Viss par Dīzeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 89
- chevron_right
Oj
ko var ņemties?beigts plundžers,saregulē aizdedzi agrāku un protams lēks labāk nedaudz :) bet tas neglābj situāciju!es sev drīzumā swapošu virsū veco mehānisko sūkni no 2.4td :) i pofig!jav zb šitie tds sūkņi 

jābūt ļoti lielā izmisumā, lai ko tādu sev nodarītu....krods rakstīja:Ojko var ņemties?beigts plundžers,saregulē aizdedzi agrāku un protams lēks labāk nedaudz :) bet tas neglābj situāciju!es sev drīzumā swapošu virsū veco mehānisko sūkni no 2.4td :) i pofig!jav zb šitie tds sūkņi

jo?pamato lūdzu?

tas ir downgrade,- tātad atpakaļ pagātnē.... p.s. normāli cilvēki tā nedara.
p.s. ja galīgi nav naudas, var visu ko izdomāt,bet to nevajag uztvert par normu ....

p.s. ja galīgi nav naudas, var visu ko izdomāt,bet to nevajag uztvert par normu ....

kāpēc tu esi tik gudrs?kāds atpakaļ nākotnē?tas sūknis ir 10x labāks,un auto iegus tikai labumu no tā visa :) + viņš ir ražīgāks,padeve + turbo spiedienu nedaudz pacelt,un tds ies lopā!tak ir tādi jav sabūvēti nez cik:) un daudz labāk!takā ja nezini,tad vajag uzzināt un tad runāt!un man vari nestāstīt es ar tdsiem braucu 6shus gadu,esmu parjaucis mo a-z !

atsūti savus kontaktus, (pm) turpmāk es nevienu auto nepārveidošu bez tavas atziņas. jūtu, ka esi liels dīzeļu specs.
es neesmu nekāds specs vnk,māku izjaukt tdsa suukni,salikt atpakaļ arī,uzlikt padevi un momentu!2.4td sūknis jav procesā!

krods rakstīja:es neesmu nekāds specs vnk,māku izjaukt tdsa suukni,salikt atpakaļ arī,uzlikt padevi un momentu!2.4td sūknis jav procesā!
es to pašu protu, nepieskaroties dzelžiem, vai tāpēc es esmu sliktāks ? peace ?
teorija,ir viens prakse ir cits :)

krods rakstīja:teorija,ir viens prakse ir cits :)
ieliec pareizi komatu

tu vēl par latviešu valodas skolotāju esi mācījies?ja tu tur esi mācījies par kko par bosch tad varētu pastāstīt,kas notiek ar tds sūkņa daļu!

pavisam šķidrs tu esi .
stāsti,nevis gudro :) es paklausītos ar lielu interesi:)kāpēc rpm sāk peldēt?

krods rakstīja:stāsti,nevis gudro :) es paklausītos ar lielu interesi:)kāpēc rpm sāk peldēt?
izdilis potenciometra celinš , kas atbild par XX.

vai arī ass,pa kuru staigā tas gredzens,kurā liekas galva iekšā ne?tā arī var būt!

paldies!r5sgt rakstīja:g-sxr rakstīja:Ar kadu spēku Nm japievelk sprauslas M51 2.5tds dzinejam.
55-60nm

Sveiki!
E36 325TDS 96g automāts
Nevaru pielaist. Atslēgu pagriežot pat startera tikšķis nav. Pirms kāda laika biju uz diagnostiku teica ka aķis vai starteris iet uz beigām. Protams nēsmu neko darījis.Bet šodien iepirku jaunu aķi.Vaina neatrisinājās.
Griežot starteri pa taisno(ar skrūvgriezni) griež bet ne labi. Bet tai brīdī kad griežot pa taisno -izlēdzu un griežu atslēgu motors noraustās kad iedegas sprauslu lampiņa, bet tālāk nelec.Degvielu līdz sūknim padot.
Vai tiešām starteris?
E36 325TDS 96g automāts
Nevaru pielaist. Atslēgu pagriežot pat startera tikšķis nav. Pirms kāda laika biju uz diagnostiku teica ka aķis vai starteris iet uz beigām. Protams nēsmu neko darījis.Bet šodien iepirku jaunu aķi.Vaina neatrisinājās.
Griežot starteri pa taisno(ar skrūvgriezni) griež bet ne labi. Bet tai brīdī kad griežot pa taisno -izlēdzu un griežu atslēgu motors noraustās kad iedegas sprauslu lampiņa, bet tālāk nelec.Degvielu līdz sūknim padot.
Vai tiešām starteris?

bākas sūknim ar nelēkšanu nav nekāda sakara!pirmkārt es sāktu ar pirmo problēmu,ka ar atslēgu negriež,iespējams vaina ir pašā aizdedzes atslēgā,nesaslēdz kontaktus!tad domās tālāk!Kasparskj rakstīja:Sveiki!
E36 325TDS 96g automāts
Vai tiešām starteris?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …