Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 38
- chevron_right
Vari nopirkt pie cilvekiem,kas uztaisa:D es liku tikai talajiem, tuvajiem jau leeca naca melna originali. Liepaja pie KeX
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
ujj liidz liepaajai ir diiikti taalu
un kaadaas cenaas?
varbuut te ir kaads tautietis kas var uztaisiit, ja kas man ir ZKW lēcu lukturi!!!
ja kas PM
un kaadaas cenaas?
varbuut te ir kaads tautietis kas var uztaisiit, ja kas man ir ZKW lēcu lukturi!!!
ja kas PM
Cabooom
7eiro maksa:) tas ir taka prieksh abiem talajiem,piem.
Agrak gribeju sev taisiit tadus lukturus, kad uz talajam gaismam ir stiklins, bet uz tuvajam nonjemts un labi redzama leca. Un nevajag tur nekadas vel diodes, vnk nonjem nost to stiklinju un jau ir zashibis skats
Leecai stars nebus savadaks, ja stiklins bus nost?KV_ rakstīja:Agrak gribeju sev taisiit tadus lukturus, kad uz talajam gaismam ir stiklins, bet uz tuvajam nonjemts un labi redzama leca. Un nevajag tur nekadas vel diodes, vnk nonjem nost to stiklinju un jau ir zashibis skats
interesē vai ir iespējams lukturiem noņemt lielo stiklu un ja jā, tad kā to izdarīt? un ar ko līmēt viņu atpakļ?
Līmēt atpakaļ vislabāk būtu ar stikla līmi, nopirkt var Vejstiklos šmerlī
Bayerische Motoren Werke
un ka vinu dabut ārā, vajag enģeļacis ielikt :)
Kupejām lkm - bosch hwz kaa, bet zkw toch arii ar klipshiem. a par liimēšanu nezinu
sapratu ka man ir ZKW lampas, un viņām nekas tur nejaucas vaļā, iespējams ar griešanu, bet kkā negribās riskēt griest tur kko.
Ja jau tik daudz liek tad reku ZKW Nu nezinu, nr 10 un 9 lkm ir klipši itkā, bet nu ksties pats. Mitsubishi Coltam, likām cepeškrāsnī lai dabūtu lai atplēstu no original līmes, bet nu tas jau ri kkas cits, nezinu kā darīt ar aizlīmētiem bmw lukturiemmikinsh36 rakstīja:sapratu ka man ir ZKW lampas, un viņām nekas tur nejaucas vaļā, iespējams ar griešanu, bet kkā negribās riskēt griest tur kko.
tu mani pārprati, jo man vajag tieši to lielo stiklu noņemt, lai tiem mazajiem apaļajiem baru tikt klāt un uzlīmēt enģeļacis:)
Nu detaljai nr 1 :) blje.. es tik tgd ieraudziiju jaa... saaku shtukot..mikinsh36 rakstīja:tu mani pārprati, jo man vajag tieši to lielo stiklu noņemt, lai tiem mazajiem apaļajiem baru tikt klāt un uzlīmēt enģeļacis:)
Nem celtniecības fēnu, kārtīgi atsildi un ņem nost stikliņu.
pēctam visu saliec uz silikona un darīts.
Nu jā.. tāpati doma ko mēs ar Coltu darījām, tik mēs iemetām bik krāsnī un tad varēja dabūt vaļā
ir tikai jautājums vai ar to fēnu es neizkausēšu plastmasu kas nāk ap to stiklu? Pats esi tā darijis, vai vnk tā iesaki darīt?green garage rakstīja:Nem celtniecības fēnu, kārtīgi atsildi un ņem nost stikliņu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 38