E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 43
- chevron_right
Pirmdien Aikidoka gulj majas ar galvassapeeM Bet sazvonitsa varam braucejs toch nebushuDj_Zii rakstīja:tas tak sava elementa
aikidoka vajag saplanot ko normalaku uz nakamajam brivdienam vai aiznokošajam neka pipešanu selver apakšstacija ir variants pirmdien uzvanišu vai ja micies pa rigu uzgriez man un saskriesimies
Nu un kā izskatās alpinas motors vai kā agris teicas supras..... kas tad galu galā ir ?Aikidoka rakstīja:Apskatits romchika auto ikshkile ! pie salminja sapipets
Datoru apkope / remonts Ogrē un raj.
http://www.ITOgre.lv
http://www.ITOgre.lv
Nu es kapotu uzreiz nerauju valja kad cilveku satieku un bija zigula motors ar bi turbo un superchargeru ! Powwa
ko visi cepās ap to motoru?!
brauc ar autobusu uz hauzi pielej muli un brauc ar taxi majas *joks
ceru ka kads atbildes kam ir 4ritenji zem pakaljas un tas ir e36
ceru ka kads atbildes kam ir 4ritenji zem pakaljas un tas ir e36
Teica, teica
Ja viss sanāks kā plānots tad augustā, kad visi darbi apdarīti. Paši varētu izlemt, kurā nedēļas nogalē - man pagaidām der visas izņemot 10/11 varam kaut ko uzrīkot, bet tā kārtīgi
Ja viss sanāks kā plānots tad augustā, kad visi darbi apdarīti. Paši varētu izlemt, kurā nedēļas nogalē - man pagaidām der visas izņemot 10/11 varam kaut ko uzrīkot, bet tā kārtīgi
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nu man ir vārda diena un domāju, ka vēl kādam kaut kas ap to laiku ir tad varam sarīkot lielu balli
It's all about the win
burnoutā šomēnes iepostēja šitādu bildi, izskatās pēc parasa m52. Tik nez vai tas datums uz bildes ir pareizs vai nav...Sayed rakstīja:Nu un kā izskatās alpinas motors vai kā agris teicas supras..... kas tad galu galā ir ?Aikidoka rakstīja:Apskatits romchika auto ikshkile ! pie salminja sapipets
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
mes dzeram? pie tevis?Linda rakstīja:Teica, teica
Nu kaut kā uz to pusi
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23