Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- …
- 1297
- chevron_right
Nē.
#17LA rakstīja:Sedana kapota atvēršanas trose derēs uz kabrioleta?
eliku sev vienu parasto, parejas ir led, viss tagad ka vajagunider rakstīja:jā, ir led, vēlāk pamainīšu uz originālu, paskatīšos kā būs
Kur var nopirkt Priekšeja tilta balsta šarnīru E36? 
Tu neticēsi!!!!! Auto rezerves daļu veikalā!!!!!!

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tikai skats kā pa rubli ne?Lomax rakstīja:eliku sev vienu parasto, parejas ir led, viss tagad ka vajagunider rakstīja:jā, ir led, vēlāk pamainīšu uz originālu, paskatīšos kā būs
Orkaans rakstīja:Tu neticēsi!!!!! Auto rezerves daļu veikalā!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
tak noperc visas dzeltenas ledsandzhus rakstīja:Tikai skats kā pa rubli ne?Lomax rakstīja:eliku sev vienu parasto, parejas ir led, viss tagad ka vajagunider rakstīja:jā, ir led, vēlāk pamainīšu uz originālu, paskatīšos kā būs
http://armandoparts.lv/lv/6-bmw-hawk_lv rakstīja:Orkaans rakstīja:Tu neticēsi!!!!! Auto rezerves daļu veikalā!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
nu bet precīzāk kādos veikalos lai zinu kur braukt nevis meklet adatu siena kaudzē..
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kompota 
viens no povera bija ielicis normaalo paneli bez graizishanas utt
skaidrs,jautashu vinjam kas par paneli tas bija
skaidrs,jautashu vinjam kas par paneli tas bija
ar kompatu pa brugji
Sveiki
Manam, bmw business cd rds pēc 3x nepareizas koda ievades rādas "wait" kā to neitralizēt?
Manam, bmw business cd rds pēc 3x nepareizas koda ievades rādas "wait" kā to neitralizēt?
Tur kkādas stundas jānostāv, pēc tam varēsi atkal vadīt code.
Vai kadam ir info ka uzcept platos blekjiniekus????DIY???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Principā 8 bleķinieki tiek sametināti,bet tas nebūt nav tik vienkārši kā izliekas.
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 214
- 215
- 216
- 217