5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 287
- chevron_right
Būtu jau labi,tik pa vēlu izlasījukompots rakstīja:atbrauc ar autobusu, atpakaļ aizvedīšuRolands rakstīja:Es ar atskrietu,ja būtu ar ko
Podziņa rakstīja:Par 4dienas sabraucienu piemirsu un tā pat nebūtu tikusi, jo bija vizīte pie zobu dakterītes Bet mums tā pat sanāca normāls sabrauciens pie PBSHB ar visu gaļas cepšanu un alus sūkšanu Bija simnieki, siikais un Hoodiebro, tad dogMa arī pieskrēja. Vēl bija arī skudraa+1 , edzojum +1 , es un vēl pāris cilvēki ne no foruma
edzojums nebija podzinj... bija bogdan99.. ar bijuso edzojum lietotaja auto..
Sabauciens labs, bijām: es, kompots, Podzina, KLAVINS, ega, Korsa. + liels fuj tiem, kas raksta, ka bus bet neatbrauc...
Someone who knows fuck all about he's BMW.
jāa, pabūts sabraucienā un nogādāta Podziņa mājās sveika un vesela! :)
un tiešām fui, kas neieradās!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Jap! Lielu lielais fui neatbraucējiemBubulis rakstīja:Sabauciens labs, bijām: es, kompots, Podzina, KLAVINS, ega, Korsa. + liels fuj tiem, kas raksta, ka bus bet neatbrauc...
Iemet kādu snapshotu .
Pamēģināšu saņemties un iemest kādu bildi :)
pa kuru laiku jus bildējāties?
nu mļin..
Snaps no šīs 5dienas sabrauciena
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jap.. Diemžēl netiki kadrā.. :(ega rakstīja:pa kuru laiku jus bildējāties?
Kabris, kompots, kupeja, tourings
Ok. piedo, tagad zināšu Es vienkārši uz mašīnas redzēju edzojum uzlīmes un nospriedu, ka tas ir viņsbogdan99 rakstīja:Podziņa rakstīja:Par 4dienas sabraucienu piemirsu un tā pat nebūtu tikusi, jo bija vizīte pie zobu dakterītes Bet mums tā pat sanāca normāls sabrauciens pie PBSHB ar visu gaļas cepšanu un alus sūkšanu Bija simnieki, siikais un Hoodiebro, tad dogMa arī pieskrēja. Vēl bija arī skudraa+1 , edzojum +1 , es un vēl pāris cilvēki ne no foruma
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jā, liels paldies par nogādāšanu mājās Aha, nebijām daudz, bet bija ok.ega rakstīja:jāa, pabūts sabraucienā un nogādāta Podziņa mājās sveika un vesela! :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
vel sedans tik truukaBubulis rakstīja:Kabris, kompots, kupeja, tourings
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
loai nu taa buutu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Podziņa rakstīja:Ok. piedo, tagad zināšu Es vienkārši uz mašīnas redzēju edzojum uzlīmes un nospriedu, ka tas ir viņsbogdan99 rakstīja:Podziņa rakstīja:Par 4dienas sabraucienu piemirsu un tā pat nebūtu tikusi, jo bija vizīte pie zobu dakterītes Bet mums tā pat sanāca normāls sabrauciens pie PBSHB ar visu gaļas cepšanu un alus sūkšanu Bija simnieki, siikais un Hoodiebro, tad dogMa arī pieskrēja. Vēl bija arī skudraa+1 , edzojum +1 , es un vēl pāris cilvēki ne no foruma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 287