CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 59
- chevron_right
Itkā apelsīns nebūtu tāda slidena vieta cik atceros mareksb vai kaa vinju tur arii slavens poweraa ar to ka meteejsDeiko rakstīja:Takš pilns ar foruma darboņu servisiem.. "Salamandra darbnīca", bij vēl kkāds "apelsīns auto".. Papēti forumu tač, ir topiki atsevišķiem servisiem un darboņiem kā tādiem..
BET, es tavā vietā, protams, ja ir brīvais laiks un vēlēšanās, darītu kā ikey07 raksta - pats paprovētu kko padarīt.. Mūsdienās youtubē visu ko var atrast Pats arī Ar dzelžiem vairāk esmu uz Jūs, bet bremžu diskus/klučus saminīju.. Amīšus (aizmugurē) vsp "kā pirkstu degunā iebāzt" [lasīt kā "viegli"] nomainīt..
Es atvainojos, jāmaina atsperes nevis amortiņi. Sajaucu.
Dažiem jau PM atbildēju, ka es tagad labāk izvēlos servisu par 35 eur stundā un ar pamatkapitālu 300 000 eur, nekā kārtējo autocentrs rīga. Nekā personīga, es jūs nepazīstu tik labi. Nevēlos atkal svešiniekam uzticēt autiņu.
Jā, mana pieredze ar servisiem ir niecīga. Tik cik aizvest mašīnas uz apkopēm dīlercentros, tāpēc es nezinu ko un kā un kur. Dīlercentrā ir vienkārši, tevi nostāda fakta priekšā un tu maksā vai arī tiek likvidēta garantija (lai gan tas nav likumīgi).
Tagad manai mašīnai (citai) ir beigusies garantija un pirmo reizi mūžā aizvedu uz mazo apkopi kaimiņu servisā Ķekavā. Apkopē nekas liels nebija jādara - jānomaina eļļa, jāpārbauda vai deg visas lampiņas un visas pārējās lietas, lai varētu iziet apskati. Palūdzu, lai nomaina arī ātrumkārbai blīvslēgu, ko meistari izdarīja. Detaļas es pats vedu no dīlera, lai viss būtu kā vajag. Kā jūs domājiet, es izgāju apskati? NĒ!! Pirmo reizi mūžā aizvedu mašīnu uz citu servisu un neizgāju apskati. Viss motors bija eļļains, no ātrumkārbas tecēja un nedega bremžu signāls. Un tagad jāpadomā, vai es kaut ko ieekonomēju. Labāk tad maksāju 35 eur stundā nekā visu daru divreiz vai pat trīsreiz. Vismaz labi, ka dīleri pieņem līdzpaņemtās detaļas un nevajag visu pirkt no viņiem. Oriģinālā eļļa bez darba 6l kanniņā maksā 90 eur
Dažiem jau PM atbildēju, ka es tagad labāk izvēlos servisu par 35 eur stundā un ar pamatkapitālu 300 000 eur, nekā kārtējo autocentrs rīga. Nekā personīga, es jūs nepazīstu tik labi. Nevēlos atkal svešiniekam uzticēt autiņu.
Jā, mana pieredze ar servisiem ir niecīga. Tik cik aizvest mašīnas uz apkopēm dīlercentros, tāpēc es nezinu ko un kā un kur. Dīlercentrā ir vienkārši, tevi nostāda fakta priekšā un tu maksā vai arī tiek likvidēta garantija (lai gan tas nav likumīgi).
