Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- …
- 679
- chevron_right

ropazos nebiju shodien
braucu pa salaspils shoseju lidz erglju krustojumam,bet celjmala nesmu stavejis
braucu pa salaspils shoseju lidz erglju krustojumam,bet celjmala nesmu stavejis

ar kompatu pa brugji

Cipruss ropažos šodien nevarēja būt, jo visu dienu vazājās pa Rimi Dammes rajonu, hvz tik kapēc 

nu tas laikam arī bija tajā ērgļu krustā, braucu uz Mālpili, to ceļu nepārzinu 

Agnis rakstīja:Cipruss ropažos šodien nevarēja būt, jo visu dienu vazājās pa Rimi Dammes rajonu, hvz tik kapēc
kur es vazajos???

es pieljauju ka Agnim atkal kkadi gljuki metaas

ar kompatu pa brugji

liekas, ka nesen redzēts Hapo pie akmens tilta.
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

pēc tavas profila bildes spriežot-redzēju arī tevi :)essential rakstīja:liekas, ka nesen redzēts Hapo pie akmens tilta.

Ir viena cita cuprussiska kupeja Rīgā, vienā pusē ir tieši tādi paši brūnie diski, otrā kkāds mixlis, bet pa gabalu var sajaukt, varbūt to tu redzēji, divreiz es viņu esmu redzējis, tik nav sanācis iemūžināt.cipruss18 rakstīja:Agnis rakstīja:Cipruss ropažos šodien nevarēja būt, jo visu dienu vazājās pa Rimi Dammes rajonu, hvz tik kapēc
kur es vazajos???![]()
es pieljauju ka Agnim atkal kkadi gljuki metaas
- ikey07

Cipruss,man tev ir sliktas zinjas,ja vien tu sev nēsi sķaidījis buferu tad rīgā ir vēlviena identiska kupeja tavai,ar tieši tādiem borbetiem,vakar viņu redzēju pie origo,bet tajā visā ir arī kas labs,pati kupeja lai gan ar m paku,bet nolaista,bufers priekšā tāds pajāts,borbeti identiski kā tavējam,plauti vrb kādreiz spīdēja
,bet vidū krāsa identiska tavējiem,tā kā nebrīnies ka kāds tevi redz kkur kur tu nēsi bijis. 

Normāls čalis @rimi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Šodien, uz Valmieras ielas, abpusēji sasveicināts/ saņemts sveiciens no zaļas kupejas, ar krāsainiem aizmugurējiem diskiem.
No tāluma nespēju atpazīt - KURŠ??!

No tāluma nespēju atpazīt - KURŠ??!

Kupeja ar e36.lv uzlimem uz ganibu dambja pie trambula sliedem. Kurs?:)
StikluMeistars.lv

Redzēts un samāts Meeris uz brīvības ielas un Renio pie juglas centra uz apla. 

jep, redzēts un samāts 
vel redzeju kabri uz pārbrauktuves krustbaznicas ielā, māju, bet dzeks bij iegrimis telefonā :) man liekas tas bij renio, bet negribu sadirst.

vel redzeju kabri uz pārbrauktuves krustbaznicas ielā, māju, bet dzeks bij iegrimis telefonā :) man liekas tas bij renio, bet negribu sadirst.
SunCoast Customs IIIM
zinu ,esmu vinju redzeejisBeerzins rakstīja:Cipruss,man tev ir sliktas zinjas,ja vien tu sev nēsi sķaidījis buferu tad rīgā ir vēlviena identiska kupeja tavai,ar tieši tādiem borbetiem,vakar viņu redzēju pie origo,bet tajā visā ir arī kas labs,pati kupeja lai gan ar m paku,bet nolaista,bufers priekšā tāds pajāts,borbeti identiski kā tavējam,plauti vrb kādreiz spīdēja,bet vidū krāsa identiska tavējiem,tā kā nebrīnies ka kāds tevi redz kkur kur tu nēsi bijis.
bet diski vinjam aizmugure platie,prieksha shaurie
bus iemesls kko mainit disku izskata un vizualajaa

ar kompatu pa brugji

Nospiegots pie Spices pirms ~ 10min
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

nemanīju gan teviBeerzins rakstīja:Redzēts un samāts Meeris uz brīvības ielas un Renio pie juglas centra uz apla.

biju, bijuMeeris rakstīja:jep, redzēts un samāts
vienkārši rakstīju e-pastu

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- …