e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 41
- chevron_right
Man tas pats! Par cik autiņš vēl nav atpakaļ, bet ļoti ceru ka līdz 5tdienai dabūšu atpakaļ un tad jau sestdien braukšu!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Iekarini savējo šņorī, lai Edzy velk Viņam tak LPGJanislv7 rakstīja:Nē, nav kas sponsorē garo ceļu
Sent from my D5803 using Tapatalk
Tad jau Jānis nevarēs pašķērēt ja būs piesiets!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kā nevarēs? Var! Un jā būtu dīvaini aizbraukat laguna un opeli uz mītu
Braukt jau var, pa trasi rallēt nevar.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tad neviens vairs no Kuldīgas uz atklāšanu nedodas?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Alutiņš brauks uz Druvu 10. datumā?
Kas ar Kuldīgu notiek? Vakar vakarā atkal bija pilns laukums ar bmw!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Centīšos braukt 10. un arī 24. Druvas gonkā! Tieši kad iedomājos par gonkām parādijās twiterī bilde par gonku
Kuldīgā, sen nav būts. Būs sniegs, būs vairāk ko braukāt riņķī
Kuldīgā, sen nav būts. Būs sniegs, būs vairāk ko braukāt riņķī
Jā, pilns ar tosolu sildītājiem saradušies
Tevi arī vakar redzēju uz laukuma! Tev tā kūts pēc baigā gangsterwagona izskatās! Arkās nestrīķējas ka tik zems?TOM5 rakstīja:Jā, pilns ar tosolu sildītājiem saradušies
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
sodien pie maximas Edzy vāgens redzēts. Nu smuka jau Tev tā ķēvīteEdzy rakstīja:Tevi arī vakar redzēju uz laukuma! Tev tā kūts pēc baigā gangsterwagona izskatās! Arkās nestrīķējas ka tik zems?TOM5 rakstīja:Jā, pilns ar tosolu sildītājiem saradušies
Lai normāli kuldīgā kādu redzētu, vajag auto atstāt vai nu uz pilsētas laukuma vai pie rimčika
TOM5 rakstīja:Jā, pilns ar tosolu sildītājiem saradušies
Kā aizbraucu uz Kuldīgu tā to tik vien dzirdu kā atkal kāds mēģinājis uz laukuma kko zīmēties. TOM5 kūts ir tas pats, kas .emcix rakstīja:Edzy rakstīja:Tevi arī vakar redzēju uz laukuma! Tev tā kūts pēc baigā gangsterwagona izskatās! Arkās nestrīķējas ka tik zems?TOM5 rakstīja:Jā, pilns ar tosolu sildītājiem saradušies
Līdz šim viss tip top, nekas nestrīķējās. Tagad pakriļņiks bišk uzstrīķē, jo no dusmām gribēju noraut, bet tas nav tik viegli izdarāmsEdzy rakstīja:Tevi arī vakar redzēju uz laukuma! Tev tā kūts pēc baigā gangsterwagona izskatās! Arkās nestrīķējas ka tik zems?TOM5 rakstīja:Jā, pilns ar tosolu sildītājiem saradušies
Tad sestdien Druvas lidlaukā pašausim vaļā Kurš vēl tur būs no šejieniešiem?
Laikam jau jauzlaiž man arAlutinsh rakstīja:Tad sestdien Druvas lidlaukā pašausim vaļā Kurš vēl tur būs no šejieniešiem?
Man rīt autiņš jasazīmē
Tad es braukšu..
Tad es braukšu..
Skatītājos gan jau, ka būšu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23