Tagad manai mašīnai (citai) ir beigusies garantija un pirmo reizi mūžā aizvedu uz mazo apkopi kaimiņu servisā Ķekavā. Apkopē nekas liels nebija jādara - jānomaina eļļa, jāpārbauda vai deg visas lampiņas un visas pārējās lietas, lai varētu iziet apskati. Palūdzu, lai nomaina arī ātrumkārbai blīvslēgu, ko meistari izdarīja. Detaļas es pats vedu no dīlera, lai viss būtu kā vajag. Kā jūs domājiet, es izgāju apskati? NĒ!! Pirmo reizi mūžā aizvedu mašīnu uz citu servisu un neizgāju apskati. Viss motors bija eļļains, no ātrumkārbas tecēja un nedega bremžu signāls. Un tagad jāpadomā, vai es kaut ko ieekonomēju. Labāk tad maksāju 35 eur stundā nekā visu daru divreiz vai pat trīsreiz. Vismaz labi, ka dīleri pieņem līdzpaņemtās detaļas un nevajag visu pirkt no viņiem. Oriģinālā eļļa bez darba 6l kanniņā maksā 90 eur
nu par atsperu mainju jaasaka ka 35eur gan ir kosmoss. to pats var izdariit 20 min laikaa bez iipashaam iemanjaam
Cak tad jau gaidam video ari par ķekavas "labo" servisu!
Tagad vari vest uz visim servisiem pēc kārtas un taisīt video par katru
Nu bet astoņus gadus es vedu mašīnas pie dīleriem un viss bija ok, tā kā nevar teikt, ka par katru servisu jātaisa video.Chill rakstīja:Cak tad jau gaidam video ari par ķekavas "labo" servisu!
Cak, tīri intereses pēc, vari lūdzu pateikt cik tu gadā ar auto nobrauc?
Bet par ķekavas servisu dēļ kura neizgāji skati ir vērts gaidīt video ?
Cik naivi,tavas līdz paņemtās detaļas var neuzlikt un atkal tiksi uzmests.
Nopirksi jaunu reiku,serviss iesūks nāsī viņu un uzliks tev lietotu 70% lētāk
Nopirksi jaunu reiku,serviss iesūks nāsī viņu un uzliks tev lietotu 70% lētāk
Pag, cik tavos video manīju, Tev ir garāža. Bedre ir? Ja ir, kur problēma? Atceros, ka savam sedanam pie sīkā, kamēr šis mainīja šarnīrus, es apslaucīju motoru un reiku, lai skatē nepiš prātu, kādreiz vispār esi motoru no apakšas redzējis? Vienkārši Tev nav lemts braukt ar veciem auto un pieredzēt veco auto problēmas.CaK rakstīja:Es atvainojos, jāmaina atsperes nevis amortiņi. Sajaucu.
Nu labi, katram savs darbs darāms, arī man ir savs amats, bet auto arī interesē, nevis gudri darbā pogas spaidīt un pārējais po.
lol nau verc, vienkārši ir cilvēki uz kuriem dīlercentri un dārgie servisi vārās un viss.
Lohiem loga problemas
Cak tev gadijuma nav mitsubishi ?ja jaa,tad kuraa galaa vinam svece 70 euro maksaa?
Cak tev gadijuma nav mitsubishi ?ja jaa,tad kuraa galaa vinam svece 70 euro maksaa?
ar kompatu pa brugji
Par to naudu ko esi ieguldijis savā auto, būtu piemetis un kkads opel moka vai astra gandrīz kā no salona jau sanāktu. Ja pats nespēj eļļu notīrīt, vai uzgriežņu atslēgu paņemt rokās, labāk nevajag braukt ar e36.
Atrodi tak vienu servissu vai personu kam uzticēties un pats netēlo padebīlu lai nerodas tāds priekšskats,kaut vai sarunā ka vari bišk palikt un pavērot remontu,vienīgi neviens to negribēs jo tu jau atkal to kameru vilksi ārā un visiem stumsi rīklē.un remonte tikai pie viena meistara kurš pēctam zinās tava auto vēsturi..
Cak man jautajums.Tu dzive pret sevi ari esi tik prasigs un kritisks ka pret citiem?
Tas ka chalis tev sagatavo auto TA,tas nenozime ka TA stacijas dzekiem liksies viss tik smuki.
