Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 30
- chevron_right
Nākoš nedēļ likšu virsū tad skatīšos kas tur un kā ar to urbšanu un visu pārējo ganjau kko izdomāšu.
Atbalsti man poly no 3b
Atbalsti man poly no 3b
Instagram - Sandis_e36
Stock vari aizmirst uz lc amjiem tie dzīvos tieši vienu bedriEJANSONS rakstīja:ganjau iet runa par stock atbalstu
3b smuki izjaucas, iekšējo centru iznem un izurb uz 11.5 -12
zinu par 3b, tur jau nav divu domu ka jaiznem tulka, bet dzeks te pa kkadu kushanu runaja, vienigais kas nak prata ie stock atbalsts
Es partaisiju tiesi uz 11.0mm, gan ka ar 11.5 var, bet ar 12 bus lufte-AF- rakstīja:Stock vari aizmirst uz lc amjiem tie dzīvos tieši vienu bedriEJANSONS rakstīja:ganjau iet runa par stock atbalstu
Atkal jau af runa to,ko nezini. Pagaidam stock atbalsti ljoti labi panes lc amjus-AF- rakstīja:Stock vari aizmirst uz lc amjiem tie dzīvos tieši vienu bedriEJANSONS rakstīja:ganjau iet runa par stock atbalstu
(protams,nedomaju, ka vinji dzivos ilgi)
Pats savā postā uzdirsi man, un tad apstiprināji manis teikto, geneāli!!!!!poweredgarage rakstīja:Atkal jau af runa to,ko nezini. Pagaidam stock atbalsti ljoti labi panes lc amjus-AF- rakstīja:Stock vari aizmirst uz lc amjiem tie dzīvos tieši vienu bedriEJANSONS rakstīja:ganjau iet runa par stock atbalstu
(protams,nedomaju, ka vinji dzivos ilgi)
Es sev uz 11 izurbu un nelīda, bija jānokasa krāsa no amja gala un tad uzlīda. Takā teiksim ar līku 11mm urbi būs tieši laikāVladlen rakstīja:Es partaisiju tiesi uz 11.0mm, gan ka ar 11.5 var, bet ar 12 bus lufte-AF- rakstīja:Stock vari aizmirst uz lc amjiem tie dzīvos tieši vienu bedriEJANSONS rakstīja:ganjau iet runa par stock atbalstu
Pats savā postā uzdirsi man, un tad apstiprināji manis teikto, geneāli!!!!! [/quote]
vnk. nav ta, ka tiesi vienu bedri vinji dzivo...
vnk. nav ta, ka tiesi vienu bedri vinji dzivo...
Man ar kruzaka amjiem, parastais atbalsts izturēja tieši līdz nākamajai pacelšanai uz domkrata.
Hujovie gan jums tie atbasti
kāda diben bilde
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Aizmugurejie riteņi ar arkam nekontakte?Sidnas rakstīja: kāda diben bilde
Braucot pa šoseju ar trīs cilvēkiem mašīnā nedaudz ir kontakts bet nekas traks. Drīz nekas tāds nebūs vispārzurkae36 rakstīja:Aizmugurejie riteņi ar arkam nekontakte?Sidnas rakstīja: kāda diben bilde
Instagram - Sandis_e36
riepas pieslīpēsies?
Nē būs LC amji aizmugurē.Lawwr rakstīja:riepas pieslīpēsies?
Instagram - Sandis_e36
Piekares gājiens - nafig nav vajadzīgs?
:stance life:
Tieši tākars rakstīja:Piekares gājiens - nafig nav vajadzīgs?
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25