ArchizLV TECHNO VIOLET
Pipec - iemainīt normālu žurku pret kaut kādu necilu fubla... Nu, vismaz nav Mazda.
Pa nopietnam - smuka kupeja Lai labi ripojas!
Pa nopietnam - smuka kupeja Lai labi ripojas!
Interesanti cik nodokļos aiziet tādām Tev sāž tur liels?
Ja tu domā ceļa nodoklis, tad tas ir nieka 951 einārs pa gadu Stāž man ir 10. gadi
Tā vel ok. Man bračkam sūda mersim 2.4 dizelim bij uz 3 menešiem 400 eiras
Ja grib mazu ceļa nodokli, tad te ir jāpērk 2008. gada auto, tad ceļa nod. uz 2,5 būs apmēram(precīzu ciparu nezinu) 400 eināri uz gadu, bet atkal 2008. gada auto deļ tā ir krietni dārgāki.
O kur smuka kupeja iemet kādu salona bildi
krāsa iskatās uz violēti/ rozā velk ne???
krāsa iskatās uz violēti/ rozā velk ne???
TITANSILBER METALLIC (354)
Krāsa mašīnai ir matēta
Pāris nekādas bildes, bildēs vel nav jau uzliktie melnā hroma spidometra riņķi un OEM jauni glāžu turētāji.
Pāris nekādas bildes, bildēs vel nav jau uzliktie melnā hroma spidometra riņķi un OEM jauni glāžu turētāji.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fak, sačakarējosArchizlv rakstīja:Krāsa mašīnai ir matēta
Arch kur tev e36???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Tieši tā iztirgots detaļās, jo pa sviestmaizi es to mašīnu nekad nebūtu atdevis, pluss vel vairākas detaļas pārcēlās uz manu tagadējo e46. Un vel šis tas palika rezervē. 3 mēnešus domāju, roka necēlās ārdīt vai pārdot e36, bet nu beigās tomēr nolēmu pamēģināt ko citu.
Eee, kāpēc šeit nebija piedāvājums ar detaļām?
skaists 46tais
Neteiksim ka baigi ātri, bet nebija arī pārāk ilgi kādi 2mēn nostāvēja. Beigās viens leitis nopirka, bet savākt atbrauca latvieši.aivis328 rakstīja:Motoru izdevas pardod atri?
Tāpēc ka pārākais čakars būtu organizēt katru detaļu uz LV, man vieglāk un ātrāk bija notirgot vietējā tirgū, cilvēki paši atbrauca pakaļ pēc detaļām. Protams vel šis tas ir palicis.dogMa rakstīja:Eee, kāpēc šeit nebija piedāvājums ar detaļām?
Paldies!matissc rakstīja:skaists 46tais
liec updeitus ar izmaiņām šim auto..gan jau iebildumu nebūs nevienam...