Es saprotu,ka sievietes velk uz desas servisos,jo vinas itka ir patupas shini jautajuma,bet paslaik pec tavas pieredzes skatoties Tu esi vinas visas parspejis
Es tagad servisnieku vieta daritu ta pat ka Tu.salimetu visos servisos pie delja tavu bildi ar apaljajiem vaigiem un nelaistu nemaz ieksaa
Tas ka chalis tev sagatavo auto TA,tas nenozime ka TA stacijas dzekiem liksies viss tik smuki.
Es saprotu,ka sievietes velk uz desas servisos,jo vinas itka ir patupas shini jautajuma,bet paslaik pec tavas pieredzes skatoties Tu esi vinas visas parspejis
Es tagad servisnieku vieta daritu ta pat ka Tu.salimetu visos servisos pie delja tavu bildi ar apaljajiem vaigiem un nelaistu nemaz ieksaa
ar kompatu pa brugji
Cak normāls pipars, kurš pieņēmis loğisku lēmumu. Lai nomierinātu tautu (vai sakurinātu vēl vairāk) - es būtu satāmējis vēl dārgāk bez sirdsapziņas pārmetumiem. Ne jau visiem patīk remontēties garāžās.
+++ikey07 rakstīja:pasties youtube, kā to visu nomainīt pašam, un apsver domu nomainīt kko arī pats.
nav tik sarežģīti, cik tev liekas, un arī sapratīsi ko tajā servisā tev stāsta, jo lai arī cik draudzīgs būtu serviss, tas ir bizness kādam, kuram galvenais mērķis ir dabūt pēc iespējas lielāku ciparu no tevis.
Un viena svece 70 Euro, man liekas, smagi pārspīlēts
Cipruss ļoti labi pateiktscipruss18 rakstīja:Cak man jautajums.Tu dzive pret sevi ari esi tik prasigs un kritisks ka pret citiem?
jūs reizēm esat smieklīgi. Ja auto no vācijas, kur visas apkopes veiktas pie oficiālā dīlera, tad vienkārši lieliski un ideāli, bet ja šeit cilvēks izdomā dārgākā servisā sataisīt auto tad kāda tā ir traģēdija.
Un nedod dievs, nepaņemt lietotu detaļu no šejienes šrotistiem, kura 50/50 būs normāla, bet nopirkt jaunu.
Un kārtējā reize skaitot svešu naudu.Ja cilvēkam ir pietiekami daudz naudas, lai taisa savu auto kur grib, ja pats nemāk. Neviens taču nesaka bagātiem cilvēkiem, lai paskatās youtubā video kā māju tīrīt un atlaiž apkopēju.
Un nedod dievs, nepaņemt lietotu detaļu no šejienes šrotistiem, kura 50/50 būs normāla, bet nopirkt jaunu.
Un kārtējā reize skaitot svešu naudu.Ja cilvēkam ir pietiekami daudz naudas, lai taisa savu auto kur grib, ja pats nemāk. Neviens taču nesaka bagātiem cilvēkiem, lai paskatās youtubā video kā māju tīrīt un atlaiž apkopēju.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Izlasīju "smagi pārpīpēts"allmotorguy rakstīja:+++ikey07 rakstīja:pasties youtube, kā to visu nomainīt pašam, un apsver domu nomainīt kko arī pats.
nav tik sarežģīti, cik tev liekas, un arī sapratīsi ko tajā servisā tev stāsta, jo lai arī cik draudzīgs būtu serviss, tas ir bizness kādam, kuram galvenais mērķis ir dabūt pēc iespējas lielāku ciparu no tevis.
Un viena svece 70 Euro, man liekas, smagi pārspīlēts
d[-_-]b
+1Linda rakstīja:jūs reizēm esat smieklīgi. Ja auto no vācijas, kur visas apkopes veiktas pie oficiālā dīlera, tad vienkārši lieliski un ideāli, bet ja šeit cilvēks izdomā dārgākā servisā sataisīt auto tad kāda tā ir traģēdija.
Te daži ir kārtīgi iespringuši uz cita cilvēka naudas skaitīšanu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …