E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 57
- chevron_right
tāda sājuta ka šajā topikā ienāk lai tikai iekakātu, un nevairāk.....
Es ienāku e36.lv reizi nedēļā, lai tikai apskatītu šo topiku :)RENIO rakstīja:tāda sājuta ka šajā topikā ienāk lai tikai iekakātu, un nevairāk.....
man brilles aizsvidusas, neredzu- neregistreta parbuve nebija?? vai tu jau atradiiji onkuljiem?
Ja nav degvielas tipa maiņa tad ta onkuļi neko nesaka man liekas. Man arī ir pārbūvēts no 1.8 uz 2.5, un pie ta neko onkuļi neteica.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Es saprotu, neko netaisīt uz skati un braukt ar šrotu (pie reizes dziedot, ka nekas vairāk par stiklu nav jāmaian), bet nu jebal, tiešām tik grūti visas skrūves diskiem ieskrūvēt?
Pēdējais labojis Kurlis - 08 Jan 2015, 18:35, kopā labots 1 reizi.
nav vajadziga parbuve.
Nu tipa skrūve nolūzusi trumulī.Kurlis rakstīja:Es saprotu, neko netaisīt uz skati un braukt ar šrotu (pie reizes dziedot, ka nekas vairāk par stiklu nav jāmaian), bet nu jebal, tiešām tik grūti visas skrūves diskiem ieskrūvēt?
kurli tev es varu pateikt vienu-ej nahuj
Skruve bija noluzusi trumuli,shodien tika izurbts.
Un es zinaju kas bus jamaina,bet nezinaju kas ar hadeni.
Neuzskatu ka tur kkas nenormals tajos punktos.shodien 5 no vinjiem tika noversti
kurlli busim reali,gan tavs compakts un volvo ir bomaru auto,ta pat ka te lielakai daljai ieskaitot manu,bet es neviena vieta nesmu nolicis citus auto un slavejis savu
Un pasaties uz savu varaviksni kompaktu
Nakamas nedeljas beigas bus svaiga skate un visi bus laimiigi
Skruve bija noluzusi trumuli,shodien tika izurbts.
Un es zinaju kas bus jamaina,bet nezinaju kas ar hadeni.
Neuzskatu ka tur kkas nenormals tajos punktos.shodien 5 no vinjiem tika noversti
kurlli busim reali,gan tavs compakts un volvo ir bomaru auto,ta pat ka te lielakai daljai ieskaitot manu,bet es neviena vieta nesmu nolicis citus auto un slavejis savu
Un pasaties uz savu varaviksni kompaktu
Nakamas nedeljas beigas bus svaiga skate un visi bus laimiigi
ar kompatu pa brugji
Tu tikko to izdarīji iepriekšējā teikumācipruss18 rakstīja:...kurlli busim reali,gan tavs compakts un volvo ir bomaru auto,ta pat ka te lielakai daljai ieskaitot manu,bet es neviena vieta nesmu nolicis citus auto un slavejis savu
Un pasaties uz savu varaviksni kompaktu...
Es to nekladzinu katram topika.man pohuj ar ko katrs braukaa.
ar kompatu pa brugji
+325cipruss18 rakstīja: Neuzskatu ka tur kkas nenormals tajos punktos.
kurlli busim reali,gan tavs compakts un volvo ir bomaru auto,ta pat ka te lielakai daljai
cipruss18 rakstīja:Rit braucam uz TA
Ta ka auto bus pieejams ar svaigu TA
Veiksmi! Ko vietā domā ņemt?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
23 decembrī gan ko savādāku teici
cipruss18 rakstīja:anglis bus
Cik izmaksāja vējstikla maiņa?
Stūre uz otru pusi ?cipruss18 rakstīja:Mocis nevar but anglis?????
Mocim manuprāt no Anglijas var būt tikai priekšējā fāra ar nepareizu atspulgu un numuri
Pa cik tad sedanu tirgosi ar svaigu skati?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 57