Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- …
- 539
- chevron_right

Vaii Guzli neuztaisijām pēdejās bildes kopāguzlis rakstīja:Nu ko vakar izdomāju ka jaaliek nost ziemas miegā :)

Haha, es tikai 1. augustā atklāju sezonu. 

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Tikko nomazgāts, tik žēl ka atkal ātri nosmērēsies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

ja nav noslēpums kur notika foto sesija? Lai citi biedri ar var "piebraukt"Liberis rakstīja:Jauki pamodos no rīta iegāju ēpastā un skatos no csdd atnākusi vēstule, kad 80ls sodiņš jāmaksā :( stulbakais tas, kad tiešām steidzos šajā bildē pie draudzenes, jo trubas mājā parsprāga un sāka pludot :(

coupe 2.8

Kas gan var būt labāks par nedēļas nogali Latgalē, pirtiņā ezera krastā...
Sīvera ezers, netālu no Dagdas. Nebeidzu priecāties par Latgales dabas skaistumu.
Un - netīrs, bet uzticams kā āmurs...

Un - netīrs, bet uzticams kā āmurs...

It kā neesmu dzēris, bet tas auto izskatās kā rotaļu auto. 

Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous

Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..

Protams, Purvciemā Dzelzavas iela 110 :) tieši uz stūrīša kā smuki paslēpts tiešām neredzējuMartinez rakstīja:ja nav noslēpums kur notika foto sesija? Lai citi biedri ar var "piebraukt"Liberis rakstīja:Jauki pamodos no rīta iegāju ēpastā un skatos no csdd atnākusi vēstule, kad 80ls sodiņš jāmaksā :( stulbakais tas, kad tiešām steidzos šajā bildē pie draudzenes, jo trubas mājā parsprāga un sāka pludot :(vnk sen neesmu tos trīskājus manījis

Ta diezgan biezi sanalt tur braukt,bus laikam japiebremze tur un jacer ka neesmu jau safocejies.
coupe 2.8

tā laivas bilde ir fking awesome. kas tā par kameru?marux rakstīja:Kas gan var būt labāks par nedēļas nogali Latgalē, pirtiņā ezera krastā...Sīvera ezers, netālu no Dagdas. Nebeidzu priecāties par Latgales dabas skaistumu.
![]()
Un - netīrs, bet uzticams kā āmurs...![]()

Tā pat nav kamera, bildēts ar Sony Xperia, izmantojot tā piedāvātos bilžu efektus.aycaramba rakstīja:tā laivas bilde ir fking awesome. kas tā par kameru?marux rakstīja:Kas gan var būt labāks par nedēļas nogali Latgalē, pirtiņā ezera krastā...Sīvera ezers, netālu no Dagdas. Nebeidzu priecāties par Latgales dabas skaistumu.
![]()
Un - netīrs, bet uzticams kā āmurs...![]()

kàs tā pa figņu pēdējā bildē?

Skatos bildes un domāju - tomēr skaisti pie mums...

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- …
- 539