triis
tikko noslipeju vienu disku, palika tikai vel triis
jū piekrītu, ka smukāk...hlamiņš arī tika pie melnām nāsīm..
@zexo
Seluks pazvanija. Tomeer aprdroshinashana ir vel liidz 12 Septembrim. Vismaz viena pozitiive veests. Tagad tikai jagaida ko policija teiks. Tad jau japeerk jauna bundzinja. Vairs kjirshu sarkanu nepirkshu. Tas ir kautkaads laasts paar visu Jaunpiebalgu. Kjirshu kraasas auto daudzi noloka, met vakaa un vel nez ko. [/quote]
Tak vienam jau vel ir kirshu sarjans,un vel kustas uz priekshu
Vajadzeja man apakshu nofocet kad pie servisa uzcelam ar autokaru augsha lai to kardanu nogrieztu
Seluks pazvanija. Tomeer aprdroshinashana ir vel liidz 12 Septembrim. Vismaz viena pozitiive veests. Tagad tikai jagaida ko policija teiks. Tad jau japeerk jauna bundzinja. Vairs kjirshu sarkanu nepirkshu. Tas ir kautkaads laasts paar visu Jaunpiebalgu. Kjirshu kraasas auto daudzi noloka, met vakaa un vel nez ko. [/quote]
Tak vienam jau vel ir kirshu sarjans,un vel kustas uz priekshu
Vajadzeja man apakshu nofocet kad pie servisa uzcelam ar autokaru augsha lai to kardanu nogrieztu
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Uzstādīju migliniekus
kopitar rakstīja:@zexo
Seluks pazvanija. Tomeer aprdroshinashana ir vel liidz 12 Septembrim. Vismaz viena pozitiive veests. Tagad tikai jagaida ko policija teiks. Tad jau japeerk jauna bundzinja. Vairs kjirshu sarkanu nepirkshu. Tas ir kautkaads laasts paar visu Jaunpiebalgu. Kjirshu kraasas auto daudzi noloka, met vakaa un vel nez ko.
Ir ir, tas ir 2.0 kupeja un paarsegs ar karboona pleevi. Neiet vinjam, tikai skanju taisa. Nu ja mees runajam par to pashu kas pirzh caur JP. Mans kjirsis galiigi izvarots un sadaliits pa daljaam. Motors tomeer griezhas, tik jaizjauc un jaskataas vai galva nav saplaisajusi.Tad buutu forshi. Noderiigas lietas buus prieksh bagija kuru celsim augshaa, piemeram lielaas pusasis un reduktoors un vel shis un tas.Tak vienam jau vel ir kirshu sarjans,un vel kustas uz priekshu
Sabildeeshu pats apakshu ka gaziishu bundzu uz saana.